Hamileyim Vajinamda Rahatsızlık Hissediyorum

tembelkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
56
3
86
Ankara
arkadslar ben 18 haftalık hamileyim sorun şu ki..bikaç gün öncesinde vajinada bi kaşıntı birazda akıntı oldu ama geçti ama akabinde şöyle bi sıkıntı başladı .vajinadan sanki hava çıkıyor gibi bi his var ama bu sürekli 24 saat beş saniyelik aralıklarla devam ediyor,sanki biri hava üflüyor öylesine rahatsızımki bu durumdan delircem ,acaba psikolojik mi ya dışardan mı içerden bazen anlamıyorum .hava çıkışı gibi ya da gergin bir teli titretmek gibi bir his ..bayram olduğundan doktora da ulaşamıyorum var mı bi fikri olan ya ..lütfenn söyleyinn.2 gündür sürekli devam ediyo çok rahatsız edici bi durum..

rahim gazı diye birşey var ama ondan mı bahsediyorsun anlamadım bazen sanki aynı anüsten gaz yaparmış gibi bi his olur vajinada.o da gayet normal birşeydir.dediğin kaşıntı ve akıntı ise vajinal enfeksiyon belirtisidir(sıklıkla mantar)ama kaşıntıyla bu havanın alakalı olduğunu sanmıyorum.korkacak birşey olduğunuda sanmıyorum.rahim gazıdır diye düşünüyorum.bazen bendede oluyor.bi çok kişidede olur .

teşekkürler cevabın için ..ama vajinadan çıkan gaz gibi değil o birkaç defa olabiliyo gün içinde ama bu sanki öle değil çünkü sürekli oluyo zaten bi kaç defa olsa zaten önemsemicem de...uff bilmiyorum

bence bayram diye erteleme bir acile git ultrasyondan doğum kanalına ve rahim ağzına baksınlar bende de olmuştu önce birşey yok sandım sonra ağrı makata vurdu ve randevumu erkene çektim.

doktorum açılma olduğunu söyledi ve serklaj oldum 24 haftalık hamileydim şimdi 29 olduk:)) sakın ihmal etme derim aklında soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…