- 25 Aralık 2017
- 773
- 2.145
- 113
- Konu Sahibi dangerousangel
Herkes tatil kismina takılmış ama derdim TAtile gidip eğlenmek değil sadece ben örnek verdim.normal olsun her şey istiyorum sadece zamanında olsun.evlenmeden birlikte olan tek kadın ben değilim sonuçta.evet koruyamadım tam şuan cezasını kat kat çekiyorum
Burada her ama her konuda, bol keseden ahkam kesenler çok. 25 yaşındasın ve sırf seviştiğin için de hayatını kökten değiştirmek zorunda değilsin. Sevgilinle aceleyle evlensen bile o nasıl bir evlilik olacak kimbilir? Ailenle aran bozulursa da alalacele gencecik evlendiğin eşine ve ailesine muhtaç olacaksın.
Kürtaj buradaki gibi drama edenlere bakmadan, dikkatli düşünüp vereceğin bir karar.
10 yıldır aktif cinsel hayatım var, 30 yaşımdayım. 24-25 yaşımda hamile kalsaydım çok zorlanır ama aldırırdım. Her zaman çok dikkatli korundum ama en az 3-4 kere korunmama rağmen acaba hamile miyim paranoyası yaşadım. O bile zordu.
Şimdi 30 yaşımda hamile kalırsam, kimseyi saymaz bekar da olsam doğururdum. Buradaki kadınlar da zaten ya evlilik öncesi cinsel hayatı olmadığı/olamayacağı için cinsel hayatıyla barışık olanlara sinirliler ya da evliler ve bekar kadın olma gerçekliğini, 25 yaşında olma psikolojisini unutmuşlar.
Otur, burayı kapat, istersen bir psikolojik danışmana git ve ne istiyorsun, hayatta önceliklerin neler, bebeğe hazır mısın düşün. Ona göre vakit geçirmeden karar ver.
Burada kayınvalidem çocuğuma bakmayacakmış diye ağlayıp dert yanan kadınlar, gencecik kıza “herkese sırtını dön, doğur” diyor. Kendi hayatını sen biliyorsun. Sevişmek suç ya da kabahat değil.