- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
Annemde en küçük kardeşim doğmadan önce girdi bu psikolojiye.41 yaşında herkes korkuttu kadıncağızı,günlerce ölümden bahsedip durdu.Kizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Hersey olumu hatirlatiyor
Korkuyorum
Anliyamiyorum gercekten olucemde malummu oluyor bu fikirden kendimi alikoyamiyorum
Aca ba hamilelikten mi vvesvese mi
Hep aklima geliyor esim kalicak bebegimi goremicem
Kuruntu yapma canim, hamileligin tadini cikar. Saglikla kavuşursunuz inşallah =)Cok haklisiniz
Cok guzel yazmissiniz
Aslinda biliyorum bunlari ama anlayamadigim bi korku var
Sanki Allah malum ediyor gibi bana tobe yarabbim
Amin cnm evt goruyorumki yalniz degilmisim rahatladm az da olsaBanada sanki doğumda bana bişey olcak çocuğumu göremicem gibi geliyor arada.ama bunu bikaç arkadaşımdan daha duymuştum sanırım hamilelikteki hormon karmaşası bunlara sebep.yalnız değilsin yani bu düşüncende.
Banada olmustuKizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Korkuyorum
Anliyamiyorum gercekten olucemde malummu oluyor bu fikirden kendimi alikoyamiyorum
Ya gectimi korkulariniz bende 25 haftalik hamileyim ayni korkulari yasiyorum hayal kuramaz oldum surekli aglamak geliyorKizlar aranizda yasayan var mi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadir olum korkusu yasiyorum
Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?