• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

İşte benim de korkum o ya ben kendimden eminim evet güzel bir anne olurum ama karşımdakinden yüzde yüz emin olamam bir şekilde anneme söyleyip ondan akıl alsam iyi olacak
Karşınızdakinden emin değilsiniz ama nişanlanmışsınız evlilik yoluna girmişsiniz nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz ya

O öyle buranin catlagi idare et ablasi 👻
Ben çok iyi tanıyorum kendisini ama bana niye sardı şimdi, onu anlamadım :KK53: Psikolog konusunda desteklemedim diye mi ki 😂
Bi de bari alakalı bir saldırı olsa, dümdüz yorumuma hırs yapmışsın diyo, ne hırsı :KK53:

Ben çok iyi tanıyorum kendisini ama bana niye sardı şimdi, onu anlamadım :KK53: Psikolog konusunda desteklemedim diye mi ki 😂
Bi de bari alakalı bir saldırı olsa, dümdüz yorumuma hırs yapmışsın diyo, ne hırsı :KK53:
Kıza niye yiyorsa yüzüğü hemen at diyorsun? Evet tuhaf.

Kıza niye yiyorsa yüzüğü hemen at diyorsun? Evet tuhaf.
Yüzüğü at demedim, anında atarım demiş, inanmadığımı belirttim, yersen dedim, yiyosa at diye okuyan ve öyle anlayan sensin?
Hem sen kendi yorumlarına bak bence Ferhans, saracak yer arama.

Okuma yazma seferberliği mi başlatalım şimdi senin için?
Yersen demekle yiyosa yüzük at demek arasındaki farkı anla önce.
Git işine Allah aşkına.
Üff nece konuşuyorsun anlamadim ben de.kpss de Türkçede neredeyse tam net yapmış kadınım sorun kimde artık sen düşün.

Ben hiç korunmuyorum hiçbir sorunum da yok 2 seneden fazla olacak hamile kalmıyorum...adetim gecikse ilk aklıma gelen erken menepoz mu oluyor? Gencecik kadınım ne hâle geldim 😁
Ne tuhaf insansınız ya belki hamile kaldığınızda bebeğin babasının kim olduğunu bilemeyeceğiniz için hamile kalmıyorsunuzdur.
Sırf hamile kalabiliyorum bunu göstermek için hamile kalmaya çalışıyorsunuz sonra kürtaj oluyorsunuz .Konu sahibini bile kıskanmışsınızdır ilk ilişkide hamile kaldı diye

Ne tuhaf insansınız ya belki hamile kaldığınızda bebeğin babasının kim olduğunu bilemeyeceğiniz için hamile kalmıyorsunuzdur.
Sırf hamile kalabiliyorum bunu göstermek için hamile kalmaya çalışıyorsunuz sonra kürtaj oluyorsunuz .Konu sahibini bile kıskanmışsınızdır ilk ilişkide hamile kaldı diye
Evet.insan kendinde olmayanı kıskanır.zaten olsaydı korunurdum ben de.şimdi 40 yılda bir birşey olacak diye koskoca cinsel hayatımı kısıtlamak istemiyorum.dünyanin yan etkisi.zaten 30 u geçtim bundan sonra o da olmaz.

Ailelere anlatıp nikah tarihini öne alın diyeceğim ama nisanliyken yedigi haltın sonuclarina katlanmayip bir de soguk yapan biriyle evlenmek ne kadar dogru tartışılır.

ya öne çekeceksiniz düğünü de.

buradan tüm hanım kızlarımıza sesleniyorum. ya siz cahil misiniz? geri çekilme ya da dışa boşalma korunma yöntemi değildir. o prezervatifi taktıracaksınız. ben de nişanlı olduğumdan bu yana ilişkiye giriyorum eşimle. o zamandan beri korunduk. ne zaman bebe istedik korunmayı bıraktık pat bebe oldu. biraz daha akıllı olun kızzlarrr.

Üff nece konuşuyorsun anlamadim ben de.kpss de Türkçede neredeyse tam net yapmış kadınım sorun kimde artık sen düşün.
Ayrıca insan hatasını görür, yanlış anlamışım der, yanlış okuyup sataştığın ortada, geri basmamak için çirkeflik yapmaya devam ediyorsun, hem saldırıyorsun durduk yere hem de uzatıyorsun, git işine cidden.

Ya çok kötü bir durum gerçekten. Benim de en çok korktuğum şeylerden biri buydu kendimle ilgili.. aldırın demek haddim değil, ama bu adam normal ve sağlıklı bir kadını mutlu edebilecek biri değil. Cozum ya bebeğinize daha fazla bağ kurmadan aldirmak, yapamayacaksiniz düğün tarihini öne çekmek eninde sonunda karnınız belirginlesmeden evlenmek.. ama sonrasında bu evlilik nasl yürür bunlari da dusunun . Boyle bir durumda size boule davranan bir erkek bu.

Yüzüğü at demedim, anında atarım demiş, inanmadığımı belirttim, yersen dedim, yiyosa at diye okuyan ve öyle anlayan sensin?
Hem sen kendi yorumlarına bak bence Ferhans, saracak yer arama.
Size herhangi bir şeyi kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok hataya düşmüş birinin çaresizliğinden ego tatmini yapacak kadar acizsiniz

Yüzü yok konuşmaya çünkü yalan söyledi
Yav buraları bosver
Düğün niye yaza
Aileyi iskillendirmeden düğünü nisana alın
Martda şimdi çok koştur koştur olur yetişmez. Nisanda hava daha iyi Hem karnında şişmez.

Karşınızdakinden emin değilsiniz ama nişanlanmışsınız evlilik yoluna girmişsiniz nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz ya
Karpuz mu bu iki tane vurup içi nasıl anlayalım ortaokuldan beri sevgiliyiz tanıdığımı sanıyordum nişanlandım ve böyle bir olay oldu umarım siz düşmezsiniz hiçbir hataya

Back
X