Oncelikle gecmis olsun buraya sadece bunu yazmak İcin uye oldum. Yaklasık bir yil once bende boyle bir olay yasadim ve bir arkadas tavsiyesiyle buraya yazdim. Ama burada almadiğim beddua kalmadi. Hakaretler vicdansizligim yerden yere vuruldu. Allah bir daha insallah anne olmayi nasip etmesin diye beddualar edildi. Sonuc bir yili askin psikolojik tedavi gordum ve ancak duzeldim. Anne olamayan herkes icin uzuluyorum, Allah yardımcıları olsun. Buraya yazmakla iyi mi ettin bilmiyorum ancak taslanacaksin. İnsanlar acisini senden cikaracak. İnsanlar hic bu konularda anlayisli olamiyor. Katil deniliyor,vcidansız deniliyor. Ben burada bunlari yasadim. Ve hanımlar. Uzuntunuzu hepimiz anliyoruz. Kimse, konu sahibi ben ya da, bir baskasi aldirmak icin hamile kalmiyoruz. Kimse bu psikolojiyi yasamak icin hamile kalmaz. Kazayla tedbirsizlikle olur. Olmusla olmuse care yok demisler. Lutfen agzinizdan cikana dikkat edin. Bende agir izler biraktiniz, kurtaj sonrası tedaviler, intihar tesebbusleri ve hala o kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben hamileyken beni geceler boyunca aglatip uzen buradaki insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ustume gelip beni asagilayan insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ama burasi kotu bir site degil iyi insanlarda var. Yoneticiler de iyi. Ama yapmayin. Ne olur yapmayin. Bu kiz canına kiydiginde siz mutlu mu olacaksiniz. İciniz acimayacak mı. Kendi yerinize koyun. Kiziniz ayni hatayi yapsa onu sokaga mi atacaksiniz. Siz ayni Hatayi yapsanız bu soylemleri kaldirabilecek misiniz. Yapmayin bunu kimseye. Konu sahibi arkadasim kararın ne olursa olsun Allah yardimcin olsun. Aldırmak da dogurmak kadar senin tercihin. Sen dogurdugunda buradaki aldırma diyip seni yerenler gelip bebegine bakmayacak. Dogum yaptiginda yaninda beklemeyecek. O yuzden kendi kararini kendin ver. Psikolojini bozma yeter. Aynı yollardan gecen biri olarak tek dilegim mutlu olman.