- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
Okuduğunu
Okuduğunu anlamıyosan yazma ben kimseyle düşüp kalkmışsın falan demedim senin fikirlerini benim gibi yazamassın ha bu arada tekrar şikayet edin fikirlerini söyledim diye heasp kapatılsın ama siz istediğiniz gibi olmayan şeuiyleri söyleyebilmek hakkına sahipsinizBuraya yazıyosan yoruma açık olacaksın bla bla.. site kurallarında böyle bişey yok hatta hakaret edilemez kuralı var fakat siz ve sizin gibi bi tek kendilerini zeki zanneden Türkçe’nin nimetlerinden faydalanıp burda üstü kapalı ağıza alınmayacak ithamlarda bulunup sırf şeklen hakarete girmediği için ban yemeyenler var ya bilin istedim: Türkçe’nin ne kadar zengin bi dil olduğunu biz de biliyoruz ve sizi anlıyoruz sizin gibilerin bi kadına seviştiği için o.... demeye hiç mi hiç hakkı yok yazmayım yazmayım dedim sabahtan beri benim bile burama kadar geldi yeter be yok Allah böylelerine veriyomuşta ‘böyleleri’ kim o..... mı? Yok her haltı yiyormuş da her halt dediğiniz sadece sevdiği biriyle sevişmek mi sanki önüne gelenle düşüp kalkmışta kimden olduğu bilinmeyen bir çocuk varmış ortada gibi konuşuyosunuz ne demek her haltı yedin? Yeter artık ya ban yersem de yiyim umrumda değil