- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
Sen adama niye o kadar takıldın ki. O senin gibi hissedemez. Senin hormonlar karman çorman. O na henüz bir etkisi yok. Bence hamileliğinin tadını çıkarmak için başkalarının da senin sevincini ortak olmasını bekleme. Harika bir haber. Yakında mide bulantilarin başlar. Belki de başlamaz. Hamilelik takip uygulaması indir veya kitap al. Onları oku sen ne tür harika şeylerin beklediğini öğren. Doktorunu bul. Tadını çıkar. Sen de harika şeyler olduğunu fark ederse esin gelir sana katılır fark etmezse de kendi bilir.
Hayvanlarda genelde kadınlar yavrusu bakar büyütür yetiştirir. Erkek ya hiç yok ya da varsa annenin hayatını biraz daha kolaylaştırmak için. Yemek buluyor koruma sağlıyor falan. Babaların görevi de aslında bu kadar.Çok ta şey yapmamak lazım. Üzme canını. Tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sanki bütün hevesimi kaçırdı geldi şaşırdım sadece çok mutluyum desw bile umursamaz geliyor sanki,burda bi kaç arkadaşta her şeyde tüketmiştir deyince beni gerçkten seviyorum bebeği istemiyor gibi görüyorum sanki kafam duygularım allak bullak.çok aşırı duygusalım ağlıyorum ama nedeni de Yok? Mide m hafif kalkıyor ama iştahsozlık başladı birden