Hamileyim sevinemedim:(

Ne alakalı var eşim hakkında da şaşırdığı için birden o şokla tepki veremediğini eve geldiğinde çok sevindiğini zaten söyledim.Evet hormonlar yüzünden alıngan olabilirim ama allah böylelerine veriyor kimin konusunda deseniz farklı anlar size de deseler anlarsınız.Ama laf sokma çabası niye anlamadım olur ya da olmaz Allah herşeyin hayırlısını bilir eleştirmek niye kıyas yapıyorsunuz resmen
Canım bak ozman bu konuyu sil madem sen esini affettin nıye burda bize mahal veriyosun ki sen kendin yazmadın mi esim boyle boyle yaptı ee biz bundan ne anladık esin istemiyor ama olmuş bende diyorumki bizler istıyoruz dıyemi olmuyor sen olayı şöyle lanse ettin "istenmeyen gebelik " buraya yazdıgına gorede elestireye acık olman gerekir ben fikrimi beyan ederim senin hosuna gider veya gitmez bu sana kalmiş bişey beni baglamaz...

Yok yok siz yanlış anladiniz. Maşallah suphanallah yavrum ya kim istemez ki onu. Bebekler ne tuhaf dimi daha dünyaya gelmeden seviliyolar cinsiyetini cok merak ederim lütfen belli olunca soyler misiniz

Benim eşim ikincinin lafını bile ettirmiyordu sonra birden ne olduysa arada korunmamaya başladı ben de nasıl olsa olmaz diyordum. Çekinerek söyledim hamile olduğumu. Şimdi karnım büyüdükçe seviyor. Plan yapıyor. Yani belki beklemediği için sevinmiyor gibi görünmüştür. Zamanla o heyecanı yaşamaya başlar diye düşünüyorum.

Bende elif Hnm gbi dusunuyorum beklemediği için oyle karşılamış olabilir biraz beklemelisin bence ama huzurunu da bozma beklerken. Elif Hnm sizi de tebrik ederim Allahım sağlıkla kucagniza almayı nasip etsin

Duygusuz adam nolucak :63:
Sen şımart kendini canım gönlünce ye iç gez takma kafana hiç üzülmesin bebişin :anneadayı:
Sağ selamet kucağına almayı nasip etsn mevla

Ne zamandir evlisin inşallah olur sağlıklı bi bebis ben daha bekarım ama o kadar çok seviyorum ki bebisleri anlatamam sana:)

Bizim bebeğimiz isteyerek oldu hergun arardı eşim sorardı hastalandım mı diye öğrendim aradım hamileyim dedim ben sevinçten uçuyodum o hayırlısı olsun dedi durgunlaştı çooook uzuldum sonuçta isteyerek oldu bu nasıl tepki dedim nasıl bakıcam diye düşündüm korktum dedi erkeklerden belli olmuyo

Eşiniz madem çocuk sahibi olmak istemiyor neden zorluyosunuz
Ve neden korunmuyorsunuz?
Durum çok tuhaf çocuk sahibi olmak istemediği halde korunmayan bir koca ve çocuk istediği halde çocuk istemeyen bir eşten hamile kalan ve doğuramayan ve daha nolacağına bile karar verilmemiş bi hamilelik.

Normalde kürtaja hiçbi zaman karşı değilim beni hiç ilgilendirmez ama daha nolacağı bile konuşulmadığı halde hamile kalmak ve çocuk aldırmak katillik gerçekten de.Hadi onu da geçtim kendi vücudunuza ve psikolojizine de mi acımıyosunuz?büyük sorumsuzluk.

Ben hap kullandığım halde hamile kalmıştım üstelik zorunlu kürtaj geçmişim vardı eşim ilk hamileliğimdede ikincisindede Çok saçm tepkiler verdi hıı öylemi gbi çok sinir olmuştum özellikle ikincide en çok eşim istiyodu şimdi kızımıza bayılıyo onsuz duramıyor o yüzden üzmeyin kendinizi ve ikinci evliliğe bağlamayın

Ne Olursa Olsun Şaşırması Hata!! Geri Çekilme Korunmak Demek Değil Yıl Olmuş 2016 Hala Neyi Tartışıyoruz:kahve:

Bu Adam Sen Ağustos'ta Bile Gebe Kalsan Sevinçten Havaya Uçmaz

Ya Seni Çok Önemsemiyor Yada İlk Evliliğinde Herşeyi Tüketmiş
Çok çok saçma bir düşüncedesiniz. Bekarsanız evlliği hiç düşünmeyin bence evliysenizde fazla uzun sürmez heralde....

Belki o an müsait değildi hemen alevlenmeyin eve geldiğinde konuşursunuz canim isteyip istemediğini madem böyle yapacaktın neden hap korunmami istemedin dersiniz

Dün haberden sonra duygularım çok yoğunlaştığı için tepkilerim fazlaydı.
Öncelikle birincisi eşim asker işi bunaltıcı ve yoğun geliyor o an şaşkınlıkla birden öyle tepki vermiş akşam benden çok daha fazla mutluydu hatta ben demeden hemen doktor araştıralım hayırlısı bu zamanmış demek ki diye sevindi,bir an tepkisiz kalmasının nedeni benim işimin biraz yoğunlaşması ve hamileliğin beni zorlayabilecek olmasını düşünmesi.Bunun açıklamasını kısmen yapmama rağmen hala bazı arkadaşlar böylesine insanlara çocuk mu verilir mantığı güderek ayrıyaten ben zaten duygu karmaşasındayken daha da abartan kişiler için diyorum,merak etmeyin içimizde çocuk sevgisi yeterince var gayet iyi anne baba da oluruz.
Konumun kapanmasını istiyorum,sadece fazla alınganlık yapmış olmamla alakalı bir durum iyi günler hepinize.

Arkadaşlar birbirinizle lutfen atismayin. Güzel güzel konuşmak varken. Kirmayalim birbirimizi. Güzel arkadasliklar edinelim.arkadaş bi derdini açmış bide yardımcı olmaya çalıştık.

Back
X