Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Sevgilinle tatile cikmisligin yok ve bunu düşünecek kadar ince fikirlisin ama çocuk yapmisligin var.Yaşın 20 den küçük olmalı ergenlik belirtileri görüyorum

Bunların hiçbiri dünyanın sonu değil ki ne kadar çok anne olmak isteyen olamayan insan var. Bence bu kadar kendini yıpratma. Çocukla da çalışıp tatile gidebilirsin. Zaten doğum süreci izinlerin olacak sonrasında bakıcı bulursun bu kadar çalışan anne nasıl yapıyor. Hiç biri sorun değil
Konumuz şu anda anne olmak isteyip de olamayan kadınlar mı? Başkası istiyor diye konu sahibi de istemek zorunda mı? Az mantıklı düşünün.
Her konuda sizin gibi bir tip çıkıyor zaten.

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil :KK43:
Valla bunu hamile kalmadan düşünecektiniz.
Birliktelik yaşamak için "apar topar olmasın" dememişsiniz simdi cocuk doğurmak için aceleniz yok ama o bir kere ana rahmine düşmüş ki bhcg değeriniz kalp atışı alınabilecek yükseklikte. Kalbi atan,ruhu, canı olan bir bebeğe kıymak niyetindeyseniz de orası sizin vicdanınıza kalmış.

Çoğu kişi aldırmaya karşı çıkmış ama ben bu gibi durumlarda annenin psikolojisinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve aldırmak daha mantıklı geliyor evet can haklısınız ama arkadaşın ailesi öğrendiği zaman hayatı bile tehlikeye girebilir Bnmde ailem cok ttutucudur bırakın cinsel birliktelik biri görecek diye el ele bile tutuşamazdım madem bu cesaretiniz var doğurmayıda göze almalıydınız birliktelik yaşarken

Hayatım mahvolacak diyorsun ama aldırmanın sonuçlarına katlanabilecek misin? Onu düşün bir de. Sana burada kimse ne yapman gerektiğini söyleyemez. Erkek arkadaşınla konuş.
aldırmanın katlanılmayacak sonucu ne olabilir Allah aşkına kendi doğrularınız yüzünden psikolojisi harap insanların çıkış yollarını neden kapatmaya çalışıyorsunuz ya?

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil :KK43:

O zaman önlemini alacaktın iyice.
Bence bu annelik işi hazır olmadan istemeden çok daha zor. Pişman olmam diyorsan dünyaya getirme.
Ama zaten bu adamla evleneceksen 1 sene sonra çocuk yapıcam diyeceksen olan şu anki bebeğe olur yani

Anne değilim belki ondan duygusal düşünmüyorum ama çocuğun böyle bir ortamda doğması ne kadar sağlıklı? Kaldı ki herkes günah, vebal vs demiş. Sizin günah dediğiniz şey konu sahibine göre olmayabilir. Herkes sizin gibi düşünüyor sanıyorsunuz ama öyle değil. Konu sahibi, kendini çocuklu düşünemiyorsan evlilik de mümkün değilse ne yapacağın belli zaten

O zaman önlemini alacaktın iyice.
Bence bu annelik işi hazır olmadan istemeden çok daha zor. Pişman olmam diyorsan dünyaya getirme.
Ama zaten bu adamla evleneceksen 1 sene sonra çocuk yapıcam diyeceksen olan şu anki bebeğe olur yani
Daha bugün bdv'de korunmasına rağmen 3.çocuğuna hamile kalan bir kadın vardı. İnşallah konu sahibi geri çekilmeyle korunmadı :işsiz:

Anne değilim belki ondan duygusal düşünmüyorum ama çocuğun böyle bir ortamda doğması ne kadar sağlıklı? Kaldı ki herkes günah, vebal vs demiş. Sizin günah dediğiniz şey konu sahibine göre olmayabilir. Herkes sizin gibi düşünüyor sanıyorsunuz ama öyle değil. Konu sahibi, kendini çocuklu düşünemiyorsan evlilik de mümkün değilse ne yapacağın belli zaten
Konu sahibi intihar dediginde herkes aman haa sakin canina kiyma diyor.ama neden hic bi sucu yokken yeni canlanan bebege insanlar kolaylikla aldir diyebiliyor anlamiyorum.daha o gunlerde kedi yavrulariyla olduruldu diye herkes ayaklandi.bu ne kadar vahsiceyse anne rahminde sucsuz bir insan bir canli icin aldirma dusunceside ayni sekilde korkunctur.bence yasaklanmali kurtaj kendi keyifleri icin masum canlilari oldurmelerini engellemeliler.ureme yollarini bilen bi zahmet cocuk bakmasini sonuclarinida bilsin.cocuk aldirmak bu kadar basit birseymis gibi konusmayin

Şu an korktuğun şeyler varya bebeğin doğup kucağına verildiği zaman " ne kadar da saçma düşünmüşüm. Iyiki dünyaya gelmiş" diyeceksin.

Istenmeyen gebelik sadece senin gibi bekarların sorunu değil ki. Inan biz evlilerin de sorunu. Bizim bile o kadar amamız, acabamız oluyor. Ama bebeğimiz doğduğu zaman hepsini unutuyoruz.

Sevgilinin bebekten haberi var mı? Sahip çıkacak mı size? Hemen evlenirseniz ailenizin tepkisi ne olur? Bu hamileliği annenize ve ya varsa ablanıza filan anlatamaz mısınız? Size destek olucak bir yakınınız var mı?
Hepsine cevabınız hayır ise yapacak tek bir şey kalıyor.. O da intihar değil tabi ki..

Konu sahibi intihar dediginde herkes aman haa sakin canina kiyma diyor.ama neden hic bi sucu yokken yeni canlanan bebege insanlar kolaylikla aldir diyebiliyor anlamiyorum.daha o gunlerde kedi yavrulariyla olduruldu diye herkes ayaklandi.bu ne kadar vahsiceyse anne rahminde sucsuz bir insan bir canli icin aldirma dusunceside ayni sekilde korkunctur.bence yasaklanmali kurtaj kendi keyifleri icin masum canlilari oldurmelerini engellemeliler.ureme yollarini bilen bi zahmet cocuk bakmasini sonuclarinida bilsin.cocuk aldirmak bu kadar basit birseymis gibi konusmayin
Aldırmak basit bir şeymiş gibi düşünmüyorum ruhsal ve fiziksel olarak illaki çok yoran bir şey ama o çocuğun böyle bir ortamda doğması daha mı mantıklı? Kürtaj yasaklamak da size kalmış bir şey değil bu yasal bir hak. İstenen gebelik gibi istenmeyen gebelik de var ve şartları kötü bir ortamda çocuk doğurulmak istenmiyorsa bize susmak düşer özellikle sizin gibi kadınlara. Kedi yavrusuyla kıyaslamanız da nasıl bir insan profili olduğunuz az çok belli ediyor. Cevap yazmayın bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X