• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

Bu gecenin ozelligi nedir? Evlilik disi çocuk hikayeleriyle dolu forum? Bebek cocuk buyuturken topicindede ayni konular donuyor hepside yeni uye.
14 Şubat da yaklaşıyor. Yeni sürtünme sevişme hikayeleri , hamile miyim, sevgilimden hamile kaldım konuları çok yakında.

14 Şubat da yaklaşıyor. Yeni sürtünme sevişme hikayeleri , hamile miyim, sevgilimden hamile kaldım konuları çok yakında.
Bu uyede 3 ay once birlikte olduk diyor, bebek 4 haftalikmis.

Nasil yani🤣🤣 arada 2 ay gecikmis regl var ama bebek 4 haftalik.

Yıllar önce bir tanıdığım aynı şeyi yaşadı,önce aldıracaklardı,sonra fikir değiştirdiler..aceleyle nikah düğün yaptılar,düğünden 2 ay sonra falan hamilelik haberini söylediler,kız tarafı bi süre küs kaldı ama barıştılar sonra..iyi ki de aldırmamışlar,şu an o kadar başarılı efendi bir genç ki ,iyi ki doğmuş..adam durumu sahiplenecek nikahını kıyacak hemen,düğünü karnınız büyümeden yapacak,yok diyorsa bundan adam olmaz,koca olmaz,bebeği aldırırsınız,yüzükleri atarsınız..

Bu uyede 3 ay once birlikte olduk diyor, bebek 4 haftalikmis.

Nasil yani🤣🤣 arada 2 ay gecikmis regl var ama bebek 4 haftalik.
"3 ay önce nişanlandım ve bunun rahatlığıyla beraber olduk" yazmış tam olarak birlikte oldukları tarih net değil gibi. Regl geciktiğinde illaki o ay içerisinde şüphelenip test yapması gerekirdi. Ben 2-3 gün reglim gecikse kafayı yiyorum. :)

"3 ay önce nişanlandım ve bunun rahatlığıyla beraber olduk" yazmış tam olarak birlikte oldukları tarih net değil gibi. Regl geciktiğinde illaki o ay içerisinde şüphelenip test yapması gerekirdi. Ben 2-3 gün reglim gecikse kafayı yiyorum. :)
He ben orayi yanlis yorumlamisim demekki basliga inanmayarak girdigim icin onemsememisim.

O halde tezimi geri cekiyorum ama basliga inanmadigim kismi baki.

Geri çekilme içine boşalmasa bile bir korunma yöntemi değildir nasıl cesaret ettiniz anlamadım keşke ilaç falan alsaydın ertesi gün. Nişanlınla konuş baktın yan çiziyor girme bu maceraya ama ikimizde istiyor ve kararliysaniz karnın büyümeden evlenin artık anlayan anlar onu da kafaya takmayın

Bu erkeklerin aymazlığı beni çok sinirlendiriyor. Geçen bir videoda kıro tipli bir ergenimsi sanırım eşine bağırıyordu ne kadar hızlı hamile kalmışmış, iki-üç seferden hamile kalınır mıymış? Bu salak fikirler nereden türüyor bu toplumda bilmiyorum ama korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali vardır. Adet döngüsü olan her kadın ister ergen yaşta olsun, ister 50 yaşında olsun hamile kalabilir. Durum ne olursa olsun sonraki dönemlerde korunma olayını bu adama bırakmayın.
O adama benim gibi bir kadın lâzim... 😁 işte hep tersi oluyor nedense...
Şaka bir yana benim âdet döndüm var yaşım da çok fazla değil ama kapandı o defter adım gibi biliyorum.allah beni doğurmayayim diye yaratmış 😁 adet döngüsü olmayanların da oluyor bu arada.tamamen allahın işi bu durumlar.

Son düzenleme:
3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm
Seni kandırıyor , sonra da hamile olmana şaşırıyor ve soğuk yapıyor?? Kendi yapmamış gibi bide ?? Sana en basit çözüm bacım aldır nişanı da at. Ondan koca da olmaz Baba da

Yani ne yapacağınız sizin kararınız. Doğururum diyorsaniz önce nikah yapacaksıniz. Herkes öyle böyle anlayacak. Bununla ilgili yapacak bir durum yok. Ben doğurma kararı veremezdim açıkçası. Daha evlilikten emin olmadan cesaret edemezdim. Hele de böyle bir konuda yalan söyleyen, sonra soguk yapan biri varsa karşımda asla cesaret edemezdim. Ama dediğim gibi tamamen kişisel düşünceler.

Ya bir de anlamıyorum. Cok mu Cesur kadınlar, yoksa herkes bu kadar mı doğurgan tekte hemen hamile kalabiliyor. Onca senedir sevişirim bir kere de kontrol dışı bir olay yaşamadım 😁
Ben hiç korunmuyorum hiçbir sorunum da yok 2 seneden fazla olacak hamile kalmıyorum...adetim gecikse ilk aklıma gelen erken menepoz mu oluyor? Gencecik kadınım ne hâle geldim 😁

3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm
Içine boşaldığını ayağa kalkınca falan anlamadın mı ya :KK53: Bu seviyede bile cinsel bilginiz yok ama beraberlik yaşanıyor, ilginç.
Nişanlın da ertesi gün hapı alalım, bi tedbir alalım demiyo da senden saklıyor, böyle bir riski alıp bir de şimdi soğuk mu yapıyor?
Inandırıcı gelmedi.

Ailemle konuşucam bir şekilde ama nasıl diyceğimi bilmiyorum dedi
Yuh !!!neyi nasıl diyecekmiş??? Yedim bir b.k ,şimdi temizlemek bana düşüyor,gözünüz aydın torun geliyor diyecek.Yaptığı eylemlerin,sevdiği kadının arkasında durmayı bilmeyen bir tek hücreli adamla evleniyorsun gözün aydın.......

"Sardı korkular
gelecek yıllaarrr":KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Yapacak bir şey yok. Bebeğin suçu ne de ona zarar vermeyi düşünüyorsunuz?
Nikahı yapın, nikah olmuşken beklemeyelim, düğünü de erkene çekelim deyin.
Ya da bir yetişkin gibi, yaptığınız şeyin sorumluluğunu da alıp ailelerle konuşun evlenin.

Kıyamam zaten üzgün de değilim onun için bebeğim olmasını çok isterim de çok güzel de bakarım da işte ailelerin bilmemesi lazım sıkıntı çıkarabilirler
Anne olarak söylüyorum Allah başa vermesin diyelim ki oldu ne sıkıntı çıkaracağım yahu öne alacagim tarihi yapacağım düğünü
Ne sıkıntı çıkaracak aile ?
Bu sizin uydurmaniz
Her aile bu durumda kapatıp yola devam etmeye bakar

Erkene alın düğünü.
Korunmadan ilişkiye girmeniz bir yana,nişanlınizin rahatlığı da tuhaf. Adam söylese o an ertesi gün hapı alırdınız ne bileyim bir önlem alırdınız. Bir de yalan söylemiş icine boşalmadım diye. Halihazırda da dünya umurunda değil sanki karnınızdaki bebeği tek başına yaptınız.

Back
X