Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda bana doğur,bakarsın bir şekilde,evlenin hemen tarzı yorumlar yapan hanımlar aynı şey sizin başınıza gelse gerçekten bu kadar soğukkanlılıkla doğurur musunuz herkesi karşınıza alıp her şeyden vazgeçip 25 yasındayım sırf seviştim diye hazır olmadığım bir anneliği yapamayacağım diye bu kadar taşa tutmak neden?lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle yorum yazın sevgilimle şuan evlenmemin hiç mümkünatı yok,atamam yapıldı ama işe ekim gibi başlayacağım,hadi nikah kıydık desek aynı eve girme şansımız yok nerden tutsan elinde kaliyor öyle bir durum.
O zaman kararını vermiş gibi duruyorsun
Bence konunu kapattır aşağı yukarı bu minvalde yorumlar gelecektir
Daha da. Seni suçlayıp psikolojini bozan yorumlar olacaktır
Ama sende hatalısın madem bu kadar hazır değildin evlenmeye ailende duysa seni öldürecek insanlar kaç kat fazla korunmalı belki de ilişkiden tamamen uzak durmalıydın

Burda bana doğur,bakarsın bir şekilde,evlenin hemen tarzı yorumlar yapan hanımlar aynı şey sizin başınıza gelse gerçekten bu kadar soğukkanlılıkla doğurur musunuz herkesi karşınıza alıp her şeyden vazgeçip 25 yasındayım sırf seviştim diye hazır olmadığım bir anneliği yapamayacağım diye bu kadar taşa tutmak neden?lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle yorum yazın sevgilimle şuan evlenmemin hiç mümkünatı yok,atamam yapıldı ama işe ekim gibi başlayacağım,hadi nikah kıydık desek aynı eve girme şansımız yok nerden tutsan elinde kaliyor öyle bir durum.
Sirf elalem ne der diye yapiyorsaniz yanlis. bakamayacak durumdaysaniz hak veririm ama bu yuzden hayir

simdi aldirsan o omur boyu vicdan azabin olur.Belki de ilerde baska cocuk nasip etmeyecek Allah verdigine sukret evlenmenin yolunu ara.Olamdi kacirsin seni millet sonradan kabul etmek zorunda kaloyo kim kactiysa ailesi razi gelmk zorunda lalfi cevremde hep oyle

Düşünüyorum hazır değilim vs .. tek çare kürtaj olursan herşey yoluna gircek mi ? 1. Kürtaj olanların yorumlarını google de okuyn tüm ömür boyunca sırtında ki vicdan azabı 2. Tekrar çocum olacak mı bu günah üzeri Allah bana 2.bebek Verecek mi millet bebek arıyo olmayanlar çok vs. Sen bebe aldırırsan arkadaşım yapını bilmiyorum ama çok büyük günah işledinde günah bi günah daha üzerine.. hemen evlenin 3 aya karnın büyümez zaten evlendik sora kimse bişe demez hakkı olmaz ya inş yanlış karar almazsın zor bişe çünkü onun ruhu başka bebek de olacak mı bi can gidecek

Sevgiliniz razı, acele edelim evlenelim diyor. Aileniz de evlenmenize izin verecek. Ama tatile bile gitmemişsiniz işte... Yeni atanmışsınız, maddi imkanlarınız da var ama apar topar olmasınmış, hazır değilmiş bilmem ne. Sevişirken düşüneceksiniz bunları. Bu devirde hala korunmayı beceremiyorsunuz, sıyrılın artık şu cahillikten.

Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.

Kulanc adınız uyumus size. Tehlikeli melek

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil :(
Senin gönlun olacak diye bir insan ölecek farkında mısın.hem de senin keyfi bi sekilde yapip senin kanindan canından bir bebek.Aman çocuk deyince akan sular duruyor bende ilkokul öğretmeni olduğumdan mi nedir.Ya sen yaparken zevkine bakarken hiç mi aklına gelmedi .o yavrunun ne suçu var

Ben de bunu diyorum.
Dolayısıyla aldır veya aldırma demek bana düşmez.
Ben bu sayfayı kapatıp konu sahibini unutacağım.
Bebekle/kürtajla baş başa kalacak olan o.
Siz de öyle yapacaksınız.
Dolayısıyla "senin kararın ama kürtaj da cinayet bak kıyma bak cehennem vs" çelişiyor.

Biz onun yerine burda karar alamayız heralde kendisi verecek ama ben bana göre doğru olmayan bişeyi kalkıpda öneremem. Siz önerebilirsiniz o sizin fikriniz bu da benim fikrim. Karar kendisinin.

Aldırınca heba olmayacağını nerden biliyosun? Bu adam sevdiği değilmi . Tek çıkar yol çocuğu aldırmak değil. Benim bebeğim canlı olmadığı halde bile o kürtajdan çok etkilendim . Siz yaşamamışsınız heralde ondan bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz . Neyse inşallah ilerde pişman olmayacak bi karar alır.
Yaşamadım inşallah yaşamak zorunda kalmam da. Ama hazır olmayan bir ortama çocuk getirmek de doğru değil. Yoksa ömür boyu ailesinin ve çevresindeki insanların laflarını işitecek. Evlenseler dahi damgalayacaklar. Tek yol tabi ki aldırmak olmadığı gibi sizin dediğiniz gibi evlenmek de değil. Karar o kişinin. Geriye insanların sadece saygı duyması gerekir. İnsanları dinle korkutmak doğru değil.

Pardonda Ailen seni oldurebilicek yapıdaysa, nasıl hamile kaldın yumurtadan mi çıktı bu çocuk, ve hemen her zorlukta intiharı düşünen zayıf insanlardan nefret ediyorum,
O kadar katılıyorum ki size... Gerçekten çocuk dediğin şey öpüşmeyle de olan bişey değil bile isteye yapmışsınız zoraki bir durum olmadıysa ki belli ki olmamış. Üzüldüm yavrunuza ayrı üzüldüm size ayrı kızdım oldu bittiye getirceksiniz mecbur betahcg 6700 deyse yeni bir hamilelik değildir hepten

Kürtaj cinayet değildir, ortada öldürülen bir insan yok, henüz sinir hücreleri bile oluşmamış hücreler topluluğu var sadece.. Cinayet olsa tıp ve hukuk buna izin vermezdi. Biraz mantıklı yaklaşın, insanların psikolojilerini bozmayın.

Benim mantığım beni, sizin mantığınız sizi ilgilendirir. Kürtajı ben yaşadım siz yaşamamışsınız belliki. Bunun bide psikolojik yönü vardır. Yaşayan birinin yaptığı yorum yaşamayanınkinden daha mantıklıdır hanımefendi.

bi şekilde düğünü erkene çekin olan olmuş..normal olsun herşey diyosun ama olmamış işte normal hayallerine engel olmadan yani karnın büyümeden yine istediğin herşeyi dilediğince yapabilirsin ..burda kimse sana aldır onu demez

Oncelikle gecmis olsun buraya sadece bunu yazmak İcin uye oldum. Yaklasık bir yil once bende boyle bir olay yasadim ve bir arkadas tavsiyesiyle buraya yazdim. Ama burada almadiğim beddua kalmadi. Hakaretler vicdansizligim yerden yere vuruldu. Allah bir daha insallah anne olmayi nasip etmesin diye beddualar edildi. Sonuc bir yili askin psikolojik tedavi gordum ve ancak duzeldim. Anne olamayan herkes icin uzuluyorum, Allah yardımcıları olsun. Buraya yazmakla iyi mi ettin bilmiyorum ancak taslanacaksin. İnsanlar acisini senden cikaracak. İnsanlar hic bu konularda anlayisli olamiyor. Katil deniliyor,vcidansız deniliyor. Ben burada bunlari yasadim. Ve hanımlar. Uzuntunuzu hepimiz anliyoruz. Kimse, konu sahibi ben ya da, bir baskasi aldirmak icin hamile kalmiyoruz. Kimse bu psikolojiyi yasamak icin hamile kalmaz. Kazayla tedbirsizlikle olur. Olmusla olmuse care yok demisler. Lutfen agzinizdan cikana dikkat edin. Bende agir izler biraktiniz, kurtaj sonrası tedaviler, intihar tesebbusleri ve hala o kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben hamileyken beni geceler boyunca aglatip uzen buradaki insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ustume gelip beni asagilayan insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ama burasi kotu bir site degil iyi insanlarda var. Yoneticiler de iyi. Ama yapmayin. Ne olur yapmayin. Bu kiz canına kiydiginde siz mutlu mu olacaksiniz. İciniz acimayacak mı. Kendi yerinize koyun. Kiziniz ayni hatayi yapsa onu sokaga mi atacaksiniz. Siz ayni Hatayi yapsanız bu soylemleri kaldirabilecek misiniz. Yapmayin bunu kimseye. Konu sahibi arkadasim kararın ne olursa olsun Allah yardimcin olsun. Aldırmak da dogurmak kadar senin tercihin. Sen dogurdugunda buradaki aldırma diyip seni yerenler gelip bebegine bakmayacak. Dogum yaptiginda yaninda beklemeyecek. O yuzden kendi kararini kendin ver. Psikolojini bozma yeter. Aynı yollardan gecen biri olarak tek dilegim mutlu olman.

aldırmanın katlanılmayacak sonucu ne olabilir Allah aşkına kendi doğrularınız yüzünden psikolojisi harap insanların çıkış yollarını neden kapatmaya çalışıyorsunuz ya?
Ben kimsenin çıkış yolunu kapatacak güce sahip değilim. Ne aldır dedim, ne de aldırma dedim. Kürtaj için fikrimi bile beyan etmedim. Ama burada bebek aldırıp sonra bunun pişmanlığını, vicdan azabını yaşayan kadınların yorumlarını okudum. Size aldır demek kolay geliyor ama konu sahibi bunun bilinciyle bir ömür geçirecek. Kararını vermeden önce her iki sonucu da ölçüp tartıp biçmesini isterim.
Benim yazdığımı malesef hiç anlamamışsınız.

Son düzenleme:
Oncelikle gecmis olsun buraya sadece bunu yazmak İcin uye oldum. Yaklasık bir yil once bende boyle bir olay yasadim ve bir arkadas tavsiyesiyle buraya yazdim. Ama burada almadiğim beddua kalmadi. Hakaretler vicdansizligim yerden yere vuruldu. Allah bir daha insallah anne olmayi nasip etmesin diye beddualar edildi. Sonuc bir yili askin psikolojik tedavi gordum ve ancak duzeldim. Anne olamayan herkes icin uzuluyorum, Allah yardımcıları olsun. Buraya yazmakla iyi mi ettin bilmiyorum ancak taslanacaksin. İnsanlar acisini senden cikaracak. İnsanlar hic bu konularda anlayisli olamiyor. Katil deniliyor,vcidansız deniliyor. Ben burada bunlari yasadim. Ve hanımlar. Uzuntunuzu hepimiz anliyoruz. Kimse, konu sahibi ben ya da, bir baskasi aldirmak icin hamile kalmiyoruz. Kimse bu psikolojiyi yasamak icin hamile kalmaz. Kazayla tedbirsizlikle olur. Olmusla olmuse care yok demisler. Lutfen agzinizdan cikana dikkat edin. Bende agir izler biraktiniz, kurtaj sonrası tedaviler, intihar tesebbusleri ve hala o kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben hamileyken beni geceler boyunca aglatip uzen buradaki insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ustume gelip beni asagilayan insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ama burasi kotu bir site degil iyi insanlarda var. Yoneticiler de iyi. Ama yapmayin. Ne olur yapmayin. Bu kiz canına kiydiginde siz mutlu mu olacaksiniz. İciniz acimayacak mı. Kendi yerinize koyun. Kiziniz ayni hatayi yapsa onu sokaga mi atacaksiniz. Siz ayni Hatayi yapsanız bu soylemleri kaldirabilecek misiniz. Yapmayin bunu kimseye. Konu sahibi arkadasim kararın ne olursa olsun Allah yardimcin olsun. Aldırmak da dogurmak kadar senin tercihin. Sen dogurdugunda buradaki aldırma diyip seni yerenler gelip bebegine bakmayacak. Dogum yaptiginda yaninda beklemeyecek. O yuzden kendi kararini kendin ver. Psikolojini bozma yeter. Aynı yollardan gecen biri olarak tek dilegim mutlu olman.
Çok haklısın
İnsanlar bebek için vicdan için yazıp duruyor ama yazdıklarının o anki ruh halindeki kadını ölmeye göndereceklerini düşünmüyorlar

Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Hamileyim desen olmaz? . Evleniyorum desen birden ya da nikah yapıp ben evlendim desen. Sonra bir ay sonra hamileyim dersin bir ihtimal ne kadarlıksa birde o var. Sırrt cevirme ıhtımali var. Ve kendini hazır hissetmiyorsun . Belki iyi vbir evlilik bile olmıycak daha kafanız net değil. Karar senin aldıracaksın . Kıyamam diyceni sanmıyorum intihar etçem diyorsun. Bence kafanı topla . Evlencen insan dan emin misin??? Ne belli kötü bir evlilik ve zoraki olacak. Sevseniz bile bu böyle. Peki o çocuk bunu yaşamak zorunda mı?. Karar senin emin değilsen belki çok soğuk yazdım ama aldır. İlerde birşey olursa psikolojikman ne çocuğu suçlarsın nede kendini. Ha güveniyorsan geçrekten adamsa yapacak birşey yok. Erken ama çoğu şey yaşanmadan monoton olur belki ama . İnsansa adam gibi bir hayat olur. Tabi o adamlardan kaldıysa.

Çok haklısın
İnsanlar bebek için vicdan için yazıp duruyor ama yazdıklarının o anki ruh halindeki kadını ölmeye göndereceklerini düşünmüyorlar
Ben yaptim. Onlar dedigi icin intihar ettim, bebegimin kalbi atmadi. Aldirmak zorunda kaldim. o kadar uzuldum ki. Anlatamam bunun tarifi yok. Burada kimse insanlari uzmek icin konu acmiyor ya da dogurganliklarini milletin gozune sokmuyorlar. Ama insanlar saldırmaya yer ariyor. Ama yanlis anlasilmasin hepsi degil. Burada cok iyi insanlar var halden anlayan. Bana ne mesajlar ne beddulara geldi. Nasıl dalga gecildi anlatamam size. Hepsini allaha havale ettim. Ama hakkimi helal etmiyorum. Sirf bu yuzden uye oldum yeniden. Konu sahibine de aynilari yapilmasın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X