Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Napacan doguracan tabi kendi cocugunu öldürecek değilsin ya hadi yiyon bi halt bari dikkat edeydiniz nasıl hamile kaldin Allah tan ki sevgilin evlenmek istiyor şimdi sevgilini ariyorsun hamile oldugunu söylüyorsun sonra gidip evleniyorsunuz sonrada evlenmemissiniz gibi aileleri tanistiriyorsunuz hoş karsilarlarsa biz bi çılgınlık yaptik evlendik diyin düğün sizin istediginiz gibi olsun gönlünuz olsun diyin karşı cikarlarsa biz zaten evlendik kabullenin diyin ve bi ev tutup beraber yasayin o çocuk için bundan daha bi yolunuz yok kucaklarina torunlarini verdin mi affederler zaten al sana çıkış yolu 😎

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil :(
Anlarlarsa anlasınlar , bir arkadasım da Eylül’de evlendi , Mart başında doğurdu tosun gibi , kem küm erken Doğum falan dedi ama kimse yemedi tabi , eeee konuştuk bitti , dünyanın sonu olmadı yani

Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Bnce yıldırım nikahı kıyın olsun bitsin size darılsalar bile zamanla geçer vallah

Ne intiharı. Ne demekmiş o. Aklınızdan bile geçirmeyin. Bence hızla aileleri ikna edip evlenin sonrası Allah kerim

Psikolojik olarak hazır olmadığın bi çocuğu doğurmak çocuğa da kendine de haksızlık zaten hele şu şartlar altında. Senin bedenin senin kararın her zaman kürtaj seçeneğin var biliyorsun. Mutsuz edecegin bi çocuğu dogurmamak ona yapabileceğin en büyük iyilik olur bence

Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Her şey geçer gider mazide bir anı olarak hatırlarsınız yapmayın böyle. Çocuk az ele avuca gelsin onunla tatile gidersiniz. Tasalanmayın

Hazir olmadiginiz ve iyi bir hayat veremeyeceginizi dusundugunuz bir cocugu dogurmak zorunda degilsiniz. Bu yuzden hayatinizi mahvetmeyin. Hazir olunca isteyerek dogurun. Cok zor bir surec. Umarim en az hasarla atlatirsiniz. Baska insanlarin sizi yargilamasina izin vermeyin. Herkesin hayati kendine.

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil :KK43:
Sanane insanlardan? Birak ne derse desinler. Onlar her zaman söyleyecek birseyler bulurlar. Anlarlarsa da anlarlar. Ayrıca seni korkutmayim ama diyelim ki herşey icine sinerek yaptin evlendin ve cocugu aldırdın. Ya sonra cocuk istediğinde çocuğun olmazsa? Bunu hic düşünmüş muydun?lütfen aklını basina topla güzelim sevgilinde evlenelim diyormus. Evlenin

Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum

Tatile çıkmışlığınız yok ama maşallah beta hcg tavan?? Hazır değilseniz korunacaktınız, madem korunmadınız o zaman sonuçlarına katlanacaksınız. Evlat sahibi olabilmek için geçirdiğim tedavileri, harcadığım efor ve parayı şuraya yazsam kendinizi bırakır benim halime ağlarsınız. Bizler evlat sahibi olabilmek adına bu kadar uğraşırken sizin bu şekilde elde etmeniz de Rabbim’in imtihanı işte, ne gelirse eyvallah diyor dua etmeye devam ediyoruz. Size tek diyeceğim sakın o cana kıymayın, o kalbin atması bile nasıl bir mucize anlayamazsınız.

Evlenmek icin hamilelik nasil bir engel olusturabilir? Fakirlik issizlik falan olsa neysede. Sinirlerim bozuldu. Üzmek istemiyorum üzgünsün madem şartlarınız evlenmeye uygun ha 2 3 ay sonra ha simdi ne fark ediyor. Moralimi bozdun ya :( kiyma sakin kendine de o cana da :(

Tatile çıkmışlığınız yok ama maşallah beta hcg tavan?? Hazır değilseniz korunacaktınız, madem korunmadınız o zaman sonuçlarına katlanacaksınız. Evlat sahibi olabilmek için geçirdiğim tedavileri, harcadığım efor ve parayı şuraya yazsam kendinizi bırakır benim halime ağlarsınız. Bizler evlat sahibi olabilmek adına bu kadar uğraşırken sizin bu şekilde elde etmeniz de Rabbim’in imtihanı işte, ne gelirse eyvallah diyor dua etmeye devam ediyoruz. Size tek diyeceğim sakın o cana kıymayın, o kalbin atması bile nasıl bir mucize anlayamazsınız.
Aynen yaaa :( insallah sizinde benimde olur. Rabbim nasip etsin inşallah 🙏

Bence tum mesele sevgiliniz evlwnmeye ve bebege sicak bakiyor mu ? Bakiyorsa dogirun bakmiyorsa maalesef aldirin. Saglikla buyutebileceginiz bir ortam ve iliski yoksa aldirmak bana gore en iyisi. Ama memursaniz zaten en iyi imkanlar size. Daha rahat buyutemezsiniz zaten . En onemli sey babasinin cocuga olan istegi. Istenmeyen bir cocuk dunyaya getirmek cocuga yapulacak en buyuk acimasizlik.

Eh bee ne diye evlenmeden böyle islere kalkisirsin ki ve ayrica önlem almadan ..
O günahsiz yavruya yazik degil mi simdi ?
Bence hemen evlenmeye bakin bunun baska caresi yok
He canım valla korkun var ya yapma yada önlemi al yani.
Biz ugrasiyoz nasip olmuyo böyle olayları duyuyom üzülüyorum 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X