- Konu Sahibi ifsumnadial
-
cnm hiç kendini yıpratma ben 4 ayda 12 kg almıştım 38 haftalıkken doğuma gittiğimdede 30 kg almıştım 6 ayda 31 kg vermiştim
hoca eşliğinde spor da deneyebilirsin. ben evde kontrollü olarak hamile pilatesi yapmıştım. pilate sonrası sanki duş almışım gibi rahatlıyordum. ama azar azar başladım sonra alışınca tamamını yaptım. hoca eşliğinde tavsiye ederim yine de. meyve yiyebilirsin ama bol bol tavsiye etmem o da kilo yapar bana söylenen ve etrafımdan duyudğum 4 porsiyon meyvedir. elma mideyi kazındırabilir fazlası iyi olmayabilir belki. yürüyüşler iyi gelebilir. enazından basen ve kalçalara faydası olur ve doğumuun kolaylaştırır. birde en az 2 litre su tavsiye ederim. benim böbrek enfeksiyonu sebebiyle enaz 3 litreydi. :)
vitamin hapı alyorsan onlar kilo aldırıyor.doktorum zayıf olmama rağmen bıraktırmıştı vitamini.sonra da kilo almam durmuştu.bir de mideni sebzeyle doldur ki kalorili şeyler yeme canım.kilo alman duracaktır o zaman...
yok canim vitamin hapi hic kullanmadim benim bünyede var bi sorun kilo almaya müsait:)))
canım kızda basene alırsın derler zaten, ben erkeğe gebeyim sadece karnım top gibi çıkıyor arkadan yandan belli bile değil yani kg alımın normal . Düzenli yemek yemen çok önemli öğünleri aynı saatlerde yemeye dikkat et bir de sağlık için ye doymak için değil. Ben mesela yumurtayı protein olsun diye sütü kalsiyum olsun diye tüketiyorum normalde aklıma bile gelmez ama yediklerini filtrele gereksiz şeyler yeme derim. Her sabah yumurta da ye derim kg seviyeni de düzende tutuyor 25 haftanın içindeyim 6 kg almışım bunlara bağlıyorum benArkadaşlar merhaba 19 haftalik hamikeyim kiz bebek bekliyorum eskiden 56 kiloydum calisirken sürekli yürüyordum sonra evlendim ve 1 sene şehir değişikliği yüzünden issiz kaldim 10 kilo aldim hareketsizlik ten 66 ile hamile kaldim ilk günden bu güne 5-6 kilo aldim öyle tatli felan yemiyorum ama yurumuyorum evdeyim sürekli basen kismim almis basini gidiyo benim en azindan incecik bi belim vardi o da gitti hic bi pantolonum olmuyorekmeği fazla yiyorum galiba ekmek yememem ve yurumem lazim yazilanlari okuyunca karar verdim :)
Tsk ederim Canim her sabah yumurtami yiyorum düzenli meyvemsi yiyorum dediğin gibi doymak için yememek lazim eskiden ben yemek yemek için yasiyor gibiydim ama zayiftim yoğun bir tempom vardi kilo almiyordum ama kiloya müsait bi bunyem varmis evlendikten sonra anladim :) bebeğim için doğru beslenir yeter iki aydan beri hamileligim Dr Dr gezmekle geçti bebeğinde down riski var dediler iki kere karnimdan sivi aldılar inş bebeğim saglikla doğarcanım kızda basene alırsın derler zaten, ben erkeğe gebeyim sadece karnım top gibi çıkıyor arkadan yandan belli bile değil yani kg alımın normal . Düzenli yemek yemen çok önemli öğünleri aynı saatlerde yemeye dikkat et bir de sağlık için ye doymak için değil. Ben mesela yumurtayı protein olsun diye sütü kalsiyum olsun diye tüketiyorum normalde aklıma bile gelmez ama yediklerini filtrele gereksiz şeyler yeme derim. Her sabah yumurta da ye derim kg seviyeni de düzende tutuyor 25 haftanın içindeyim 6 kg almışım bunlara bağlıyorum ben
Canım sonuç ne zaman çıkar bizide bilgilendirrTsk ederim Canim her sabah yumurtami yiyorum düzenli meyvemsi yiyorum dediğin gibi doymak için yememek lazim eskiden ben yemek yemek için yasiyor gibiydim ama zayiftim yoğun bir tempom vardi kilo almiyordum ama kiloya müsait bi bunyem varmis evlendikten sonra anladim :) bebeğim için doğru beslenir yeter iki aydan beri hamileligim Dr Dr gezmekle geçti bebeğinde down riski var dediler iki kere karnimdan sivi aldılar inş bebeğim saglikla doğar
Tamm canim yazarim burdan bir ay önce CVS yapildi ama sonucu net cikmadi bebek kiz olduğu hücrelerimizi ayirt edemediler sonra aminosentez dediler gecen hafta perşembe yaptirdim 3 hafta dediler bi haftasi gitti buradan bilgilendiririm sizi tesekkurler...Canım sonuç ne zaman çıkar bizide bilgilendirr
Sonucun bugün cikti çok şükür temiz.allah herkesin yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsinCanım sonuç ne zaman çıkar bizide bilgilendirr
AA canım çokkkk güzel bir haber buu :) rabbim miss kokusuyla kucağımıza almayı nasip etsin inşşSonucun bugün cikti çok şükür temiz.allah herkesin yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin
Az ye canım ye ama az ye yoksa yerlesiyorBende 21 haftalikim cok hizli aliyorum kilo istahım var canim cekiyo herseyden yemeden duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?