• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve aldatıldıgımı öğrendim

Arkadaslar birsey sorucam .. Acaba bu face den benmi anlamiyorum... Face den aldatilmak nasil oluyor yaa....Ben esimin sifresini biliyorum.. Hergunde bakarim .. ama cok fazla incelemem.. Nereleri incelemem gerekiyor gizli bisey yapip yapmadigini ogrenmem icin.....

Eşinin şifresini bile bildiğine göre neden böyle bir süphen var anlamadım daha neyine bakıcaksın ki? Bende eşimin tüm şifrelerini bilirim çünkü kendi aklında tutamadığı için benim şifrelerimi kullanır son rakamı bir eksik yada bir fazla yapar evdeki bilgisayarlarımızdada hergirdiğimiz sitede beni hatırla vardır yani gizli saklı hiç bir durum yok ama buna rağmen birkere bile kendim onun face hesabını açıp incelemedim aynı şekilde oda benimkini çünkü böyle bir şüphe hiç olmadı aramızda olmasının mümkünatıda yok. Ancak eşimin hal ve tavrı değişirse ne bileyim telini falan saklar duruma girerse bilgisayarda girdiği sitelerin çerezlerini falan temizlerse ancak o zaman öyle bir ihtiyaç duyardım herhalde ki öyle bile olsa incelemekten önce kendisine hayrola demeyi tercih ederdim. Aksi halde ilişkimizin manası olmaz güven duymadığın biriyle ömür geçermi ki

mesaj falan yakalamadım yapmaya fırsatı olmadı ekleyeli bir hafta olmuş

anladığım kadarıyla eşi eski sevgilisini öncedende eklemiş sonra konu sahibesi sildirtmiş
sonra eşi tekrar eklemiş konu sahibeside çileden çıkmış
fırsat bulamadı diye bişey yok erkek istese öyle bi fırsat bulurki sen anlamazsın bile
sırf facede ekli diye boşanmakta olmaz saçma
mesajı felanda yok diyorsun sorun ne o zaman
kapattırırsın faceni olur biter
bende anlamıyorum böyle kadınları yaa
adam yapmasın diye önüne geçebileceğinizimi saınıyorsunuz
yapmak istese her türlü yaparki
sizin aldatılma gibi bi korkunuz var bu yüzdende en ufak şeyde
acabamı diyosunuz
yaparsada kendi kaybeder
hem çocuktan nefret etmekte ne oluyo
olmasaydı boşanırdım boşanılıcak bi durummu var arkadaşım:50:
bi sakinleş kendine gel eşinle konuş
böyle boşanıyorum demekle bitmiyo iş

yazdılarınızı okudum kızlar bu ara herkesi dinliyor herkesten fikir almaya çalışıyorum maddi gücüm yok ama hukuksal haklarımı sonuna kadar kullanırım bebeğim büyüdüğünde çalışabilirimde aklınızdaki soruları cevaplayayım .eşim bayan face adresi almış ve kadını eklemiş ben tesadüfen yakaladım kendi kullandıgı adresinde ekli değil yani .sonra kadına mesaj çektim utanıyorum onun gibi biriyle muhatap oldugumdan aslında kadın çok sinirlendi mesajıma ben senin kocan oldugunu bilmiyorum bayan diye ekledim dedi benim ahlakız kocamda o bilmiyordu ben oldugumu diyor daha bir kelime yazmadım bile diyor ekleme sebebiniyse ölesine deyip geçiştiriyor seviyorum seni dior .4 YILDIR EVLİYİM DOKTOR ONA ÇOCUGUN OLMAZ DEDİ UMUTSUZDU SPERMLERİ ÖLÜYDÜ BU BEBEK TESADÜF YANİ OLCAK ZAMANDA DEĞİLDİ ŞAŞIRDIK VE SEVİNDİK .bana karşı ilgisi çok fazla bir dediğimi iki etmez giyimime harcamalarıma karışmaz benimle ve ailemle çok iyi geçinir yani şüphe edeceğim hiçbişi yoktu .kendimi rahatlatmaya çalışıyorum belkide gercekten merak atmöiş öylesine eklemişitir.işte böyle kızlar şimdilik burnu sürtülsün diye annnemlerde kalıyorum .annemlerdede kalamam onlarında sorunları var burda yol kapalı yani.

nisa bu kadar hırpalayarak konuşma ya zaten hislerim birbirine karışmış bende senin düşünüdüklerini düşünüyorum

sadece ekli henüz mesaj faslına geçilmmeiş öyle diyo

Anlamadığım,yalnızca eklemiş diye mi aldattığını düşünüyorsunuz. Bende merak ediyorum eski sevgilimi,evlendi mi mutlu mu bulsam eklerim ama tabi eşim kızar belki saklarım ondan. Ama bu kocama deli gibi aşık olduğum gerçeğini değiştirmez ki. Belki yalnızca meraktır hemen neden boşanmadan bahsetmişsiniz anlayamadım. Yalnızca ilk sayfayı okudum gerçi,belkide sormuşsunuzdur...

canim aldatilan kadinlarin, dayak yiyen kadinlarin, psikolojik baski-siddet goren kadinlarin ben bosanmasindan yanayim!
ama senin durumun asilabilirmi diye dusunuyorum
esinin zaafindanmi yoksa merakindanmi boyle bir sey yapti (baska adres acip ekleyerek)
bunlari siz tartisacaksiniz.. bosanmak istiyorsan bosanabilirsin tabiiki
ama bebeginden nefret etme bak bende hamileyim ve umutsuz oldugum bir an hamile oldugumu ogrendim
ve ne olursa olsun esimle aramiz tatli olmasina ragmen olurda bir sebepten dolayi ondan ayrilirsam bu cocuk benim cocugum
bana verilen bir lutuf bir mucize olarak goruyorum.. o bebek simdi beden olarak olusuyor ve sana tutunmus onu icten ice sevmelisin
belki duygusal oldugun icin belki ofkeli oldugun icin oyle dusunuyorsun ama kendine inandirma bebegini sevmedigini!
biraz kafani dinle biraz esinin aciklamalarini ve sana verebilecegi saglam vaadleri dinle belki fikrin degisir..
yaptigi onaylanamaz ama bosanma durumu ertelenip dusunulebilir.. olurda barisirsan tavrini ve bu konudaki hassasiyetini iyice bildir..

nisa bu kadar hırpalayarak konuşma ya zaten hislerim birbirine karışmış bende senin düşünüdüklerini düşünüyorum

öfkeyle kalkan zararla oturur bunuda unutma aldatılma gibi bi durum varmı ortada
hemen sinirlen boşanıyorum evlilik kolay kurulmuyo ama ayrılmak 5 dk sürüyo tek celsede boşanırsın
biter gider ama sonrasında pişamanlık duyma hem annende kalarak sorunu çözebilicenimi sanıyorsun
konuşarak hallolur senin ona inanman lazım
bence merak edip açmıştır bi kadın faceyle eski sevgilisine ne kadar sarkabilirki
sarkacak olsa kendi facenden sarkar yada başka erkek face açar sarkar
niyeti kötü olsaydı
hayat o kadarda kolay değil çalışsan bile çocuğun var çocuğuna bakan olsa dahi o aile içinde büyütmek ayrı
biraz sakinleş adm gibi al karşına konuş
olmadı interneti kapat ama yapan heryerde yapaar ruhunda duymaz inan
yeterki içinde kötü niyet olmasın
bunları aşabilir çözüme ulaşabilirsin:74:

Back
X