kızlar şükürler olsun bende hamile olduğumu dün öğrendim merak ettiğim keseyi beta hcg değeriniz kaç iken gördünüz çok heyecanlıyım doktorum iki gün sonra görebiliriz dedi
kızlar şükürler olsun bende hamile olduğumu dün öğrendim merak ettiğim keseyi beta hcg değeriniz kaç iken gördünüz çok heyecanlıyım doktorum iki gün sonra görebiliriz dedi
Hayırlı olsunAllah korusun ikinizide..
kızlar hepinize teşekkür ederim şükürler olsun bende keseyi gördüm ama minnacıkdı 7 mm boyundaymış sanırım doktor öyle dedi on gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım
hayırlı olsun tatlım ınsallah saglıkla kucagına alırsın bende dun hamıle oldugumu ogrendım bugun test yaptırdım1569 degerim 4+4 oldu degerim ıyımı senın degerım nasıldıpazartesı tekrarlayacagım testı sonra kese gormeye
canım belirtilerin nelerdi ve testı ne zaman yaptın?
Cnm sadece goguslerim sisti tek belirtim buydu akintim yok hic
ben bu gece test yaptırdım bu sefer baska yerde 1 gun once yaptırdıgım degerle aynı çıktı bu normalmıdır sence korkuyorum
Ayyy ne güzel allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bigun bende yazsam keske hamileyimmm diye:))ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?