hamileyim temizlik yapamıyorum :(

vallahi tıpatıp benziyoruz geçen gün doktor 8 buçukta kahvaltı et 10 buçukta gel kan ver dedi 8 e kadar yatakta döndük durduk eşim kahvaltı bekliyor benim kalkmaya halim yok başladım ağlamaya, gittim bayat ekmeğin içine kaşar koydum ağlıyorum bi yandan yiyorum bi yandan tadını sevmemişim ya kokuyo bu diyorum, tam o sırada suya elim çarptı (hamilelik sakarlık yaptı) su dökülünce benden cıyak diye bi ses çıktı kocam koşarak geldi hadi dedi kahvaltıya gidiyoruz o ağlayan ben nasıl gülüyorum hakikaten iyi değilim

kızlarrrrrr ben de aynıydım valla herkesin hamileliği aynı geçmiyor millet yiyip içip geziyor anlamıyor ama ben de hastanelik oldum bulantılardan serumlar takıldı delik deşik oldum resmen kafam kalkmıyordu ilk 4 ay berbat gecti temizlik yapmak ne duş almak istemiyor insan çünkü sudan tikindim ben ya o kadar yani.şimdi gecti çok şükür ama hamilelikte cidden temizlik istemiyor insanın canı :) temizlikçi alayım diyorum camlarım çok kirlendi kadından utanıyorum valla eşim ''''beni sil''' yazacak yakında:) valla bebekleri tek yapmadık tabiki eşlerimiz destek olacak Allahtan oluyor da eşim hem çok dağınık hem de yardım ediyor bakalım yemek aramaz idare eder ama insan yapmadan da edemiyor dimi belli zaman sonra eksik hissediyor insan cidden geçsin şu dönem hayırlısıyla
kaynana konusuna gelince oyy oyyyy ben daha kötülerini yaşadım 1aylıkken az kalsın bebeğimi kaybedecektim eşimin de sorunlu bir ailesi var sömürgeci düğünüm burnumdan geldi 10 kg verdim stresten gelinliğim olmadı düşünün öğretmenim ben de çalışmıyorum şuan o bile gözlerine batardı sürekli her gün telefonla rahatszlık huzursuzluk verirlerdi yüzsüz görgüsüz paracı cimri ve cıvık kaynana kayınpederim var ... en son olay eşim benden önce görev nedeniyle doğudaymış netten biriyle tanısmıs istanbuldan sürtük dicem kusura bakmayın evli çocukluymuş neyse ayrılmış benimki..bu kadın ruh hastası gibi bişi zaten zor kurtulmuş.ben 1 aylık hamile 1 senelik evliyim düşünün en son geldiğinde kaynananm ve pis sulu kayınpederim bu konuyu açtı sanki eşim istemiş bunlar kadını almamış gibi falan nasıl üzüldüm düşünün.sonra aradan 1 ay gecti bu kadını bize musallat ettiler msn adreslerimizi vermişler kim mi GÖRÜMCEM EVLİ ÇOCUKLU DÜŞÜNÜN!!! kadından öğrendim .ben de aradım kaynanamı gayet rahat SİLİVERSEYDİN demez mi ben de 2 senenin birikimi dayanamadım ilk kez valllahi billahi o kadar acı çektim daha uzun yazmadım 10 kg verdim düğünümde düşünün yazmıyorum balayına bizle gelmeye kalktılar altınlarımızı falan vermediler...anlatmıyorum dahası çoookk. neyse ORDA ŞEYTANLIK DÜŞÜNMEK YERİNE KAÇ KEZ HASTANEDE YATTIM ARAYIP SORSAYDIN dedim bağırdı çağırdı eşime verdim ben teli .akşam oldu zil çaldı ANKARA dan çıkıp kavgaya gelmişler bu lafıma karsılık! kayınpeder kaynana ve düğünümde eşyalarıma gerdek geceme bile burnunu sokan fesat amcası!eşimi aşağı çağırdılar 4 saat gelmedi sonra birlikte çıkıp beş karış surat eve geldiler.Allahtan kız kardeşim de bendeydi.annesiyle mutfakta tartıştık eşim de orda tık yok zaten onun sessizliği bu hale getidi ne ona ne bana bişi demedi üzerime yürür gibi oldu ben ağladım falan tabi 1 aylık hamileyim KIZ KARDEŞİM DE AĞLADI YÜRÜ ABLA TOPLA ESYALARINI GİDİYORUZ DEDİ eşim tırstı tabi içeri gidip bunları yolladı! benim ailemin kapıya dayanmış yüzsüzler beni şikayet etmişler bizimkilerin de haberi yok ben bu sırada sinir krizi geçirdim yerlerdeyim bebeğimi düşünün artık ( hastanelik olduk.küsüm o günden beri.en son kayıpeder yola giderken ugramıs eşimin iş yerine ağlamış numaracı ama barısmadım vala doğumu yapayım ozaman çıkıp gelsinler benim ailem o kadar özeniyor bebek odası bana da bilezik falan alacaklar ama bunlar bomboş çıkıp gelecekler o da koyuyor ama öncesinde barışırsam mahvolurum böyle rahatım ....

ben 24saat evde olduğum halde halsizlikten mide bulantısından yataktan kaykmadım.yemeği eşim işten gelince ya kendi hazırlıyodu yada beraber tek yaptığım buydu.

Slm arkadaslar...bende 13+3 haftalik hamileyim.2.ci hamileligim....benimde bisey yapmasim yok ama yapmayincada icim Rahat etmiyor....bide bulantilarim var heryer kokuyor sanki...bende hergun evi havalandiriyorum...mutfagi iyice siliyorum...evi suburuyorum.tuvalete ozon dokuyorum.bunlari yapmasam her yer kokuyorBende dun sabah agladim esim ve kizim kahvaltiyi hazirlamislar benimde yataktan kalkasim yok tabi....neyse kalktim biseyler yedim sonra yediklerimin hepsi cikti.oturdum agladim..Allahim yardim et bana diye...esim bakti aglama tamam ben toplarim masayi diyo....ama insan strese giriyo ya...insallah bir an once gecer su yorgunluklar,bulantilar......

zaten havalandırma sıkıntısı olan bi evim var ben yemek yapmasam bile komşumun pişirdiği yemeğin kokusu evimin mutfağından ve odasından evime siniyor. eve koku sinmesin diye spreyler almıştım şimdi güzel kokulu gelen spreylerim bile bulantı yapıyor. evimden soğudum kokuyor diyorum başka bişey demiyorum. geçen gün eşim yakında sen bendende tiksineceksin dedi. yok aşkım ben sana aşığım desemde o bile kokuyor, elimde değil hergün yıkanıyorum afedersiniz günde iki kez çamaşır değiştiriyorum ben bile kokuyorum fabuloso, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı vs temizlik ürünleri elime değse kokusundan ağlayasım geliyor işimiz çok zor be bebiş

hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin allah kızlar..hepiniz çok tatlısınız..birer kadın bulun 15 de bir temöizletin evi ..canınızdan kıymetlimi...üzmeyin kendinizi..yazık canınıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…