Hamileyim, peki bu adet ağrısı neyin nesi??

Hunter1453

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
236
199
18
Bekarlığımda çok sancılı adet olurdum evlenince gecer dediler.. evlendim, bir nebze olsun azalmadı. Her ay o ağrıyı çekmek ölüm gibi.
Şuan hamileyim, ve hala adet zamanım geldiginde adet agrisi cekiyorum. Çok şiddetli degil ama hafif hafif yokluyor.. Acaba düşükmü yapıyorum çok korkuyorum akıl verin

Bilgim yok bu konuda hamilelik gecirmedim daha canım ama kasik agrilari normal diye okudum çoğu insandan burda Allah korusun bebegini ve seni

Icini ferah tut tadini çıkar hamileligin ama icini rahatlatmak icin doktoruna sor bence öyle daha iyi olur hem sen rahat ol ki bebiste rahat rahat büyüsün orda

Kanaman yoksa dusuk deildr.
Adet gunlernde benmde ssanki olurmuscasina sancilarm oldu korkktum
Suan ole degil
Afbuyur gaz sancisi falam oluyor aradada dedgn gb yokluyo
Ama boke stres yapma bnm gbi
Lekelenmende eslik ederse agrina hc bekleme hemen hastanenin yolunu tut.
Gecmis olsun

Saglikla gelsin yavrun

Bekar ıken hastanelık olacak kdr sıddetşı regl yasayan bırı olarak sızı cok ıyı anlıyorum.dogum sancısı gıbı kramplarım olurdu her ay neredeyse ıgne ıgle ıse gıdebılıyor zor duruyordum ayakta hatta arac kullanır ıken.evlendım gecmedı ılk hamılelıgımın baslarında dedıgınız gıbı dusukmu yapuyorum dıye doktora gıttım:)dr bıse yok dedı.baslangıctakı regl olacakmısım hıssı ve kramplar suankı hamılelıgımdede oldu su aralar rahatladım gectı.bu arada regl sancılarım ılk dogumdan sonra normale dondu benım ıcın mucıze ıdı.bıde drlar magnezyum verıyor krampları onlemek ıcın baska tedavı ugulayan gormedım daha.saglıklı hamılelıkler dılıyorum ve dogum sonrası umarım sızınde regl kramplarınız normale doner.

Allah razi olsun canimcim tesekkur ederim, seninde bebegin hayirli sekilde gelsin insallah :)
Rabbiim olmayanlara versin en kısa zamanda.

Demekki yanlız değilmişim, çok tesekkür ederim icimi rahatlattınız:)

Rahim büyüyüp genişlediği için ağrı şeklinde kramp normal tabi kanama vs yoksa..kramp için dr undan magnezyum takviyesi isteyebilirsin bayağı işe yarıyor..geçmiş olsun...

Agrilar normal. Belli bir zaman sonra gecebilirde gecmeyebilirde bende cok sancili oluyorum dogumdan sonra gecer dediler hayirlisi :)

Agrilar normal. Belli bir zaman sonra gecebilirde gecmeyebilirde bende cok sancili oluyorum dogumdan sonra gecer dediler hayirlisi :)
Valla bnmde adetim sancili oluyodu evlenince azaliyo dediler azalmadi dogurunca gecer dediler gecmedi bi de ustelik dogumdan snra adetim daha sancili oluyo sanki acıyla beraber parcalar dusuruyorm gecmiyo yani anlicaniz acaba bnde mi bi sorun varr

Bende ilk aylarda oluyordu o
doktot progesteron mudur nedir ondan verdi
ama pek kullanmadim...6:ay ocak dogum yapali ufff daha hic regl olmadim

Bende de oluyor her adet döneminde o ağrılar. Doktora gidip puroluton iğne oluyorum rahatlıyorum :)

Yanlış anlaşılma olmasın ama banada doktor demişti adet ağrılarının sebebi nasıl söylücem bilemiyorum ama ilişki esnasında bayanın yaymin olamaması yüzünden adetliyken o sıvılarında adet döneminde gelmesi ağrı yapıyormuş doktor demişti banada

Herhangı bı dr magnezyum onerdımı tedavı olarak bı denesenız

Doktoruna sor Can'ım ben de aynı sen gibiydim o yüzden Ağrı'larımla ilgili annem normalde ağrılı oluyordu ya adetin onun etkisi demişti oysa içerde kanama oluyormuş o Ağrı'larda . Doktor hemen progestan , proluton ve magnezyum başlamıştı .. İhmal etme

Aynı şeyleri ilk haftalarda bende yaşadım zamanla düzeldi. Bebek büyüdüğü icin rahim de buyuyor diye agriyorms meğerse. Icini ferah tut doktor kontrollerini ihmal etme. Hayırlı hamilelikler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…