- 13 Nisan 2015
- 279
- 340
- 53
- Konu Sahibi dangerousangel
Yanlis bilgi vermedim. Ben asla tekrar hamile kalamaz demedim, bu yönde bir risk var dedim. Doktorunuz da "enfeksiyon ve yapisiklik olmadigi surece olmaz" demis ve beni dogrulamis, yani enfeksiyon ve yapisiklik olursa, gayet bu risk var. Bunu kürtaj olmadan göz önünde bulundurun dedim.Siz beni yanlis anlamissiniz. Ben kurtajin hicbir riski yok demedim. İleride hamile kalamama gibi bir probleme yol acmiyor dedim. Kurtaj olduğum vakit en iyi doktorlara gittim ben. Bilgi almak icin. Hatta en en en cok cekindigim konu bu idi. "kurtaj olsam ileride hamilelik zor olur mu?" sorusunu da birden fazla doktora yonelttim. "enfeksiyon ve yapisiklik olmadigi surece hamile kalmakta zorlanmazsin" dedi bir cogu. Hatta uzun uzun anlatti kendi doktorum. Gecen ay 3. Kez kurtaj olan bir kadin geldi dedi. Yani enfeksiyon ya da yapisiklik meydana gelmedigi surece hamile kalamama gibi bir riski bulunmuyor kurtajin. Yanlis bilgi verdiginiz icin alintiladim.
..Allah askina bebek istemeyen bir insan o bebege guzel annelik yapabilir mi? O bebege sevgisini verebilir mi? İleride sevgisiz buyumesini mi istiyorsunuz o cocugun ..
Siz hala varsayimlariniza devam ediyorsunuz. Konusahibi yasadigi bu panik ve bu sok ile "hazir degilim yapamam" dedigi icin, cocuk dogdugunda, o cocugu alip sokaga atacak hali yok. Nereden biliyorsun sevgi dolu anne olmayacagini? Belki bebegi gördügündü iyi ki aldirmamisim diyecek? Ben burada sadece yazan bilgilerle yorum yapiyorum. Senaryo yok. Konusahibi deseydi ki 16 yasindayim, liseye gidiyorum, cocuk bakamam caresizim veya tecavüz sonucu hamile kaldim, istemiyorum, tabii ki destek olurdum. Burada keyfi bir durum gördügüm icin destek olmuyorum, benim yorumum kimseyi baglamaz tabi, istedigini yapsin.
Son düzenleme: