Hamileyim şükürler olsun.

pofidik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
14
0
36
Artvin
Arkadaşlar, dün eczaneden test alıp yaptırdım, çift çizgi göründü birisi çok silikti ama emin olamadık, doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi, ultrasondan baktı göremedi, alttan bakılması gerektiğini söyledi fakat ben kabul etmedim, çocuğa zarar verebilir diye korktum nedense, iki gün sonra tekrar gel dedi, vitamin falan verdi, folik asit vermedi çünkü 3 buçuk 4 aydır kullanıyordum. Sizce ne yapmalıyım, folik asiti kullanmalı mıyım, vajinal ultrason çocuğa zarar verebilir mi, ay ne soracağımı ne yapacağımı da bilmiyorum, çok enteresan bir duygu, Allah hepinize nasip etsin bbu duyguyu

Arkadaşlar, dün eczaneden test alıp yaptırdım, çift çizgi göründü birisi çok silikti ama emin olamadık, doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi, ultrasondan baktı göremedi, alttan bakılması gerektiğini söyledi fakat ben kabul etmedim, çocuğa zarar verebilir diye korktum nedense, iki gün sonra tekrar gel dedi, vitamin falan verdi, folik asit vermedi çünkü 3 buçuk 4 aydır kullanıyordum. Sizce ne yapmalıyım, folik asiti kullanmalı mıyım, vajinal ultrason çocuğa zarar verebilir mi, ay ne soracağımı ne yapacağımı da bilmiyorum, çok enteresan bir duygu, Allah hepinize nasip etsin bbu duyguyu

e süpermiş
hayırlı olsun
ne zamandır korunmuyordunuz
planlı mı oldu?

Canım hayırlı olsun,çok sevindim senin adına.. :16:

Rabbim kucağına da almayı nasip etsin,bizlere de nasip etsin inşaallah...

canım merhaba oncelıkle hayırlı olsun cok mutlu oldum :) folık asıtı 3 ay daha alman gerekıyor dıye bılıyorum ayrıca ben bır hamılelık gecırdım doktorum bebegı goremedıgı ıcın vajınal yolla baktı 2ay bı problem olmaz dedı yınede sen bılırsın ıcın rahat etmıyosa baktırma zaten bebek bellı bı haftaya gelınceye kadar vajınal yolla bakılabılıyor o haftadan sonra bakılması yasak yurtdısında benım kuzenım var 2kez dogum yaptı ordakı doktorlar vajınal yolla bakıyorlarmıs sanmıyorum bı zararı olsun ama dedıgım gıbı ıcın rahat etmıyorsa baktırmayabılırsın

canım merhaba oncelıkle hayırlı olsun cok mutlu oldum :) folık asıtı 3 ay daha alman gerekıyor dıye bılıyorum ayrıca ben bır hamılelık gecırdım doktorum bebegı goremedıgı ıcın vajınal yolla baktı 2ay bı problem olmaz dedı yınede sen bılırsın ıcın rahat etmıyosa baktırma zaten bebek bellı bı haftaya gelınceye kadar vajınal yolla bakılabılıyor o haftadan sonra bakılması yasak yurtdısında benım kuzenım var 2kez dogum yaptı ordakı doktorlar vajınal yolla bakıyorlarmıs sanmıyorum bı zararı olsun ama dedıgım gıbı ıcın rahat etmıyorsa baktırmayabılırsın

çok teşekkür ederim canım, folik asiti, ben dört aya yakındır gün aksatmadan aldım, doktor bana çok almışsın folik asiti, bundan sonra alma dedi, ama bildiğim kadarıyla, asıl bundan sonra önemli, folik asit. Bir de vajinal yolla, ilk iki ay bakılmasında mı problem olmuyor. Yani sonrasında zarar verebilir dimi.

Amin canım Allah hepimize o duyguyu nasip etsin. Bundan sonrası için çok titiz olmalıyım, şimdiden strese falan girdim.

Tatlım hiç stres yapma,bak ne güzel Rabbim nasip etmiş böyle birşeyi :nazar:

Hergün Yusuf ve Yasin Surelerini oku istersen tatlım,evladının güzel ahlaklı olması için... :16:

Sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inşaallah :nazar:

Hayırlı olsun tatlım!Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inş. Canım ben de ilk kontrole gittiğimde doktorum vajinal ultrason ile bakmıştı.Herkes zararı olur diye korkuttu.Araştırdım , halbuki ilk 3 ayda vajinal ultrasonun daha sağlıklı old. , bebekte olan her türlü detay daha rahat farkediliyormuş.Sakıncası yokmuş.Hatta ben 5 aylıkken aşağı doğru baskı hisseddiğimi söyleyince doktor rahim ağzı açıklığına bakmak için vajinal ultrason ile baktı.Çok şükür ki hiç bir problem de olmadı.:nazar:

öncelikle hayirli olsun bende ilk hamileligimde alttan bakilmistim cok kücük oldugundan bisorun olmadi yaani olsa doktor derdi zaten, vebirsorum olacak arkadasim gününmü gecti yoksa erken testmi yaptin cok oldum farkindayim ama son olarak, belirtilerin nasildi ögrenmeden önce yani:nazar:

öncelikle hayirli olsun bende ilk hamileligimde alttan bakilmistim cok kücük oldugundan bisorun olmadi yaani olsa doktor derdi zaten, vebirsorum olacak arkadasim gününmü gecti yoksa erken testmi yaptin cok oldum farkindayim ama son olarak, belirtilerin nasildi ögrenmeden önce yani:nazar:

Canım teşekkür ediyorum sağolasın,adetim dört gün gecikti ve istediğimiz de bir bebekti, o gün eczaneden test aldım, sonuç çift çizgi çıktı, ikinci çizgi baya silik görünüyordu, ertesi günü doktora gittim, kan testiyle çıktı ortaya. Henüz çok yeni yani, :nazar:

insaallah hayirlisiyla saglikli bi gebelik ve dogum gecirir ve bebisini kucaginiza alirsiniz:nazar:

çok teşekkür ederim canım, folik asiti, ben dört aya yakındır gün aksatmadan aldım, doktor bana çok almışsın folik asiti, bundan sonra alma dedi, ama bildiğim kadarıyla, asıl bundan sonra önemli, folik asit. Bir de vajinal yolla, ilk iki ay bakılmasında mı problem olmuyor. Yani sonrasında zarar verebilir dimi.

tabıı canım sonrasında zarar verebılır folık asıtıde bence 3ay daha kullan vıtamın ne zararı olacak kı destek sana.. ama gercekten muhtesem bır haber bızde dusunuyoruz 1yıldır bakalım hayırlısı bu ay kırmızıları gormem ınsallah :))) hakkınızda hayırlısını versın allahım..ama sen yınede dıkkat et tasınma durumunda eşin biraz ön planda olsun ınsallah bır sorun olmaz...

Hayırlı uğurlu olsun canım inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Back
X