Hamileyim sevinemiyorum

O zaman sizin anlatim tarzini yanlis
Kimseye kizmayin.
Bebek istiyorduk ama guatr'dan dolayi olcagini sanmiyordum. Korkuyordum suan bu yizden saskinlik ve korku icindeyim desen amenna.

Oyle bir ifade etmissiniz ki herkes ayni seyi anliyorsa sizin anlatim tarzinizda sorun vardir.
Sanki olmasini istemiyordun ama korunmuyordun da .. Ne bekliyorsun algisi olusuyor.
Doktor kontrolunde devam eder Allahin izniyle de miniginiz tutunur. Hayirli olsun.

O zaman sizin anlatim tarzini yanlis
Kimseye kizmayin.
Bebek istiyorduk ama guatr'dan dolayi olcagini sanmiyordum. Korkuyordum suan bu yizden saskinlik ve korku icindeyim desen amenna.

Oyle bir ifade etmissiniz ki herkes ayni seyi anliyorsa sizin anlatim tarzinizda sorun vardir.
Sanki olmasini istemiyordun ama korunmuyordun da .. Ne bekliyorsun algisi olusuyor.
Doktor kontrolunde devam eder Allahin izniyle de miniginiz tutunur. Hayirli olsun.
Evet çok guz3l anlattınız anlatamadm ama dikkat ederseniz yinede allah'a şükür dedim

Ben de emin degilim saniyordum. Pazartesi gunu kalbi durdugu icin 11 haftalik bebegimi aldilar. Dunyam durdu. Meger ne cok istiyormusum....Allah saglik versin. Otesi bos.

Bende ilk öğrendiğinde korkudan ağlamıştım. Ama benimki plansızdı. Sen korunmuyormuşun zaten. Hamile olman normal. Gerçi hamilelik hormonlarını baya etkilemiştir geçer bu duygular yakında ;)

Gebeligin erken doneminde gecirilen ateşli hastaliklar hamilelikte cok riskli, doktorunuz gerekli aciklamalari ve kontrolleri yapar zaten, gecmis olsun.

Zaten ne hissettiğimi bilmiyorum bi korku var ilk olacak

Canım ozamanla geçecek inan bana, bende çok istememe rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde aşırı paniklemiştim ilk 1 ay hergün istemiyorum dedim, korku vardı içimde ama niye korktuğumu ve istemediğimi bilmiyordum.Bu çok farklı bişeydi kimseyede söyleyemiyordum bu hislerimi ayıplarlar diye, aslında herşeyin farkındasın ama o anki duygu durum çok farklı yaşamayan bilemez.şuan 5 aylık olduk ve hepsi geçti gitti şuan heyecan var ,merak var, bekleyiş varrr ,hazırlık var,hayallerimiz varr geçiyor canım o hislerin..ha şuda bir gerçek karnıma düştü ana oldum diye birşey yok hepsi zamanla oluyor,bana öyle oldu..

Benim biri normal olsa diğeri çok düşük tsh bi yüksek bi en alt o yüzden umudum yoktu kalmaya
Benim yüksekti ilaç kullanmaya başladım ve 2 kez hamile kaldım.İlaç kullanırken birşey olmaz.:)

Tebrik ederim öncelikle :)) bunu bir doktorla görüşseniz ters bir zaman olmuş sanki

Benim annem de guatr hastası, onun da gençliğinden beri içtiği ilaçları var
Ama iki tane de çocuğu var :)
Merak etmeyin, guatr ,özellikle Karadeniz bölgesinde coooookkkkk yaygın bir hastalık. Ama bir şekilde doğum yapıyorlar. Doktorunuza danışın, elbet bir çözüm bulacaktır^^

Valla ben şuan oğluma asiksam bebek bakamayacak olan sevemeyecek olan insan azdır diyorum. Ki ben sabah kahvaltı bile hazirlamazdim uykumu bölüp,şimdi hem ise gidiyorum oğluma yetebilmek için hem sabah akşam elimden geldiğince ilgileniyorum.
Lütfen tadını çıkar inş ikinizde sağ salim kavusun birbirinize♡

Back
X