Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayayım diyorum da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar ciddi anlamda sinirime dokunuyor. 10 haftalık bir embriyoda beyin, ruh, organ, bilinç hiçbir şey yok. arkadaş cinayet işlemiş olmuyor yani yasal kürtaj yaptırarak. hey allahım.
5. Haftada kabak gibi bebek kalbi atiyor sen 10. Hafta diyorsun. Ha bazi ulkelerde 6 aya kadar kurtaj yasal, buna ne dersiniz acep? Yasalolan hersey dogru olan mi?

30 yıl önce 4 . Ayda kalbi atmaya başlar diyorlardı. Şimdi ise 4. Hafta diyorlar. 30 yıl sonra ise ne diyeceklerini bilemeyiz.

Şimdi anlatabilmişimdir umarım.

30 yil önce bunu kim diyordu? Köydeki zeynep teyze mi? Sanki 30 yil önce bilim yokmus gibi :KK70:

Ve benim bildigim, kalp atisi 6-8 hafta arasi basliyor. 4 haftalik bebek zaten daha yeni döllenmis birseydir. 5inci haftada belli oluyor hamile oldugun, adetin geçiktiginde yani.

Ki kalp ayni zamanda bir kas. Insanlar edebiyat ve literatürde fazla önem veriyorlar kalbe. Ki bana sorarsan en önemlisi beyin ve sinir gelisimi.

Yakında ertesi gün hapınada günah diyecekler sperm değil onlar melek falan diye :KK53:
Canlı olan her şeyi öldürmek yasaksa korunmayın o zaman kardeşim :d spermler de birer canlı hücre sonuçta.Spermleri öldürmek ne kadar etik bir de bunu tartışalım biraz :KK70:

Yakında ertesi gün hapınada günah diyecekler sperm değil onlar melek falan diye :KK53:
Ertesi gün hapı lafını duyunca bile şu an sinirim bozuluyor. Bundan önceki adet döneminde kullandım o zaman normal zamanda adet oldum. Sonra aynı ay içinde bir kere daha kullandım ve şu an Reglim geciktiği için sinirliyim. Suç hapta değil tabii ben de. Bir daha zor kullanırım o mereti. Hormon dengem şaştı ya 😞

Demek tıbbi egitim aldınız ve bu nedenle 10 haftalık bir bebekte hiçbir şey olmaz diyorsunuz.
Tam olarak nasıl bir tıbbi eğitim aldınız acaba😂😂
Bundan 30 yıl sonra döllenmeden itibaren kalp atmaya başlar diyecekler düşüncesini paylaşacak kadar gerici olmayan ve bilime dayalı bi eğitim aldım. Ya siz?

Bundan 30 yıl sonra döllenmeden itibaren kalp atmaya başlar diyecekler düşüncesini paylaşacak kadar gerici olmayan ve bilime dayalı bi eğitim aldım. Ya siz?
Sizin yalancı oldugunuz belli oldu kıvırıyorsunuz. Yalancı değilseniz kıvırmıyorsanız ne tür bir tıbbi eğitim aldınız yanıtı bekliyoruz.
Benim yazdıgımı iyi okuyun büyük harflerle tekrar yazıyorum. 30 YIL ÖNCE ANNE KARNINDA BEBEK 4. AYDA FALAN CANLANIR DİYORLARDI.ŞİMDİ İSE BEBEGİN KALBİ 4. /5.AYLARDA ATMAYA BAŞLADIĞINI SÖYLÜYORLAR. BUNDAN 30 YIL SONRA İSE NE SÖYLEYECEKLERİNİ BİLEMEYİZ BELKİ DÖLLENME OLDUĞU ANDAN İTİBAREN BAŞLADIGINI BELKİ BİR HAFTALIKKEN BAŞLADIĞI I SÖYLEYEBİLİRLER YAZDIM.

Hanımefendi ben sizin fikrinizin ne olduğunu zaten anladım 855 kere yazdınız o yüzden yazmayın artık aynı şeyleri bozuk plak gibisiniz bik bik bik.size doğmalarınızla ve sabit fikrinizle mutluluklar.benim daha farklı görüşlere ihtiyacım var.
Canım durumun nedir? Yapıldı mı işlem? Umarım iyisindir.

Şuan da bilinen anne karnında 4. Hafta da kalbi atmaya başlar. Bundan 30 yıl önce 4 aylıkken falan canlanır diyorlardı. Eminim ki bundan 30 yıl sonra bilim çok daha fazla gelişecek ve döllenme oldugu andan itibaren kalbi atmaya başlar diyeceklerdir . Çünkü Döllenme oldugu andan itibaren büyüyor. Çünkü yaşıyor.
Eminim diye yazmışsınız .ama yinede size katılıyorum çünkü büyüyorsa yaşıyordur ve kalbi atmaya başlamış olabilir ve çok çok çok küçük olduğu için kalp atışları duyurmuyordur. ve henüz bilimsel olarak bu bilinmiyordur. 30 yıl önce nasıl 4 aylık bebeğin kalp atışları nı duymuyorlar dı ama şimdi duyabiliyorlar yıllar sonrada bir kaç günlük ceninin kalp atışlarını duyabilirler. Bu konuda size haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X