• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

kubranursarac

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
91
Puanlar
18
3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm

3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm
Ağlamak yerine gidin nikahınızı kıyın önce. Düğünü de sonrasında mümkünse erkene çekersiniz.

Kendi yapmamış gibi bir de soğuk mu yapıyor bundan koca da baba da olmaz bebeği aldır bununla da evlenme

Henüz evliliğin ve cinselliğin tadını çıkarmadan çok erken olmuş bu durum... Nişanlının hatası ne yazık ki. Baştan söylemeliydi. Şu anda daha çok üstüne düşmesi gerekirken soğuk yapması da çok itici bir durum bu heriften koca olacağını da sanmıyorum

Nişanlınız neden soğuk davranıyor?
Suçlu olduğu için konuşmaya yüzü yok ondan eğer o zaman söylese önlem alabilirdim ben de buna bağırdım çağırdım şimdi de kara kara düşünüyoruz işte

Demek ki nişanlanınca o kadar rahatlamamak lazım

Gerizekalı nişanlınız adam olsaydı bir ertesi gün hapı ile sıkıntı yaşamazdınız

Hem salaklıgı yapıp hem niye soğuk yapıyor
Biz ortaokuldan beri sevgiliyiz küçükken zaten olamaz da reşit olduktan sonra da hiçbir şey olmadı aramızda keşke nişanlanınca da olmasaydı da böyle bir durum yaşamasaydık

Seçenekleriniz çok da çeşitli değil.Karşılıklı dikkatsizliğinizin bedelini masum bir cana ödetmeyin.Düğünü öne alacaksınız mecbur.
Kıyamam zaten üzgün de değilim onun için bebeğim olmasını çok isterim de çok güzel de bakarım da işte ailelerin bilmemesi lazım sıkıntı çıkarabilirler

Bu erkeklerin aymazlığı beni çok sinirlendiriyor. Geçen bir videoda kıro tipli bir ergenimsi sanırım eşine bağırıyordu ne kadar hızlı hamile kalmışmış, iki-üç seferden hamile kalınır mıymış? Bu salak fikirler nereden türüyor bu toplumda bilmiyorum ama korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali vardır. Adet döngüsü olan her kadın ister ergen yaşta olsun, ister 50 yaşında olsun hamile kalabilir. Durum ne olursa olsun sonraki dönemlerde korunma olayını bu adama bırakmayın.

Kimse burda aldır ya da aldırma diyemez karar size ait ama anne ve baba olmaya hazır değilseniz, o çocuğa doğru düzgün ebeveynlik yapamayacaksınız doğurmayın. Tek sorun hamile kalmanız değil, nişanlınızın size yalan söylemesi de var işin içinde. Kiminle beraber olduğunuzu,kiminle evlenmek istediğinizi ve baba yaptığınızı iyice bir düşünün derim.

Bu erkeklerin aymazlığı beni çok sinirlendiriyor. Geçen bir videoda kıro tipli bir ergenimsi sanırım eşine bağırıyordu ne kadar hızlı hamile kalmışmış, iki-üç seferden hamile kalınır mıymış? Bu salak fikirler nereden türüyor bu toplumda bilmiyorum ama korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali vardır. Adet döngüsü olan her kadın ister ergen yaşta olsun, ister 50 yaşında olsun hamile kalabilir. Durum ne olursa olsun sonraki dönemlerde korunma olayını bu adama bırakmayın.
Gerçekten haklısınız o da pişman zaten bana yalan söylediği için de konuşmaya yüzü yok kendisi öyle söylüyor yani panikledim o an kızarsın diye söyleyemedim bir şey olmaz sandım dedi

Bu kadar önemli bir şeyde yalan söyleyen adamla evlenme çocuğu da aldır biraz akillanin s.ks yapacaksanız korunun yahu

Soğuk yapacak lüksü mu var? Gözünü aç kendini yakma bu sorumsuzla

Kimse burda aldır ya da aldırma diyemez karar size ait ama anne ve baba olmaya hazır değilseniz, o çocuğa doğru düzgün ebeveynlik yapamayacaksınız doğurmayın. Tek sorun hamile kalmanız değil, nişanlınızın size yalan söylemesi de var işin içinde. Kiminle beraber olduğunuzu,kiminle evlenmek istediğinizi ve baba yaptığınızı iyice bir düşünün derim.
Ya ben bi bebek çok isterim çok da güzel bakarım da onun yalan söylemesi beni kötü hissettirdi ortaokuldan beri sevgiliyiz ilk kez bi yalan söyledi ya da ben yakaladım bilmiyorum soğuttu yani bir de aile boyutu var toplumda doğru görülmeyen konular bunlar bilmiyorum kıyamam bebeğe

Back
X