- Konu Sahibi dangerousangel
Sen bu çocuğu aldırırsın kıstasın daha tatile bile çıkamadık çünkü o yüzden ne söylesek boş..lütfen bundan sonrası için ria taktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 gün önce doktora gittim oradaki bayan çocuğu telas yapmasin diye hastaneye gittiğini soylememis pat çocuğu aradi anne nerdesin diye sms gitmiş hastaneden bölüm ve hasta kaydı şeklinde sanırım. Kadın üzülerek anlatıyordu bagira bağıra neden gider diye bende kalktigini saniyordum. Umarim her yer için geçerli degildir.Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.
Tam olarak degil. Bilemiyorum isin biyolojik kismini. Benim doktorum bana hissetmiyor dedi. Ki benim melegimin kalbi atmiyordu. Bilemiyorum yüzden. Yine de herkesin kendi karari. Buradaki kimse konu sahibi dogurunca evine alip bakmayacak, bebege yardim etmeyecek. O yuzden konu saihibini kirmaya da gerek yok. Yasadigim icin soyluyorum bazen konuma yorhm yazilmis mi diye girip bakiyorum. Hala o yazilanlar aci veriyor, yakiyor yani.Hayır arıyorlar. Ben 7aylık hamileyim kan verdim ve 1hafta sonra sağlık ocağı aradı. + ablam yeni evlendi daha kimliğini değiştirmediği için sağlık ocağında hastanelerde filan bekar gözüküyor evlendikten iki ay sonra kan testi verdi ve hamileydi. Bekar gözükmesine rağmen beni de babamı da hatta eşimi bile aramışlardı gebelik takibi yapılacak diye.
Dediğiniz gibi olsa, namus cinayeti işleniyor yasak olsa aranmasa ama arıyorlar..
En iyisi sağlık ocağına bilgi verilmeli
çünkü size cevap yazan arkadaşın ne yaşadığını bilmiyorsunuz benim de. biz de sizin ne yaşadığınızı bilmiyoruz buna karar verecek kişiler siz ve sevgiliniz. aldırmayı düşündüğünüz için burdan destek alıp vicdan rahatlatmaya çalışıyorsunuz gibi geliyor.Henüz evimin kadını çocuğumun anası mantıgına giremediğim için kusura bakmayın ben yapamıyorum.siz beş tane doğurup büyütürsünüz.ayrıca konumdan çıkardığınız tek sonuç benim vicdansız olmamsa yorum yazmayın artık konuma lütfen baya dert olmuş size.
Cok haklisiniz. Burada vicdan diyip dogur diye direten hic kimse konu sahibi evden atilinca evine almayacak, cocuguna bakmayacak. O yuzden bosu bosuna konu sahibini uzup onun uzerinden kin bosaltmamali.+++++
Kurtaj karsitligini vicdan zanneden insanlar bebek dogana kadar esip gurluyor. Cocuk ortada kaldigi zaman (ana-babasi asiri genc, psikolojisi bozuk vs vs ise) ya da bakimsizliktan hayatini kaybettigi zaman ya da annenin hayati mahvoldugu zaman (or. tecavuz sonrasi cocugu dogurmak ve sonra omur boyu onunla yasamak zorunda kalan kadinlar ya da herhangi baska bir sebepten anne olmaya hazir olmadan doguran kadinlar) ses yok. Hem etik olarak hem kanuni olarak bu isin sinirlari belirlenmis zaten. Kurtaj da bu sinirlar dahilinde yapiliyor. Kisisel inanci baska turlu olan insanlar buyursun o inanc dahilinde yasasin. Baska kadinlarin bedeni uzerinde yargi dagitmayi biraksinlar...
Henüz evimin kadını çocuğumun anası mantıgına giremediğim için kusura bakmayın ben yapamıyorum.siz beş tane doğurup büyütürsünüz.ayrıca konumdan çıkardığınız tek sonuç benim vicdansız olmamsa yorum yazmayın artık konuma lütfen baya dert olmuş size.
Bi bebeğe bakmakta bebeği aldırmak kadar zordur ben size aldır veya aldırma diyemem bu hayatı yaşayan sizsiniz ama intihar gibi şeyler asla düşünmeyin. Bol bol dua edin eğer inancınız varsa - kimisi inanır kimisi inanmaz bu yüzden eğer inancınız varsa diyorum - ama aldığınız karar için güçlü olun. Umarım sevgiliniz her kararda size destek olur.Ben özel bir hastanede kan verdim.e nabiz sisteminden de baktım düşmemiş sonuç oraya .zaten aile hekimine gizle diye bir seçenek var onu işaretledim .gittiğim hiçbir özel hastanenin kaydı yok
Beni aramadılar keza ailemi de keza bende bekar gözüküyordum. 2. Sindede bekar olarak gözüküyordum. Evliydim ama kayda bekar olarak girilmiş vede bekar soyismim vardı sistemde. E- nabızdan kontrol edip ona göre bilgi ver sen . Birşey diyemezler bilgide veremezler. İçin rahat etsin diye söylüyorum.Hayır arıyorlar. Ben 7aylık hamileyim kan verdim ve 1hafta sonra sağlık ocağı aradı. + ablam yeni evlendi daha kimliğini değiştirmediği için sağlık ocağında hastanelerde filan bekar gözüküyor evlendikten iki ay sonra kan testi verdi ve hamileydi. Bekar gözükmesine rağmen beni de babamı da hatta eşimi bile aramışlardı gebelik takibi yapılacak diye.
Dediğiniz gibi olsa, namus cinayeti işleniyor yasak olsa aranmasa ama arıyorlar..
En iyisi sağlık ocağına bilgi verilmeli
Tamam evlimiydiniz? . Aranıyor ben hamileyken bende arandım . Ama sağlık ocağına evli bilgisi düştükten ve normal bir grip için gittipimde numaramo aldıkdan sonra arandım.Size katilmakla bersber sunu ekleyeyim. Aranmiyor degil malesef hala araniyor. Ben devlet hastsnesinde tahlil yaptirdigim icin arandi. Gebelik takibi diye bir uygulama varmis. Tam bebegin dogum zamani falan aradilar. Bebek dogdu mu, asiya gelecekmisiniz vs dediler. Sok olmustum.
Kıstas değil aslında, yaşadığı gerçekle yuzlesirken yasayamadiklarini orneklendirme. Bir panik halinde şuan konu sahibi. Haliyle eksileri artıları ölçme halinde . Yazılanları bu açıdan da bakarak okuyun bence.Sen bu çocuğu aldırırsın kıstasın daha tatile bile çıkamadık çünkü o yüzden ne söylesek boş..lütfen bundan sonrası için ria taktir.
İşte bende o yüzden içindekileri söylemedim öldürüleceğini bile bile sevişirken panik halinde olmalıydı korunmanın çeşitlerini bilmezken paniklemeliydi şimdi duvara çarpıp uyanma vaktiKıstas değil aslında, yaşadığı gerçekle yuzlesirken yasayamadiklarini orneklendirme. Bir panik halinde şuan konu sahibi. Haliyle eksileri artıları ölçme halinde . Yazılanları bu açıdan da bakarak okuyun bence.
Yıllarca çocuğu olmamış, olan çocuğu da 2 aylıkken düşmüş ve bunun psikolojisiyle eşiyle aylarca konuşmamış birisiyim ben. Sen beni üzdün, annen beni üzdü bebeğim öldü diye sırılsıklam aşık olduğum adamı nerdeyse boşayacak kadar psikolojim bozulmuştu. Unutma senin kürtajın mecburi olmuş. Kalbi atmamış, ölüymüş. Suçun günahın yok. Ben çok yıprandım o dönem. Zaten kolay olmuyordu ama olanı da kaybetmiştim. Evde düşük yaptım ne acıydı anlatamam. Kürtaj acısız bişey. Ama düşürmek, doğurmak gibiTam olarak degil. Bilemiyorum isin biyolojik kismini. Benim doktorum bana hissetmiyor dedi. Ki benim melegimin kalbi atmiyordu. Bilemiyorum yüzden. Yine de herkesin kendi karari. Buradaki kimse konu sahibi dogurunca evine alip bakmayacak, bebege yardim etmeyecek. O yuzden konu saihibini kirmaya da gerek yok. Yasadigim icin soyluyorum bazen konuma yorhm yazilmis mi diye girip bakiyorum. Hala o yazilanlar aci veriyor, yakiyor yani.
Beni de aradılar takip için, ablamı da. Belki sağlık ocağı hani doktorumuz bizi tanıyor evli olduğumuzu vs biliyor o yüzden de aramış olabilirlerBeni aramadılar keza ailemi de keza bende bekar gözüküyordum. 2. Sindede bekar olarak gözüküyordum. Evliydim ama kayda bekar olarak girilmiş vede bekar soyismim vardı sistemde. E- nabızdan kontrol edip ona göre bilgi ver sen . Birşey diyemezler bilgide veremezler. İçin rahat etsin diye söylüyorum.