Hamileyim Progesteron değerimin düşmesi normal mi? :(

NurrBanuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
1.504
2.510
358
5+2 haftalık hamileyim. İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.
Hamilelerde bu hormonun sürekli yükselmesi gerekmez mi? :KK43:
Benim Progesteronum niye düştü önemli bir sorun mu bu ?:KK43:
Doktorum neden bununla alakalı bir şey söylemedi neden progestan falan vermedi? :KK43:
Başka doktora gitmeli miyim sizce?
Lütfen bilgilendirin beni lütfen..:cry:

5+2 haftalık hamileyim. İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.
Hamilelerde bu hormonun sürekli yükselmesi gerekmez mi? :KK43:
Benim Progesteronum niye düştü önemli bir sorun mu bu ?:KK43:
Doktorum neden bununla alakalı bir şey söylemedi neden progestan falan vermedi? :KK43:
Başka doktora gitmeli miyim sizce?
Lütfen bilgilendirin beni lütfen..:cry:
canım seni korkutmak istemem ama bu durum genelikle kimyasal gebeliğe işarettir.Normalde hamilelikle değerin gün ve gün artması gerekir hatta 5 haftalıkken 1000 lere vurması lazım.bence derhal bir doktora görün en azından için rahat eder.kötü bir durum varsada önlemini erken almış olursun.Hadi inşş kötü bir durum değildirrr

canım seni korkutmak istemem ama bu durum genelikle kimyasal gebeliğe işarettir.Normalde hamilelikle değerin gün ve gün artması gerekir hatta 5 haftalıkken 1000 lere vurması lazım.bence derhal bir doktora görün en azından için rahat eder.kötü bir durum varsada önlemini erken almış olursun.Hadi inşş kötü bir durum değildirrr

Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Benim sorduğum beta hcg değeri değil canım progesteron değeriydi. :)
Beta hcg değerim şu an 4531,0 o konuda sıkıntım yok çok şükür
Evet dediğin gibi erken önlem almak amaçlı hemen bir doktora gittim ve bana progestan verdi. Her şey yolunda şimdilik :KK68:

Back
X