Rüya Yorumları Hamileyim Rüyamda Kendi Mezarimi Gördüm :(

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
selam kizlar endise icindeyim cuma gunu aksami ruyamda kendi mezarimi gördüm ben mezarin ayak ucunda Ağlıyorum ama sozde ruhum kimse beni gormuyor esimi Mezarimin basinda aglarken görüyorum ve mezar tasim tahtadan di yeniymis onun hemen onunde pembe ve beyaz cicekler vardi bende agliyorum kizimi göremedim diye esime bakiyorum o cok kotu bir hale gelmis aglamaktan cok üzülüyorum sonra uyandim ama cok kotu pskolojim bozuldu.
tabi uyandigimda esimde uyanmisti aglayarak ona anlattım oturdu o da agldi gece berabrr agladik :KK43:
herseyin hayırlısı tabiki ama kafam hala o mezarda ve çiçeklerde

Kalbinizi ferah tutun, sadece bir rüya. Hamileliğim döneminde bende gece sürekli farklı ve saçma sapan ürkütücü rüyalar görüyorum bazen.

Hamilelik döneminde böyle şeyler yaşanabiliyormuş, sonuçta yeni bir can taşıyoruz, vücudumuzla ilgili bir sürü değişiklik oluyor ve keşke olmasa ama kötü haberler çok fazla duyabiliyoruz. İzlediğiniz bir haber bilinç altınızda rüya olarak szie bu şekilde yansımış olabilir. Dua edin bol bol, olumlu düşünün ayrıca.

selam kizlar endise icindeyim cuma gunu aksami ruyamda kendi mezarimi gördüm ben mezarin ayak ucunda Ağlıyorum ama sozde ruhum kimse beni gormuyor esimi Mezarimin basinda aglarken görüyorum ve mezar tasim tahtadan di yeniymis onun hemen onunde pembe ve beyaz cicekler vardi bende agliyorum kizimi göremedim diye esime bakiyorum o cok kotu bir hale gelmis aglamaktan cok üzülüyorum sonra uyandim ama cok kotu pskolojim bozuldu.
tabi uyandigimda esimde uyanmisti aglayarak ona anlattım oturdu o da agldi gece berabrr agladik :KK43:
ömrünü uzatmışın ne ağlıyon :KK66:

Rüyalar bilinçaltınızın yansımasından başka bir şey değildir. Hamile olduğunuz için hassas döneminizde olmalısınız. Lütfen kafaya takıp kendinizi ve bebişinizi üzmeyin. Umarım eşiniz ve bebeğinizle güzel, sağlıklı günleriniz olur. :nazar: :anneadayı: :)

Hay Allah'ım, gözümde canlandı siz öyle ağlarken...beni de ağlatıyordunuz nerdeyse. Rabbim hayırlı ömürler versin hepinize.

Bu arada Hepinize Teşşekür ederim yorumlarınız için hayra yordum bende ama beynime fena yer etmiş bu durum aksine hiç böyler bişi düsünmedim yada filmde bile görmedim işte dediginiz gibi hormonlardan olsa gerek Rabbim hepimize saglıkla sıhatli bir ömür nasip etsin Allah hepinizden razı olsun yorumlarınız için :)

Omru uzamış evet (konu dışı olmasın babında :))
Kız hamılesın ya sen..(belkı haberın yoktur dıe yazım dedim)
Neyse doğurmadan gormus oldum hahahajah:))
Hadı saglıcakla kucagına al ınsallaah
aşkitom sen nirdesin ya senin üstüne gebe kaldım doğurcam sen ortada yoksun..:KK70:

Bu arada Hepinize Teşşekür ederim yorumlarınız için hayra yordum bende ama beynime fena yer etmiş bu durum aksine hiç böyler bişi düsünmedim yada filmde bile görmedim işte dediginiz gibi hormonlardan olsa gerek Rabbim hepimize saglıkla sıhatli bir ömür nasip etsin Allah hepinizden razı olsun yorumlarınız için :)
10 haftadır normalde rüya görmeyen ben hergün bir ekşınım..nerelere gittim hangi deliklere girdim bir bilseniz :KK66:

doğru önceden rüya görmeyen ben 6 7 aydır görüyorum hemde ne kabuslar ne kabslar :KK43:
ya ilk zamanlar yani benim dönemimde muhtemelen bol bol yiyip içtiniz rüyanızda değil mi en son survivor adasında iskenderi bana yedirttiler düşünün :))))))

sıkma canını canım ömrün uzamış canım üzme kendini bebişini de üzme kuzum

X