- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Canım bacaklarımdan aşağı akan kan ile hastaneye gittim 12. Haftamda. Şimdi 4.5 ayım bitiyor. Bir sorun yok. Ama 10 gün hiç kalkmadan yattım. Açılmam olmuştu. Sen plesantanın konumuna ve rahim ağzına baktır alttan muayene ile muhakkak ben de kanama sebebi bulunamadı. Serviks de ölçtür. Belki dikiş gerekebilir ama bazı doktorlar bunları atlıyorKızlar ilk bebeyimi 4 aylkken dusuk yaptım şimdi yine hamileyim ve yine kanamam var 3 saat once kahverengimsi doktora gitim igne yaptılar ama şimdi tekrar basladı ne yapsam bebegimi kaybetmekten korkuyorum
Evet canım igne yapıldı şimdi dinleniyorum tskr edermiğne yapıldıysa tek öneri dinlenmen olur. tuvalete bile kalkmamaya calıs, gerekirse ördekle gider ihtiyacını canım
Benim ilk gebeligimde ayni kanama nedeniyle bebegimi kaubettim şimdi aynısı igne yapıldi ilaç verdi doktor dinlenmen gerekiyor dedi inshaAllah bu sefer bebegime bişey olmaz inshaAllah seninde hamileligin iyi gider.Canım bacaklarımdan aşağı akan kan ile hastaneye gittim 12. Haftamda. Şimdi 4.5 ayım bitiyor. Bir sorun yok. Ama 10 gün hiç kalkmadan yattım. Açılmam olmuştu. Sen plesantanın konumuna ve rahim ağzına baktır alttan muayene ile muhakkak ben de kanama sebebi bulunamadı. Serviks de ölçtür. Belki dikiş gerekebilir ama bazı doktorlar bunları atlıyor
Su an iyi dinleniyorum tsk ederiminşallah bebek iyidir ve senınledir canım
Cok sukur iyiki bebegin saglıklı inshaAllah bende bebegimi kucagıma alabilirim ilk hamileligim kanama yuzunden bitii. Şimdi yine aynısonı mı yasıyorum bilmiyorum. Yataktan kalkmamaya calısıyorumBenim 2 kez oldu kanamam tup bebekdi hastaneye aldilar 10 gun yattim sonra hic ayaga kalkmadim surekli su ictim afedersin lavabo bile cikmadim yatakda hallettik suan kizim 13 gunluk. Cok sukur yanimda erken geldi ama sagligi iyi. Sende yerinden kalkma sakin korkma ya safi cek rabbim hayirlica yavrunu sana bagislasin
Bende pazar günü 13 haftalık bebeğimi düşük ile kaybettim yaklaşık 12 gündür lekelenme kanama oluyordu 1 haftadır da hastanede yatıyodum igne ilaç kullandim ama bi anda tuvalette elime düştü kürtaj oldum peki senin sebep olan neydi kaybınaKızlar ilk bebeyimi 4 aylkken dusuk yaptım şimdi yine hamileyim ve yine kanamam var 3 saat once kahverengimsi doktora gitim igne yaptılar ama şimdi tekrar basladı ne yapsam bebegimi kaybetmekten korkuyorum
Hiç kalkma canım ben öyle yaptım kanaman kahverengine dönene kadar tuvalete bile kalkma ördek ile olur bez ile olur ben yemeğimi bile yattığım yerde yemiştimBenim ilk gebeligimde ayni kanama nedeniyle bebegimi kaubettim şimdi aynısı igne yapıldi ilaç verdi doktor dinlenmen gerekiyor dedi inshaAllah bu sefer bebegime bişey olmaz inshaAllah seninde hamileligin iyi gider.
Aynı şeyleri yasamisiz yani benim bebeğin eşi asagidaydi ondan oldu sanirim ne kadar geçti düşük üstünden yani ne zaman hamile kalabildinCok uzuldum canım gecmiş olsun benim surekli lekelenme kahverengi banzen pembe pazense kırmızı kanama sonra da agrım basladı tuallete bende dusuk yaptim 4 aylıktm hastanede enfeksiyon dediler aman kızlar enfeksyon hamileler için cokk riskliymiş dikkat edin
1 yıl gecti ama kendim istemedim iglesmeden hamile kalmak istemedm. Kısmet şimdiyeymiş doktorlar 6 ay olmaz dediler.Aynı şeyleri yasamisiz yani benim bebeğin eşi asagidaydi ondan oldu sanirim ne kadar geçti düşük üstünden yani ne zaman hamile kalabildin
İyisindir inşaAllah canmne dedi doktorBenimde 5.4 haftalık hamileyim kanamam var pembeyi kırmızıya döndü gi i doktora gittim ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?