hamileyim ölüm korkusu yasiyorum

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Kizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Hersey olumu hatirlatiyor
Korkuyorum
Anliyamiyorum gercekten olucemde malummu oluyor bu fikirden kendimi alikoyamiyorum
Aca ba hamilelikten mi vvesvese mi
Hep aklima geliyor esim kalicak bebegimi goremicem

Kizimi dunyaya getirdim hemsireler getirdi kucagimda
Esime donup dedimki ben birgun olursem kizima annem bakcak baska bi kadinla evlenirsende vasiyetim anneme verceksin
Ne alaka dimi en guzel anin anne olunca pinpirikleniyosun
Kendinize ve bebeginize iyi bakin guzel seyler dusunun
Saglikla kucaginiza alin ins

Amin cnm ins. Hic yok yere neden bole dusunuyorum anliyamiyorum herkesden helallik alasim var o dereceyim cok kotu bisey

Canim gonlunu ferah tut.vesvese sadece.boyle korkular yasayarak en guzel anlarini cehenneme cevirme.saglikla alirsin insallah bebisini kucagina...

Aklına öyle şeyler getirme
İnşalllah sağsalim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Şimdi sadece onu kucağına alacağın günü düşün
İyi geceler

doğumdan korkuyorsunuz muhtemelen.bende özellikle son hamileliğimde hayatta kalmamın çok küçük bir ihtimal olduğunu düşünüyordum.büyük bir mucize olursa ancak doğumdan sağ olarak çıkabileceğim inancındaydım.korkudan oluyor hepsi.hiçbir şeyde olmadı.diğer doğumlarım gibi bebeğim kucağımda çıktım.başka şeylerle oyalanmaya çalışın.bir süre sonra geçecektir bu duygu durumunuz.

Ins gecer kotu bi his
Hic korkmazdm evde korkar oldum
Evt oyalancak biseyler bulmaliyim Allahim sen aklimi koru

Olecek olsan engelleyebilecek misin peki? Veya bu dunyaya çivi çakabilecek olanimiz var mi? Hepimiz olecegiz, dunyaya gelen muhakkak gidecek... Ama bunun tarihini dusunmenin bize kazandirdigi bir sey yok.
Dunyaya 'fani' gozuyle bakip, eylemlerimizi buna gore duzenlesek ve dunyaya buna gore deger versek yeter de artar bile.
Hickimsenin yarina cikacagi belli degil. Bunu kafana takmakla ne ölüm saatini geciktirebilirsin ne öne alabilirsin. Sayili nefesimiz ne kadarsa o kadar yasayacagiz.
Yani dusunmek bana bir sey kazandirmiyor diye kendini telkin edebilirsin.

Ins gecer kotu bi his
Hic korkmazdm evde korkar oldum
Evt oyalancak biseyler bulmaliyim Allahim sen aklimi koru
ben anlıyorum ne yaşadığınızı.banada sanki herkes hayattaymış yaşıyormuşta o duyguyu hissettiğim an başka bir alemden onları izliyormuşum gibi gelirdi.sanki gerçek hayata izleyiciymişim bir misafirmişim gibi hissederdim.küçük çaplı psikolojik bir buhran geçiriyorsunuz.sizin hissettiğiniz kötü hiçbir şey olmayacak merak etmeyin.bebeğinizle birlikte sağ salim çıkacaksınız hastaneden.

Bende kizimda cok kotuydum hele son haftalar kesin dogumda olucem diyordum rabbime sukurler olsun sag salim dogdu cok kan kaybettim esiginden dondum diyebilirim. Simdi 2.ye hamileyim yine ayni korku Allahim korusun sag salim kurtarsin bizleri insallah

Korkma canım bende de olmuştu doğuma girerken aglaya aglaya girmiştim bütün duygular karışıyor esime ya ölürsem diyodm tek korkum oğlumu gorememekti içini ferah tut hicbsy olmick ins

Cok haklisiniz
Cok guzel yazmissiniz
Aslinda biliyorum bunlari ama anlayamadigim bi korku var
Sanki Allah malum ediyor gibi bana tobe yarabbim

Evt aynen bunlar geliyor aklima
Ins atlatirim kisa surede

Cok haklisiniz
Cok guzel yazmissiniz
Aslinda biliyorum bunlari ama anlayamadigim bi korku var
Sanki Allah malum ediyor gibi bana tobe yarabbim
Canim hamilelikde oluyor cunku ayni duyguları yasıyorum korkuyorum cocuklarim icin bana bisey olursa annesiz kalicaklar bazen agliyorum bile rabbim hicbir cocugu annesiz birakmasin

Merak etmeyin bütün hamilelerde genelde oluyor. Benim ablam da hamile ve ölecegimi düşünüyorum falan diyor Allahım korusun. O dönemler hassas olunduğu için ve korku olduğu için böyle düşünülüyor.
Allahim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde evladınızi kucağıniza almayi nasip etsin
Ablama da nasip etsin inşallah ve tüm hamilelere. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…