hamileyim şükürler olsun

lolitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
195
45
43
35
kızlar şükürler olsun bende hamile olduğumu dün öğrendim merak ettiğim keseyi beta hcg değeriniz kaç iken gördünüz çok heyecanlıyım doktorum iki gün sonra görebiliriz dedi

kızlar şükürler olsun bende hamile olduğumu dün öğrendim merak ettiğim keseyi beta hcg değeriniz kaç iken gördünüz çok heyecanlıyım doktorum iki gün sonra görebiliriz dedi

Hayırlı olsun cnm ben 422 ile görmüştüm senin kaç şuan

Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına almanı dilerim. Biz keseyi hcg 720 de görmüştük.

hayırlı olsuuunnn değerimi bilmiyorum ama 4.haftada gördük keseyi biz 6.haftada da kalp atışını duyduk

hayırlı olsun canım darısı isteyen diğer tüm annelere inşAllah.
ben 5. haftada kese gördüm kalp atışını 7 haftanın başında duyduk.

4. haftada 1766 betada görünmedi kese
5. haftada 10.658 de göründü
6. haftada kalp atışlarını duydum elhamdülillah

doktor 6. haftada bile kesenin görünemediğini söylemişti. hemen göremezsen stres yapma
hayırlı olsun hamileliğin

kızlar hepinize teşekkür ederim şükürler olsun bende keseyi gördüm ama minnacıkdı 7 mm boyundaymış sanırım doktor öyle dedi on gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun Allah korusun ikinizide..

hayırlı olsun tatlım ınsallah saglıkla kucagına alırsın bende dun hamıle oldugumu ogrendım bugun test yaptırdım1569 degerim 4+4 oldu degerim ıyımı senın degerım nasıldıpazartesı tekrarlayacagım testı sonra kese gormeye

Amin canim sagol sen bu degerlede gorursun keseyi benim 1600 du degerim keseyi gorduk ama minnacikti :)

Ayyy ne güzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bigun bende yazsam keske hamileyimmm diye:))ins.

Ayyy ne güzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bigun bende yazsam keske hamileyimmm diye:))ins.

inşallh cnm rabbim tüm isteyenlere evlat versin bizede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…