B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM BENDE 19 YAŞINDA HAMİLE KALDIM UMARIM AİLEN BİR GÜN ANLAR DEĞERİNİ :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde olaya anne baba gözüyle bakalım
19 yaşındaki kızınız tahsilinin yarım kalması riskine rağmen sizden izinsiz kaçarak evlenmiş
aile kızını affetmiş yada affedermiş gibi gözükmüş
gözümüzün önünde olsun gibilerinden yakınlarında bir eve koymuş a.s
ve ısrarla bir müddet çocuk yapmamasını evliliğinin oturmasını istemiş
sebeb evlilik inandırıcı gelmiyor nedense iki gencin çılgınlığı yada geçiçi bir hevesi olarak düşünüyorlar a.s
çünki binlerce örnek var etrafımızda ortada kalan çocuklar a.s
ve kızınız tüm ısrarlara rağmen kendi geleceği ni oturtamamışken hamile kalıyor
bu durumda tepkiniz ne olurdu ve 19 yaşında
lütfen hanımlar hepinizi empatiye davet ediyorum CADIARZU
:çok üzgünüm:19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum:a015:
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.:çok üzgünüm:yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedi:çok üzgünüm:babamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:19 yaşındayım ve 11 aylık evliyim.hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi şaşırdım3 haftalık hamileyim.henüz bebeğim çok küçük eşim çok sevindi aslında ama ben ailemin tepkısınden çok korkuyorum:a015:
dün anneme bahsettmn hamile olduğumdaan ve duymadığım hakaret kalmadı.:çok üzgünüm:yok utanmıyormuşmuyum ben 30 yaşında bekar ağbim varken hamile kalmaya..
bundan sonra düş yakamdan dedi..bir yanlış yaptın kaçarak 2. yanlışı yapma dedik sana dinlemedin ne halin varsa gör bundan sonra dedi:çok üzgünüm:babamla ağbimin tepkısınden çok korkuyorum.geceleri eşimle uyku uyuyamıyoruz.neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm.karnım ağrıyor süreklü strestten.kimbilir nasıl anlatıcak babamlara.benm ailem çok konuşan insanlardır.her fırsatta iğneleyici laf sokmadan durmuyorlardı.ben şimdi ne yapcm.yaşım çok mu küçük anlamıyorum..uzun yazdım özür dilerim ama ailemin tepkisinden sevinemyrz hiç.çok stresliyim bebeğime zarar verr mi bu.ne yapmm lazım bilmyrm nolur yardım vedin bana:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ailenedee hakkk vermekk lazımm onlardaa yavrularınınn küçükk yaştaaa evlenmesinii değildee kendii ayaklarıı üstündee durmasınıı isterlerdiii senn onlarınn gözündee halenn büyümemişş olabilirsinn canımmmamin teşekkür ederim.ben evlendiğimden beri evlerimiz yakın diye hemen hemen hergün annemlerdeyim.sanırım benim evli biri olduğuma inanamadılar mbu yüzden.mesela babam hala karışır kyafetlerime.ağbimle çok samimiyzdir.onlrın düşüncesi şu'yaşıtlarım orda burda gezip tozuyrmuş ta ben bu yaşta evlenmişim..'bütün bunlar sırf eşimin maddi durumu iyi değil diye oldu. ama zengin biryle evlenmş olsaydm byle olmycktı.bende kaçtığım için hala alışamadlr
şimdide hakaret ediyrlarherşey bitmiş te sıra cocuğamı geldi diyor annem sürekli.bazen ölmek istedğmi hssedyrm bu ne ya hala bebek muamelesi gryrm.çok bunaldımmmmmmm çok:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
klava: