- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi dangerousangel
Haklı haksız olmanız bir tarafa Uslubunuz çok rahatsız edici
Bunu okuyunca ilber ortaylının bi repliği geldi aklıma :d ama ban yemek istemediğim için paylaşmicam
iyi günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı haksız olmanız bir tarafa Uslubunuz çok rahatsız edici
Bunu okuyunca ilber ortaylının bi repliği geldi aklıma :d ama ban yemek istemediğim için paylaşmicam
iyi günler
5. Haftada kabak gibi bebek kalbi atiyor sen 10. Hafta diyorsun. Ha bazi ulkelerde 6 aya kadar kurtaj yasal, buna ne dersiniz acep? Yasalolan hersey dogru olan mi?Yazmayayım diyorum da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar ciddi anlamda sinirime dokunuyor. 10 haftalık bir embriyoda beyin, ruh, organ, bilinç hiçbir şey yok. arkadaş cinayet işlemiş olmuyor yani yasal kürtaj yaptırarak. hey allahım.
30 yıl önce 4 . Ayda kalbi atmaya başlar diyorlardı. Şimdi ise 4. Hafta diyorlar. 30 yıl sonra ise ne diyeceklerini bilemeyiz.
Şimdi anlatabilmişimdir umarım.
Değil tabi ki. Tıpkı bazı ülkerde tecavüz sonucu dahi olsa kürtaja izin verilmemesi doğru olmadığı gibi.5. Haftada kabak gibi bebek kalbi atiyor sen 10. Hafta diyorsun. Ha bazi ulkelerde 6 aya kadar kurtaj yasal, buna ne dersiniz acep? Yasalolan hersey dogru olan mi?
Ee yani? Bu kız 30 yıl daha beklesin mi o zaman :d + döllenme olduğu andan itibaren kalp atmaya başlayamaz çünkü kalp yok?
Canlı olan her şeyi öldürmek yasaksa korunmayın o zaman kardeşim :d spermler de birer canlı hücre sonuçta.Spermleri öldürmek ne kadar etik bir de bunu tartışalım birazYakında ertesi gün hapınada günah diyecekler sperm değil onlar melek falan diye![]()
Ertesi gün hapı lafını duyunca bile şu an sinirim bozuluyor. Bundan önceki adet döneminde kullandım o zaman normal zamanda adet oldum. Sonra aynı ay içinde bir kere daha kullandım ve şu an Reglim geciktiği için sinirliyim. Suç hapta değil tabii ben de. Bir daha zor kullanırım o mereti. Hormon dengem şaştı yaYakında ertesi gün hapınada günah diyecekler sperm değil onlar melek falan diye![]()
Neye dayanarak 10. Hafta yazdınız ?Değil tabi ki. Tıpkı bazı ülkerde tecavüz sonucu dahi olsa kürtaja izin verilmemesi doğru olmadığı gibi.
Almış olduğum tıbbi eğitime dayanarak.Neye dayanarak 10. Hafta yazdınız ?
Doktormusunuz?Almış olduğum tıbbi eğitime dayanarak.
Demek tıbbi egitim aldınız ve bu nedenle 10 haftalık bir bebekte hiçbir şey olmaz diyorsunuz.Almış olduğum tıbbi eğitime dayanarak.
Bundan 30 yıl sonra döllenmeden itibaren kalp atmaya başlar diyecekler düşüncesini paylaşacak kadar gerici olmayan ve bilime dayalı bi eğitim aldım. Ya siz?Demek tıbbi egitim aldınız ve bu nedenle 10 haftalık bir bebekte hiçbir şey olmaz diyorsunuz.
Tam olarak nasıl bir tıbbi eğitim aldınız acaba![]()
Sizin yalancı oldugunuz belli oldu kıvırıyorsunuz. Yalancı değilseniz kıvırmıyorsanız ne tür bir tıbbi eğitim aldınız yanıtı bekliyoruz.Bundan 30 yıl sonra döllenmeden itibaren kalp atmaya başlar diyecekler düşüncesini paylaşacak kadar gerici olmayan ve bilime dayalı bi eğitim aldım. Ya siz?
Canım durumun nedir? Yapıldı mı işlem? Umarım iyisindir.Hanımefendi ben sizin fikrinizin ne olduğunu zaten anladım 855 kere yazdınız o yüzden yazmayın artık aynı şeyleri bozuk plak gibisiniz bik bik bik.size doğmalarınızla ve sabit fikrinizle mutluluklar.benim daha farklı görüşlere ihtiyacım var.
Eminim diye yazmışsınız .ama yinede size katılıyorum çünkü büyüyorsa yaşıyordur ve kalbi atmaya başlamış olabilir ve çok çok çok küçük olduğu için kalp atışları duyurmuyordur. ve henüz bilimsel olarak bu bilinmiyordur. 30 yıl önce nasıl 4 aylık bebeğin kalp atışları nı duymuyorlar dı ama şimdi duyabiliyorlar yıllar sonrada bir kaç günlük ceninin kalp atışlarını duyabilirler. Bu konuda size haklısınız.Şuan da bilinen anne karnında 4. Hafta da kalbi atmaya başlar. Bundan 30 yıl önce 4 aylıkken falan canlanır diyorlardı. Eminim ki bundan 30 yıl sonra bilim çok daha fazla gelişecek ve döllenme oldugu andan itibaren kalbi atmaya başlar diyeceklerdir . Çünkü Döllenme oldugu andan itibaren büyüyor. Çünkü yaşıyor.
Sali günü yapılacak.şuan mide bulantıları dışında iyiyim.nasıl geçer bu bulantılar fikri olan var mi?Canım durumun nedir? Yapıldı mı işlem? Umarım iyisindir.