- Konu Sahibi ifsumnadial
-
Selam hanimlar bana yardim edin 4 aylik hamileyim daha basindayim ve 72 kiloyla hamile kaldim bugün itibariyle 80 kiloyum ne yapmaliyim neden bukadar hizli kilo aliyorrum haftada nerdeyse 1 kilo aliyorum her hafta 1 kilo alirsam tam 40 kilo alirim ben doguma kadar..ilk 2 ay cok tatli yedim ilk aldigim kilolar bu yüzden onu biraktim beyaz un mamüllerinide bugün birakiyorum önceden yüzüyordum onuda biraktim sanirim baslamam gerek yine..bana bi yol gösterin ne yapabilirim..ve basta bukadar kilo alip sonra az kiloyla doguma giden oldumu aranizda???cevaplariniz icin tesekkürler simdiden.,...
cevaplariniz icin tesekkür ederim.bende sizi cok tebrik ederim.kizartma tarzi seyler yiyen biri degilim hamileliktede dikkat ediyorum bilmiyorum kilolar yemektenmi baska biseydenmi bastaki yedigim tatlilar biliyorum biraz fazla abarttim ama gene ilk 2 ay 3 kilo falan almistim 3üncü ayimda 4 kilo aldim suan tam 4üncü ayin icindeyim ve toplam 7 kilo almis durumdayim ve buda 4 ay icin cok fazla geliyor bana yeme aliskanligim fazla degismis olmasa bile basta yaptigim yanlisi zaten farkedip deli gibi tatli yemegi birakitm.kollarimda yanlarimda sirtimda ve kalcalarimda yaglanmayi ve genislemeyi hissediyorum gözle görünmese bile ben kendim fark ediyorum ve pantolonlarim yalan söylemiyor.Nergis bebegim kiz insallah allahim saglikli sagsaglim dogmasini nasip etsin.
benimkide kız.bende 23 haftalık hamileyim 11 kilo aldım.gidişim gidiş değil.100 kıloyla doguma gırersem sasırmamm.ama cok yemiyorum benımkı hareketsizlık.bazen oturup hungur hungur aglamak ıstıyorum.moralım cok bozuk bu kılolardan.Allah sonumuzu hayır edtsın
Merhaba ben de ikinciye hamileyim 34 haftalık ve ben de 72 ile başladım şu an 86yım boyum 173.Oğlumda iken 56 kiloyla başlamıştım 20 kg almıştım.Ama emzirirken hemen 56 ya döndüm.Kızımda da inşaallah emzirirken veririm.Ama diyetisyene de gideceğim doğumdan sonra.Kilo almak normal de yine de hamur işi tatlı gibi şeylere çok yüklenmememiz lazım.
sen hayirlisiyla sonlara yaklasmissin sen kilolari bastami aldin sonlara dogrumu???baslarda aldiysan gene iyi gitmissin keske bende 85 civarlarinda doguma giderim ama imkansiz
Selam hanimlar bana yardim edin 4 aylik hamileyim daha basindayim ve 72 kiloyla hamile kaldim bugün itibariyle 80 kiloyum ne yapmaliyim neden bukadar hizli kilo aliyorrum haftada nerdeyse 1 kilo aliyorum her hafta 1 kilo alirsam tam 40 kilo alirim ben doguma kadar..ilk 2 ay cok tatli yedim ilk aldigim kilolar bu yüzden onu biraktim beyaz un mamüllerinide bugün birakiyorum önceden yüzüyordum onuda biraktim sanirim baslamam gerek yine..bana bi yol gösterin ne yapabilirim..ve basta bukadar kilo alip sonra az kiloyla doguma giden oldumu aranizda???cevaplariniz icin tesekkürler simdiden.,...
cevaplariniz icin tesekkür ederim.bende sizi cok tebrik ederim.kizartma tarzi seyler yiyen biri degilim hamileliktede dikkat ediyorum bilmiyorum kilolar yemektenmi baska biseydenmi bastaki yedigim tatlilar biliyorum biraz fazla abarttim ama gene ilk 2 ay 3 kilo falan almistim 3üncü ayimda 4 kilo aldim suan tam 4üncü ayin icindeyim ve toplam 7 kilo almis durumdayim ve buda 4 ay icin cok fazla geliyor bana yeme aliskanligim fazla degismis olmasa bile basta yaptigim yanlisi zaten farkedip deli gibi tatli yemegi birakitm.kollarimda yanlarimda sirtimda ve kalcalarimda yaglanmayi ve genislemeyi hissediyorum gözle görünmese bile ben kendim fark ediyorum ve pantolonlarim yalan söylemiyor.Nergis bebegim kiz insallah allahim saglikli sagsaglim dogmasini nasip etsin.
bende 8 haftalık hamileyim 1kilo aldım daha ama buara iştahım arttı hamileyken ne yesen yarıyor zaten.ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım bunda dikkat edicem diyorum ama bakalım ..bence 4 ayda biraz fazla aldığın kilo bundan sonra dikkat edersin sebze ye balık ye onlar çocuğa çok yarıyor hemde kilo aldırmıyor.benim arkda senin gibi ilk aylarda 3 kilo alıyodum hep diyo sonra dikkat ederek her ay 1 kilo almış sende dikkat edersen böyle devam eder bünyeylede çok alakası var tabiki..üff ne zor kadın olmak yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?