- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
- 18
- Konu Sahibi Hunter1453
-
Amin canım benim Allah razı olsun.. her ağrim geldiginde cok korkuyorum yaBilgim yok bu konuda hamilelik gecirmedim daha canım ama kasik agrilari normal diye okudum çoğu insandan burda Allah korusun bebegini ve seni
Allah razi olsun canimcim tesekkur ederim, seninde bebegin hayirli sekilde gelsin insallah :)Kanaman yoksa dusuk deildr.
Adet gunlernde benmde ssanki olurmuscasina sancilarm oldu korkktum
Suan ole degil
Afbuyur gaz sancisi falam oluyor aradada dedgn gb yokluyo
Ama boke stres yapma bnm gbi
Lekelenmende eslik ederse agrina hc bekleme hemen hastanenin yolunu tut.
Gecmis olsun
Saglikla gelsin yavrun
Demekki yanlız değilmişim, çok tesekkür ederim icimi rahatlattınız:)Bekar ıken hastanelık olacak kdr sıddetşı regl yasayan bırı olarak sızı cok ıyı anlıyorum.dogum sancısı gıbı kramplarım olurdu her ay neredeyse ıgne ıgle ıse gıdebılıyor zor duruyordum ayakta hatta arac kullanır ıken.evlendım gecmedı ılk hamılelıgımın baslarında dedıgınız gıbı dusukmu yapuyorum dıye doktora gıttım:)dr bıse yok dedı.baslangıctakı regl olacakmısım hıssı ve kramplar suankı hamılelıgımdede oldu su aralar rahatladım gectı.bu arada regl sancılarım ılk dogumdan sonra normale dondu benım ıcın mucıze ıdı.bıde drlar magnezyum verıyor krampları onlemek ıcın baska tedavı ugulayan gormedım daha.saglıklı hamılelıkler dılıyorum ve dogum sonrası umarım sızınde regl kramplarınız normale doner.
Valla bnmde adetim sancili oluyodu evlenince azaliyo dediler azalmadi dogurunca gecer dediler gecmedi bi de ustelik dogumdan snra adetim daha sancili oluyo sanki acıyla beraber parcalar dusuruyorm gecmiyo yani anlicaniz acaba bnde mi bi sorun varrAgrilar normal. Belli bir zaman sonra gecebilirde gecmeyebilirde bende cok sancili oluyorum dogumdan sonra gecer dediler hayirlisi :)
Olursun merak etme bazilari gec oluyo bn 2 ay snra olmstmBende ilk aylarda oluyordu o
doktot progesteron mudur nedir ondan verdi
ama pek kullanmadim...6:ay ocak dogum yapali ufff daha hic regl olmadim
Herhangı bı dr magnezyum onerdımı tedavı olarak bı denesenızValla bnmde adetim sancili oluyodu evlenince azaliyo dediler azalmadi dogurunca gecer dediler gecmedi bi de ustelik dogumdan snra adetim daha sancili oluyo sanki acıyla beraber parcalar dusuruyorm gecmiyo yani anlicaniz acaba bnde mi bi sorun varr
Hyr onermedi gitcem bakalm ne dicekler bi arkadas kistin varsa onlar dusuyodur dedi ama bilemiyormHerhangı bı dr magnezyum onerdımı tedavı olarak bı denesenız
Doktoruna sor Can'ım ben de aynı sen gibiydim o yüzden Ağrı'larımla ilgili annem normalde ağrılı oluyordu ya adetin onun etkisi demişti oysa içerde kanama oluyormuş o Ağrı'larda . Doktor hemen progestan , proluton ve magnezyum başlamıştı .. İhmal etmeBekarlığımda çok sancılı adet olurdum evlenince gecer dediler.. evlendim, bir nebze olsun azalmadı. Her ay o ağrıyı çekmek ölüm gibi.
Şuan hamileyim, ve hala adet zamanım geldiginde adet agrisi cekiyorum. Çok şiddetli degil ama hafif hafif yokluyor.. Acaba düşükmü yapıyorum çok korkuyorum akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?