hamileyim ve aldatıldım :(

Cinsellik için değil cnm hoşlanmış bi sıcaklık hissetmiş miş mişte mişmiş işte. Zaten bunlar benim canımı çok yakıyooor.

Allah eşinin de ,o o....ununda belasını versin(tabi kadın adamın evli olduğunu biliyorsa)
Onun bebeğini karnında taşırken onun yaptığına bak bi uçkuruna sahip olamadı mı yani bi kaç ay
Allah şu mübarek günlerde onları nasıl biliyorsa öyle yapsın
Bu mukaddes ayda bizimde bela okumamaız ne kadar doğru bilmiyorum ama
Sinirlenmemek elde değil
Hoşlanmışmışmış ...Şerefsiz bu cümleyi söylerken bile senin kalbinde ne yaralar açtığından bihaber
Sen nesin ,kimsin ki hala kalbini başka kadınlara açık bırakıyorsun hoşlanıyormuş
Senin hoşlanmaya hakkın varmı artık
Off ya ne çekerse böyle biz çekiyoruz
9 ay karnında taşı,sevin anne olacağım diye ,eşinle mutlu günlerin hayalini kur
O itin yaptığına bak !!!
Ayrılıp ayrılmamak senin bileceğin iş
Ama arkadaşım devamlı aklına gelecek unutamayacksın
Elini tutarken,öpüşürken,sevişirken,otururken,gülüşürken...
Bunu kaldırabilecek misin :50:
Kaldıramayıp devamlı kırgın bi kalple evlilik rolü oynanır sanırım bu durumda
Ve böyle bi evlilikte bitmeye mahkum maalesef
Çünkü kudurmuş kocanın bu vakası son olmayacaktır
Ne zaman aldatma haberi okusam ben geliyorum aklıma ve ağlayasım geliyor
Allahım bu güne kadar yaşatmadı
Bayramın hatrına inşallah da cümlemize böyle bi acıyı yaşatmasın
Seninde gönlünde ruhundan silsin bu kötü vakayı
Canım benim ne olursa olsun,boşansan da boşanmasan da ne olur dik durmaya çalış
Şu an hamilesin en zor anların
Doğumdan sonra da üstüne lohusalık eklenecek
Zor günler seni bekliyor ne olur dik dur
Allah yar ve yardımcın olsun

Konuyu açan kişi akıllı biri tabiki o kadaını arayıp kocam benim için sana ne dedi demez.ama öğrenmenin başka yolu yok biliyosanız söyleyin bunu öğrenmenin başka yolu var mı döküman çıkarılır mı çıkarılmaz mı.çoğu kişi çıkarılmaz diyor.konu sahibide biliyor ve anladı.bana kalırsa böyle düşünülmesi yi birşey değil.aldatan kocayla aldatan kadın ikiside ders alması lazım açıp telefonda tabiki sitem etmiyecek çık karşımada göreyim seni dicek gel seni bi yolayım dicek ne dicek başka hal hatırmı sorack Allahım Yarebbim hoşsunuz ya:9:

bazı durumlarda kar zarar hesabı yapılır. öğrenmek , o kadınla karşı karşıya gelmek hamile birini fazlasıyla etkiler. boşanmayı düşünüyor olsaydı ; ipleri kopartır, içinden nasıl geliyorsa o şekilde davranırdı. ama ortada doğmak üzere olan bir bebek ve devam ettirilmek istenen bir evlilik varsa; öyle her aklına esen şey yapılmaz. ayrıca o kadın da kim oluyor ki ? o mu atmış arkadaşın nikah cüzdanına imzayı?
konu sahibi arkadaşım bence böyle zor bir dönemi en az hasarla atlatabilmek için bir uzmandan yardım almalısınız eşinizle birlikte.

ben mi alıntı yapmışım ilk?:53:ben mi iyimiyim bu mesaja ilk kim alıntı yaparak cevapladı ??siz iyi misniz?yoksa şakamısınız?:53::60:

allahım yardımcın olsun ya..
çok zor bi durum.bencede bi uzmandan yardım almalısın. hayatına yön çizebilmen için.
madem bu evliliği yürütmek istiyon evladını babasız büyütmek istemiyon o zaman olayların çok üstüne gitme..
seni yadırgamam asla..senin kararındır.boşanırsan yada boşanmazsın..
zaten mesajın içerikli dökümanı boşanma davası açtığında çıkarabiliyosun diye biliyorum..neyse güçlü ol doğumuna çok az kalmış..
allahım kocanıda yola getirsin...

Son düzenleme:
cok üzücü bole bır ola karsısında ne apılabılır ne denır hıc bılemıyorum..Allaha havale edıyorum bole ınsanlarıııı

durumuna çok üzüldüm kişiliksizin tekiymiş eşin.canım hiçbişekilde msjda ne yazdığı görülemiyor.mesela avea vodafonedada saat kaçta kaç kez kiminle konuştuğun kaç dk konuştuğun msjlaştığın görülüyo ama ne yazdığı görülmüyo.acaba bu msj içerikleri nasıl bulunuyo bilen varmı mahkeme kararıyla belki olabilir bi avukata falan danış

benim anlamadığım kıza aşık mı olmuş?
aralarında cinsel ilişki geçmiş mi?
yoksa sırf "aşk yok sadece cinsellik için kullanıp attım" demiş olmak için cinsellik uyduruyor olabilir mi?

Konuyu okurken içim parçalandı... Hamile insana bari yapılmasın bu yaa, bukadar da olur mu! Hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda, hiç mi acıma duyguları yok! Hamileyken yakınlaşmalar azalıyor sanırım, erkeklerde sabretmek yerine başkalarında buluyorlar kendilerini.. Ne biçim mantık bu anlamadım! Böyle erkeklere söylenecek çoooook lafım var, ama mübarek günlerin hatırına susuyorum.. Sakin ol lütfen, hamilesin öncelikle çocuğuna odaklan, Allah'a dua et bol bol, güç ve sabır versin inşallah ve eşini Allah'a havale et... Emin ol ki, Allah verecektir cezalarını, buna yürekten inanıyorum, kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Allah büyük... Benim fikrim ise şu; evliliğini gözden geçir.. Bir ömür boyu bu yükü taşıyabilecek misin? Taşıyamayacağını hissediyorsan, hiç devam edip hayatını işkenceye çevirme... Çocuk için bulunur orta bir yol... Dünyada neler neler oluyor, bu da atlatılır, biliyorum çok acı, Allah sabır versin, bir an bir çare bulunur inşallah...

bana öyle geliyorki siz bu adamın affedeceksiniz yazdıklarınızdan onu anladım yanlışmı anladım bilemiyorum :59::59::59::59:
sen gitmek istediğin zaman hala rahatsa gönlünü almaya çalışmıyorsa pişman olmuyorsa gece rahatca yatabiliyorsa bu adamdan sana daha hayır gelmez canım kusura bakma
biliyorum burdan yazması söylemesi kolay ama ileriyi düşün hep aklında sorular olacak acaba hala görüşüyo mu yine başka birimi var daha fazla yazmak istemiyorum
her zamna bu sorularla gençliğin gidecek bence ailesinede söyle onlarda gerekeni yapsın bana sanki o seni gözden çıkarmış gibi geldi
hakkında ne hayırlı ise o olsun canım ve üzülmemeye calış bebeğini düşün allahım sana bolca sabır versin:43::43::43::43::43:

allah sabır versin tatlım sana..durumun cidden zor ama kafana da çok takma ve lütfen stres yapma, bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getir sonra ne yapacağına karar verirsin..

Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

Sevgili kardeşim aslında bir şey yazmayacaktım ama vicdanım yazmam gerektiğini söyledi.Şu an hala aldatılıyor olabilirsin daha kötüsü de olabilir.Ama daha farklı bir misyonun var senin sen bir annesin.Karnındaki bebek için sabretmelisin.Ancak zaman sana yolunu gösterebilir.Eşin eğer helal süt emmiş biriyse yaptığı hatayı ve yuvasının kıymetini anlayacaktır.Tabi ki boynuna sarıl demiyorum.Ama bu senin sınavın ve sabretmelisin çünkü sen annesin...

çok üzüldüm gerçekten umarım en hayırlı kararı verirsiniz. ama merak ettiğim mesaj detaylarını bulup okusanız ne değişecekki ?? masajların içeriği ne olursa olsun istersen en uç boyutta konuşmalar olsun istersen çok ilerlememiş konuşmalar olsun her şekilde canınızı yakacak o konuşmaları okumak. daha çok üzüleceksiniz :50:bu olay dışında başka sıkıntılarınız olmuşmuydu eşinizle? çok zor bir durum yapılması gereken ayrılmak bana kalırsa zor anınızda yanınızda olmak biyana sizin için en ağır şeyi yapmış :14: çocuğunuz yine büyüdüğünde babasıyla görüşür babasız kalmayacakki mutsuz bi ailede büyümekten daha iyi olacağını düşünüyorum .eminim eşinizde yaptıklrın cezasını bi şekilde çekecektir yanına kalmaz bu dünyada da öbür dünyada da. böyle konuşmak kolay belki en zoru sizin karar verebilmeniz umarım çocuğunuz ve sizin için en iyi kararı verirsiniz allah yardımcınız olsun sabır versin

ayrıca kesinlikle doğumundan sonra vermelisin kararını. Allah çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş çocuğun için üzülmemeye çalış herşey olacağına varır

Sevgili kardeşim aslında bir şey yazmayacaktım ama vicdanım yazmam gerektiğini söyledi.Şu an hala aldatılıyor olabilirsin daha kötüsü de olabilir.Ama daha farklı bir misyonun var senin sen bir annesin.Karnındaki bebek için sabretmelisin.Ancak zaman sana yolunu gösterebilir.Eşin eğer helal süt emmiş biriyse yaptığı hatayı ve yuvasının kıymetini anlayacaktır.Tabi ki boynuna sarıl demiyorum.Ama bu senin sınavın ve sabretmelisin çünkü sen annesin...

Size katılmıyorum ne yazık ki. "Helal süt emmişse, hatasını anlayacaktır" demişsiniz.. Helal süt emmiş olsa, evde bekleyen hamile karısına böyle bir vicdansızlığı yapmazdı zaten. Basit bir hata değil ki bu, hatasını anlayınca herşey düzelsin. Yangına körükle gitmek gibi olmasın ama, annelik demek herşeye sabretmek demek değildir. Adam yapsın yapacağını ozaman, eşi de "anneyim" diye sabretsin. Biz böyle annelik-çocuk-sabretmek gibi şeyleri düşündüğümüz için, erkekler hep eziyor zaten, aldatıyor... Erkekler de bunun farkında. Konu sahibi arkadaşımızın yaşı gençse ve karnındaki ilk bebeği ise, hiçbirşey için geç değil bence.. Dediğim gibi çocuk için orta yol bulunabilinir.. Benim bu tarz olaylara tahammülüm olmadığı için, düşüncelerim bunlar. Ama tabiiki konu sahibi arkadaşımız en doğru kararı verecektir Allah'ın da izniyle.. Zamanla unutabilecekse, devam etsin evliliğine... Unutamayacaksa, hayatı boyunca bu yükle yaşamasın derim ben.. Allah sabır versin, doğru ve hayırlı yolu göstersin inşallah...

sen bu adamı affederek onun kucağına bebeğini vererek onu ödüllendirmiş olmıycak mısın? çocuğum için çocuğum için diyosun ya o senin çocuğunu 1 gram düşünmüyo!! düşünseydi eğer ne o kadını bulurdu ne gelir sana hoşlandım derdi ne de geceleri rahat rahat uyurdu! kusura bakma ama sende böyle taviz vericeksen onu affetmeyi kafana koymuşsan neden burda konuyu açıyosunki?
o senin bebeğin!! ona kendin bak artık! o adam ne o bebeği hak ediyo ne de seni! böyle babada koca da olmaz olsun yazıklar olsun!!!
o masum bebeğinin böyle adi bi babasına ihtiyacı yok! seninde yok! git annenin babanın yanına. onlar sana kucak açmıycak mı?? kayınpederinle kaynanana anlat! gitsinde oğullarının yüzlerine tükürsünler bi! onlarda sende tarafa çıkar sen merak etme! açıkta kalıcağına çocuğuna nasıl bakıcağını mı düşünüyosun? hiç düşünme! o pislik adamın cenabet elinden karnı doyucağına o çocuğun doymasın daha iyi! o masuma yazık en başta!
sen hala o evde durmaya kocanın dibinde yatmaya devam edersen o rahat rahat uyumasına da her gün seni aldatmasına da devam eder mis gibi! 2 gün sonra çocuğun oldu mu da 2 gözyaşı döker affet diye sende hoopppp affediverirsin. hak ediyo mu??? seni bu halde bırakıp başka kadının koynuna girerek seni ve o masum bebeği hak ediyo mu???? kusura bakmayın ama mesajların içeriğini görseniz ne olacak? boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!! daha ne bekliyosunuz o kadın siz ve kocanız denicek herif üçünüz aynı evde yaşayıverin madem herkes herşeyi biliyo!
bu bu kadar basit mi! çek git. daha evde durman hata. adam bi tarafına kaşıya kaşıya film seyretsin sen köşe bucak ağla dertlen! o bebeğe yazık! dik dur. çek git. ne bebeği göster ne hayatına devam ettir. senin en ufacık bi açığında boynuzlamış zaten. bundan sonra müsamme göstersen kim bilir neler yapıcak! soysun utanmaz herif!! böyleleri insan bile değil!!
hayvanlar bile çocuğuna eşine sadık oluyo senin kocan olucak adama hayvan bile denmez!
aklını başına topla canım! bebeğim için affettim demek çok klişe olur artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyosun. bi düşün sen aynı şeyi yapsaydın 3. sayfa haberlerinin başlığında görürdük seni ya döverdi ya öldürürdü!
duyulmadık görülmedik haberler değil bunlar. boşanmak boşanmamak senin kararın demekte diyemiycem polyanna polyanna. senide bebeğinide hak etmeyen o gavatı bırak gitsin! allah nasıl biliyosa öyle yapar onu zaten hiç bi işi düzgün gitmez o ufacık bebeğinin bile ahını aldı resmen! o sabi sübyanın!!! boşanmak için daha neyi bekliyceksin kusura bakma da?? o kadını eve getirmesini falan mı?
aklını başına topla.allah sabırlar versin.. bebeğine de sağlık sıhhat..

arkadaşlar bence affet affetme yok öle böle demektense belirgin çözüm yolları üretmeliyiz belliki o msj içeriklerini görünce rahatlayacak bu mümkünmü hiç operatörlerde çalışan biri yokmu bilgi verse ben bildiğime göre saat dk herşeyi görüyosun ama ne yazmış göremiyosun

Kızın numarası var bende ama onunla birşey kanıtlamama gerek yok zaten herşey ortada olan biten. kocam olacak o adam herşeyi itiraf etti. Benim amacım kadına evliliğini ne şekilde aksettirdi yani kocamın benim hakkımdaki düşünceleri eğer ona beni sevmediğini evliliğinde mutlu olmadığını falan söylediyse onu kesinlikle affetmem. işte bu yüzden mesaj içeriği istiyorum bir de belki eşim yeni bir hat almıştır yine görüşüyordur bunu nasıl bulucam :43: Ancak kızın hattının dökümanını almam lazım hangi numarayla görüşüyorsa o numarayı arayıp bulabilirim...

cok duygusalsin bu yuzden mantikli dusunemiyorsun
kiza "esimle mutlu degilim onu sevmiyorum" demisse affetmem demissinde
esini seven bir erkek zaten baskasiyla gorusmez heleki esi hamileyse
seni uzmek istemiyorum bende hamilelik gecirdim ve bir bucuk aylik kizim var

çok zor bir durum cidden, çocuk bkımı çpk kolay değil yani maddi bakımdan iyi durmda olmalısın bence bunu da dusun derim en az 1 yıl çaılşamayacksın.ama kocanın duruma aldırış etmemesi yada kendini oyle gostermesi kotu su anda kopeğin olması gerekiyo senın onu affedebilmen için iyice bi surundur derim sakın alttan alma.

Sen onu affetsen bile asla bu yara kapanmayacak Ona her baktığında yaptıkları aklına gelecek. Ayrıca ona güvenin sarsıldı bir kere ne yapsa gözüne batacak.

Birde haramın tadını almış bir erkek kolay kolay vazgeçmez.

Böyle konularda ben senın yerınde olsam hemen boşanırım demek yada boşanma affet onu demek ne kadar dogru bılmıyorum..

Ben bunu duyarduymaz boşanırdım dıye buyuk konusan nıce ınsanların kendı başlarına gelınce şaşırıp kalıp ne karar vereceklerını bılemedıklerı durumlarıda gorduk yıllardır bu sıtedeyım..

Eşınızın yaptıgı hata cok buyukkkkk...Bunu bır omur unutmayacagını bılıyorum

Eşını en ıyı tayına sensın annelık dogustan babalık sonradan ogrenılıyor

erkekler hamıle eşlerıne kutsallık yukluyor ve ondan uzaklaşıyor...

Hamıleyken ne kadar hassas oldugumuzu bır turlu anlıyamıyorlar..

Evlılıgınız boyunca eşının artılarını eksılerını olç biç tart...

Sence iyi bir baba olabılır mı kararı sen vereceksın eşını affetmeyı dusunmuyorsan kesın boşanacaksan herşeyı araştır...

Ama eger affetmeyı dusunuyorsa eşıne guvenmeye calış sureklı gozun ustesınde olsun kendısıne bır şans verecegını soyle..Bu olayı unutmaya çalış

Eşınıze ne desem az....ama bu devırde evlı erkeklerle bırlıkte olma sevdasına takılan nıce kızlar var

Bızım erkeklerde yasak olan seylere heyecanlı seylere pek meraklılar...

Hakkında hayırlısı olsun dılerım sag salım bebısını kucagına alırsın..kararı sen vereceksın

Back
X