Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğunu
Buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın bla bla.. site kurallarında böyle bişey yok hatta hakaret edilemez kuralı var fakat siz ve sizin gibi bi tek kendilerini zeki zanneden Türkçe’nin nimetlerinden faydalanıp burda üstü kapalı ağıza alınmayacak ithamlarda bulunup sırf şeklen hakarete girmediği için ban yemeyenler var ya bilin istedim: Türkçe’nin ne kadar zengin bi dil olduğunu biz de biliyoruz ve sizi anlıyoruz sizin gibilerin bi kadına seviştiği için o.... demeye hiç mi hiç hakkı yok yazmayım yazmayım dedim sabahtan beri benim bile burama kadar geldi yeter be yok Allah böylelerine veriyomuşta ‘böyleleri’ kim o..... mı? Yok her haltı yiyormuş da her halt dediğiniz sadece sevdiği biriyle sevişmek mi sanki önüne gelenle düşüp kalkmışta kimden olduğu bilinmeyen bir çocuk varmış ortada gibi konuşuyosunuz ne demek her haltı yedin? Yeter artık ya ban yersem de yiyim umrumda değil
Okuduğunu anlamıyosan yazma ben kimseyle düşüp kalkmışsın falan demedim senin fikirlerini benim gibi yazamassın ha bu arada tekrar şikayet edin fikirlerini söyledim diye heasp kapatılsın ama siz istediğiniz gibi olmayan şeuiyleri söyleyebilmek hakkına sahipsiniz

Atanacak kadar bilgilisiniz ama korunmak icin okadar cahil ! Öldürülmekten korkuyorsunuz ama olma ihtimaline karsi o Heycana karsi koyamiyorsunuz. Bence dogurmayi da Cesaret edemezsiniz ... Zaten dogurmakda Mesele degil ya neyse

O çocuk sadece senin değil , nişanlının da.. kandeğerine bakılırsa maşallah 7 haftayı devirmişsiniz. Önce nişanlınla bu konuyu konuşman en doğrusu... yaşın çok genç değil, ben zor gebe kaldığım için 10 kez de gebe kalsam kıyıp da aldıramam ama eger ki nişanlın da istemiyorsa ve hala yasalsa aldırabilirsin tabii. 5 sene sonra seni burda gebe kalamıyorum topiklerinde karşılayabiliriz tabii..
nişanlın da istiyorsagidin gizlice evlenin, sonra erken doğdu dersiniz artık, 7 hafta da hiç az bi süre değil, vakit daralıyor ama..
hızlıca karar vermeniz gerek..
benim annem de haziranda evlenmiş abim ocakta doğmuş, konu kara delik 😆 yıl 1982 yani.. evlenirseniz kim ne diyebilir, en fazla küserler... sonra bebiş gelince barışırlar... bir canı yok etmek vicdanınıza siniyor mu bir de?
5 hafta

Haa tamam o zaman cnm 😅
Kızlar ben de onaylamıyorum ve on aydır gebe kalmaya çalışıyorum, için cız ediyor böyle hikayeler duyunca ama emin olun yazan kişi de mutlulukla yazmıyırdur bunları. Biz burdan hakaret edelim, gelen geçen bi tekme vursun diye yazmamıştır tabii ki. Ciddi anlamda fikir soruyor genç kız.. onaylamadığımızı ekleyip fikrimizce ne geçiyorsa yazabiliriz. Ben yazdım zaten, nişanlısına söyleyip, hızlıca resmi nikah kıyıp imam nikahı da kıyıp, ardından ailelere söylemek.. 5 haftalık gebeymiş şuanzaten, acil nikah heralde bi haftada hallolur bilemiyorum. Aileye belki 5-6 hafta sonra evlendiklerini söyleyebilir ve gebeyimm diye ekleyerek söyler ki babasından şiddet görmesin

Allah size vicdan versin asıl eder halt dediğiniz sevişmek mi? Canım istedi seviştim oldu mu? Daha erken evet ne yani çocuk sahibi olmak için erken diye insanlar sevişmiyor mu nerde yaşiyorsunuz siz? Aldırırım aldırmam benim vereceğim karar ama sen benim vicdanımi sorgulayacak cürette olamazsın

Burada çoookkkk hırpalanırsın akıl almak için açtığın konudan bunalıma girip çıkarsın
Yazdıklarından anladığım kadarıyla evlenmiş bile olsan bu bebek için hazır değilsin, kürtaj sevimli bir olay değil ama bazı durumlarda elzem. Çocuğu doğurup, hayatın keşme keşe dönecekse, ona sevgi, ilgi ve gerekli bakımı veremeyeceksen doğurmamak en doğrusu. Çok üzücü bir karar, yerinde olsam doğururdum ama herkes aynı kararı vermek zorunda değil. Konu çocuk olunca aklına içine sinerek yapamayacağın düğün, gidemeyeceğin tatiller falan geliyorsa doğurma, en zor büyüyen şey insan yavrusu öyle doğdu da hayatım toz pembe oldu olmuyor. Yıllar sonra geriye baktığında yaşayamadığın için üzüldüğün bir hayat ve bunun bedelini ödeyen bir çocuk olması bence daha büyük vebal. Bunun çok örneğini gördüm, hem de çok yakından istenmeyen çocukların çilesi ömür boyu bitmiyor, yapma o yüzden

Kızlar ben de onaylamıyorum ve on aydır gebe kalmaya çalışıyorum, için cız ediyor böyle hikayeler duyunca ama emin olun yazan kişi de mutlulukla yazmıyırdur bunları. Biz burdan hakaret edelim, gelen geçen bi tekme vursun diye yazmamıştır tabii ki. Ciddi anlamda fikir soruyor genç kız.. onaylamadığımızı ekleyip fikrimizce ne geçiyorsa yazabiliriz. Ben yazdım zaten, nişanlısına söyleyip, hızlıca resmi nikah kıyıp imam nikahı da kıyıp, ardından ailelere söylemek.. 5 haftalık gebeymiş şuanzaten, acil nikah heralde bi haftada hallolur bilemiyorum. Aileye belki 5-6 hafta sonra evlendiklerini söyleyebilir ve gebeyimm diye ekleyerek söyler ki babasından şiddet görmesin

Yani yukardaki kişi uzun uzun yazmış oradaki 7 haftaydı 5 haftaydı o kısma takılmasına güldüm ben.

Yaa birde zaten aldırmayı kafayı koyanların buraya neden yazdığını anlamıyorum. Burası çoğunlukla gebe kalamayıp çare arayan veya zor bela gebe kalmış insanların birbirine destek olduğu bir forum. Yani çift çizginin ne demek olduğunu, eyvah buda mı düşecek acaba diye korkmadan doğurmak isteyenlerin çoğunluk olduğu bir platform. Buradakiler elbette aldırma der.

Çünkü bu bebek tecavüzden, istenmeyen ilişkiden, ayrılık eşiğinde olan veya evlenicem diyip sevişip kaçan adamla birliktelikten bir çocuk değilki.. tamamen severek sevişilip, düğün arefesinde olan bir bebek. Ee böyle bir durum bana tamamen “keyfekeder” geliyor. Aldırırsa tüm vebali kendinin zaten. Burada vicdan rahatlatmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Elde tutulacak bir yanı yokki. Kaldı ki ben böylesine bebek istemediğim zaman hem hap hem condom ile korunuyodum evliyken bile. Büyük cesaret, büyük sonuçlar getirir. Ben sadece bunu demek istedim. Yarın bigün “gebe kalamıyorum daha önce ki kürtajımın günahını çekiyorum” diye forumlarda görmeyiz umarım.🙏🏻

Hemen aynı eve girme şansımız olsa yapacağım zTen direk bunu hiç düşünmeden ama yok işte yok:(

Benim 20 yaşından itibaren tedaviye cevap vermeyen bur rahatsizligim vardı ve 1 yıllık evliyken doktor denememizi ,3 denemeden sonra oomuyorsa tedaviye baslayacagimizi söyledi uzun süreli bir tedavim olacaktı çünkü .Neyse mucize oldu resmen ve o degerlere rağmen 28 yaşında anne oldum şükür .Ama ne yalan söyleyeyim hazır değildim yada çok korkuyla başladığım için bilmiyorum hamilelik sonuna kadar kaybedeceğim korkusu vs ile geçti .Sonrasında tamamen yalnız büyüttüm ve biraz zor bir bebekti içten içe o dönem kazanamadigim sınavdan bile onu sorymlu tuttugumu farkettim sağlıklı dusunemiyodum resmen çünkü kesinlikle olmaz diye sartalndim yıllarca .Çok şükür geçti bitti tabiki :)
Zorlukla kucaguma aldığım için aldırın diyemiyorum ama hazır olmadan da gerçekten o etkiyi atamazsaniz lohusalıkta çok sacma bir ruh haline girilebiliyor ...

Erkek arkadaşınızla konuşun detaylıca doğru kararı ikiniz verin .Ama doğurmaya karar verirseniz bir bahaneyle nikahı öne çekin .Ne bileyim çalıştığım iş yeri değişecek mi s durumuyla daha iyi bir yere geçeceğim vs gibi

Hakkinizda hayırlısı olsun

Yani yukardaki kişi uzun uzun yazmış oradaki 7 haftaydı 5 haftaydı o kısma takılmasına güldüm ben.

Yaa birde zaten aldırmayı kafayı koyanların buraya neden yazdığını anlamıyorum. Burası çoğunlukla gebe kalamayıp çare arayan veya zor bela gebe kalmış insanların birbirine destek olduğu bir forum. Yani çift çizginin ne demek olduğunu, eyvah buda mı düşecek acaba diye korkmadan doğurmak isteyenlerin çoğunluk olduğu bir platform. Buradakiler elbette aldırma der.

Çünkü bu bebek tecavüzden, istenmeyen ilişkiden, ayrılık eşiğinde olan veya evlenicem diyip sevişip kaçan adamla birliktelikten bir çocuk değilki.. tamamen severek sevişilip, düğün arefesinde olan bir bebek. Ee böyle bir durum bana tamamen “keyfekeder” geliyor. Aldırırsa tüm vebali kendinin zaten. Burada vicdan rahatlatmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Elde tutulacak bir yanı yokki. Kaldı ki ben böylesine bebek istemediğim zaman hem hap hem condom ile korunuyodum evliyken bile. Büyük cesaret, büyük sonuçlar getirir. Ben sadece bunu demek istedim. Yarın bigün “gebe kalamıyorum daha önce ki kürtajımın günahını çekiyorum” diye forumlarda görmeyiz umarım.🙏🏻
Hanımefendi kimseye nispet yapma gibi bi derdim yok farkında misiniz ne kadar zor bir durumun içerisindeyim? Allah her isteyene versin hayırlısından evlatlar.vicdan rahatlatma gibi bir çabamda yok zaten ne kadar rahatlayabilir ki en fazla ? Sadece içinde bulunduğum durum elvermiyor hayat şartları hiç zor durum yaşamamışsınız belli ki.yani ilerde gebe kalamiyorum diye konu açsam oh olmuş sana diyecek gibi bir haliniz tavrınız var.allah korusun.hepimize istediğimiz zaman versin insallah.

Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Öldür o zaman mı diyelim.Nikah kıyın evlendik deyin küsen küser sonra barışırlar. Işin de var atanmissin.Ailenden cok gezmeyi dusunmen sebep gibi.Cocukla da gezilir.

Hanımefendi kimseye nispet yapma gibi bi derdim yok farkında misiniz ne kadar zor bir durumun içerisindeyim? Allah her isteyene versin hayırlısından evlatlar.vicdan rahatlatma gibi bir çabamda yok zaten ne kadar rahatlayabilir ki en fazla ? Sadece içinde bulunduğum durum elvermiyor hayat şartları hiç zor durum yaşamamışsınız belli ki.yani ilerde gebe kalamiyorum diye konu açsam oh olmuş sana diyecek gibi bir haliniz tavrınız var.allah korusun.hepimize istediğimiz zaman versin insallah.

Ben öyle bişey asla demedim bu tamamen sizin yorumunuz. Ama bu forumda öyleleri çok gördük diyorum. Evliliğimde dahil olmak üzere öyle zor zamanlar atlattım ki bunlar komik geliyor bana. Siz sağlık sorunu ne demek onu bilmiyorsunuz. Yıllarca bebek isteyip olmaması ne demek, sürekli düşük yapmanın acısı.. 5-10 yıldır evli olupta insanların hala yok mu bebek sorularına gözler yaşlı cevap veren insanların sizin yerinizde olmak için neler çektiğini mesela...

Yani velhasıl karar siz ve nişanlınızın. Zaten kararı verdiyseniz buradaki bayanların %98 i aldır demez. Ancak %2 lik bir kısım der. Onlarında geneli bekar veya kürtajı adet edinmiş bebeğin kıymetini bilmeyen kişilerdir...

Demek istediğim sevdiğiniz adam ve düğün arefesinde birinin böyle bir kararı “bence” keyfe keder. Tatil gezme tozma vs bebek aldırmak için fazla bencilce bence. Maddi olarak aman aman sorunda yoktur. Atanmışsınız. İşinizde elinizde. Şahsen ben hep bebek yapmak için hazır olmayı bekledim ama kaç senedir hazır olamadım. Demekki hazır olmayı beklemek diye bişey yok dedim ve yaptım. Allah zaten yardımını veriyor.

Allah yardimcin olsum gercekten her duruma bi yorum yapabiliyorum bu konuda dilim baglandi. Ortada ufacik bir bebek var. Onun canina kiymaniz seni omur boyu vicdan azabinda birakir ve cidden onun sucu yok. Mecburen evlilik gibi gorunuyor

Ben öyle bişey asla demedim bu tamamen sizin yorumunuz. Ama bu forumda öyleleri çok gördük diyorum. Evliliğimde dahil olmak üzere öyle zor zamanlar atlattım ki bunlar komik geliyor bana. Siz sağlık sorunu ne demek onu bilmiyorsunuz. Yıllarca bebek isteyip olmaması ne demek, sürekli düşük yapmanın acısı.. 5-10 yıldır evli olupta insanların hala yok mu bebek sorularına gözler yaşlı cevap veren insanların sizin yerinizde olmak için neler çektiğini mesela...

Yani velhasıl karar siz ve nişanlınızın. Zaten kararı verdiyseniz buradaki bayanların %98 i aldır demez. Ancak %2 lik bir kısım der. Onlarında geneli bekar veya kürtajı adet edinmiş bebeğin kıymetini bilmeyen kişilerdir...

Demek istediğim sevdiğiniz adam ve düğün arefesinde birinin böyle bir kararı “bence” keyfe keder. Tatil gezme tozma vs bebek aldırmak için fazla bencilce bence. Maddi olarak aman aman sorunda yoktur. Atanmışsınız. İşinizde elinizde. Şahsen ben hep bebek yapmak için hazır olmayı bekledim ama kaç senedir hazır olamadım. Demekki hazır olmayı beklemek diye bişey yok dedim ve yaptım. Allah zaten yardımını veriyor.
Hayırla gelsin bebeğiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X