Arkadaşlar, dün eczaneden test alıp yaptırdım, çift çizgi göründü birisi çok silikti ama emin olamadık, doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi, ultrasondan baktı göremedi, alttan bakılması gerektiğini söyledi fakat ben kabul etmedim, çocuğa zarar verebilir diye korktum nedense, iki gün sonra tekrar gel dedi, vitamin falan verdi, folik asit vermedi çünkü 3 buçuk 4 aydır kullanıyordum. Sizce ne yapmalıyım, folik asiti kullanmalı mıyım, vajinal ultrason çocuğa zarar verebilir mi, ay ne soracağımı ne yapacağımı da bilmiyorum, çok enteresan bir duygu, Allah hepinize nasip etsin bbu duyguyu
Arkadaşlar, dün eczaneden test alıp yaptırdım, çift çizgi göründü birisi çok silikti ama emin olamadık, doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi, ultrasondan baktı göremedi, alttan bakılması gerektiğini söyledi fakat ben kabul etmedim, çocuğa zarar verebilir diye korktum nedense, iki gün sonra tekrar gel dedi, vitamin falan verdi, folik asit vermedi çünkü 3 buçuk 4 aydır kullanıyordum. Sizce ne yapmalıyım, folik asiti kullanmalı mıyım, vajinal ultrason çocuğa zarar verebilir mi, ay ne soracağımı ne yapacağımı da bilmiyorum, çok enteresan bir duygu, Allah hepinize nasip etsin bbu duyguyu
e süpermiş
hayırlı olsun
ne zamandır korunmuyordunuz
planlı mı oldu?
Canım hayırlı olsun,çok sevindim senin adına..
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin,bizlere de nasip etsin inşaallah...
canım merhaba oncelıkle hayırlı olsun cok mutlu oldum :) folık asıtı 3 ay daha alman gerekıyor dıye bılıyorum ayrıca ben bır hamılelık gecırdım doktorum bebegı goremedıgı ıcın vajınal yolla baktı 2ay bı problem olmaz dedı yınede sen bılırsın ıcın rahat etmıyosa baktırma zaten bebek bellı bı haftaya gelınceye kadar vajınal yolla bakılabılıyor o haftadan sonra bakılması yasak yurtdısında benım kuzenım var 2kez dogum yaptı ordakı doktorlar vajınal yolla bakıyorlarmıs sanmıyorum bı zararı olsun ama dedıgım gıbı ıcın rahat etmıyorsa baktırmayabılırsın
Amin canım Allah hepimize o duyguyu nasip etsin. Bundan sonrası için çok titiz olmalıyım, şimdiden strese falan girdim.
öncelikle hayirli olsun bende ilk hamileligimde alttan bakilmistim cok kücük oldugundan bisorun olmadi yaani olsa doktor derdi zaten, vebirsorum olacak arkadasim gününmü gecti yoksa erken testmi yaptin cok oldum farkindayim ama son olarak, belirtilerin nasildi ögrenmeden önce yani
çok teşekkür ederim canım, folik asiti, ben dört aya yakındır gün aksatmadan aldım, doktor bana çok almışsın folik asiti, bundan sonra alma dedi, ama bildiğim kadarıyla, asıl bundan sonra önemli, folik asit. Bir de vajinal yolla, ilk iki ay bakılmasında mı problem olmuyor. Yani sonrasında zarar verebilir dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?