hamileyim ve aldatıldım :(

içeriğinin ne olduğunun ne önemi var ki.. aldatmış sonuçta.. ayrılmasanız bile onu süründürmeniz gerekiyor tabi ben bekarım benim bu konuda pek bi önerim yok ama benden önce yorum yapan ablalarımın dediklerini dikkate almalısınız
o kadının telefon numarasını filan not almadınız mı? arar kaşırdık görürdü dünyanın kaç bucak olduğunu

doğru söylüyor arkadaş ver numarasını bizlere. gösterelim ona gününü kkkkkkkkkkkkkkkk ne olacak.

tabi cnm yüz yüze görüşmeleri de var ufak tefek sevişmeleri de, anlatsam ağzınız açık kalır. Ama fazla detaya girmek istemiyorum...
Affetsem bile burnunu sürtmem lazım ama bir yandan düşünüyorum ilk defa bu doğum anını yaşayacağız bütün güzelliklerini onun burnunu sürtmek için heba edicem :43:
Nasıl çektiririm ona bunun acısını bilemiyorum.Evden uzaklaştırsam benden uzakta ya yine görüşürse...
Daha bu durumu aileme anlatmadım bir kaç kere niyetlendim ama onları üzmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum:14:

canım bunlara sana kendimi anlatıyor. yuh diyorum ya. heleki bu ramazan gününde bunu yapan erkekleride kadınları kızlarıda Allah bildiği gibi yapsın. Rabbim büyüktür. seni mükafatlandıracağına inanıyorum.

Arkadaşlar yazdıklarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hala kafam karışık çok birşey netleşmedi ama artık bi karar vermem gerekiyor. Dün gece yatakta ona ben bunları hazmedemeyeceğim ayrılacağım dedim. Aradan biraz zaman geçti ve bizimki rahat rahat horlaya horlaya uyudu. Bende uyandırdım verdim yastığını eline git salonda uyu senin bu rahatlığını ve seni yanımda görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı ve uyudu.Ben tabi yine sabaha kadar uykusuz...
Yok ben bunun rahatlığını kaldıramayacağım. Burnu sürtsün istiyorum bakarım eğer burnu sürtmüyor hala umursamıyor ozamanda anında dava açarım.
Şimdi şu konuda fikir istiyorum. Nasıl yapmalıyım? Onu evden gönderip ailemi çağırıp mı anlatmalıyım durumu? yoksa pılımı pırtımı toplayıp ben mi gideyim. Bana elimde valizle baba evine dönmek çok zor geliyor. Sonuçta burası benim evim... Hatalı olanda ben değilim...
Bana ona çektirebilmem için tavsiyelerde bulunun lütfen onunda canı yansın istiyorum...

Canım kiradamısın ev sahibimisin. ev sizinse çıkma defolsun o gitsin.

Kızlar bu sabah konuştum yarın annemlere bayram ziyaretine gittiğimizde aileme herşeyi anlatacağım. Yarın gece orda kalacağım ve bu arada kocama da söyledim ben gelene kadar pılını pırtını topla evi terket dedim. Nerde kalıyorsa kalsın. Burası benim evim ve o defolup gitsin. Ancak anasından emdiği süt burnundan gelirse kapımda yatıp ağlayıp sızlarsa ve ben onun pişmanlığına gerçekten inanırsam biraz burnu sürtüldükten sonra eve geri alırım yoksa bu iş biter...Artık kararlıyım kendimi daha fazla üzemeyeceğim

Kızlar bu sabah konuştum yarın annemlere bayram ziyaretine gittiğimizde aileme herşeyi anlatacağım. Yarın gece orda kalacağım ve bu arada kocama da söyledim ben gelene kadar pılını pırtını topla evi terket dedim. Nerde kalıyorsa kalsın. Burası benim evim ve o defolup gitsin. Ancak anasından emdiği süt burnundan gelirse kapımda yatıp ağlayıp sızlarsa ve ben onun pişmanlığına gerçekten inanırsam biraz burnu sürtüldükten sonra eve geri alırım yoksa bu iş biter...Artık kararlıyım kendimi daha fazla üzemeyeceğim

ewet işte bu olmalıydı sen ve butun kadınlar bunu yapabılırız .bir arkadaşımız ikiz bebekleriyle bunu yapabıldığini yazmış sen her türlü yapabılırsın.
bir kere aldatan erkeğe şans verdin mi 2,3,4, defamı gelir bunu unutma .
hayırlı bayramlar .bir avazda bebiğine sağlığınızla kavusun inşallh

Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

Aradaki yorumları okumadım, muhtemelen söyleyen çıkmıştır. Mesajların dçkümü alınamıyor malesef. YAni saat kaçta hangi numaraya sms çektiğini görebiliyorsun, ama ne yazdığını öğrenemiyorsun.

Zaten öğrensen ne olacak, eşin kabul ediyor vukuatını.

Hamilelik ve lohusalık döneminde aldatan erkekleri, herhangi bir zamanda aldatan erkeklerden çok daha ahlaksız ve kişiliksiz buluyorum.

Sana önerim bebeğine konsantre olman ve Allah' dan güzel bir doğum dilemen.

Zamana bırak bakalım. Alt tarafı "koca".. Evladından kıymetli mi.

hiçbirşey tek taraflı değil sen hamile halinle onun isteklerini karşılayamadın bak seninde hatan var eee erkek bu kanında var sonuçte dimi kontrol mekanizması yok sadece fiziksel ihtiyaçları ile yaşıyorlar ya bunlar ...

tabii durumu kullanabilirsin sürekli başına vur imalarda bulun aklına geldikçe ona çemkir tavır yap çocukda mutlu mesut birbirini seven bir ailede büyüsün

valla ben köle olanını duymadım ama kavganın gürültünün gırla gittiği kadının affedip bir türlü sindiremediği adamın da bir süre sonra eeehhh deyip artık boşvermiş yanlızca kağıtta kalan evlilikler görüyorum duyuyorum sıkça...

kusura bakmayın ama düşüncem budur....

senbeni tamamen yanlis anlamissin ve bos yere bu tur konusmanin icinde bulundun.. ben hic birsey tek tarafli degil derken karisinin hatasini tabiki kasdetmedim.. sadece adamdami suc.. bu adam bu isleri tek basinami yapiyo.. karsidaki kadinda hicmi suc yokk.. karsidaki kadin istemem diyoda bumu yapisiyo.. unutmayalimki kadinlar seytana pabucunu ters giydirir... umarim anlatabilmisimdir... bence herkes ikinci sansi hakediyoo...

Bunları bende en az senin kadar düşündüm bu benim evliliğimde 6. sene sırf o baba olmaya hazır olsun diye bekledim. O nezaman isterse ozaman olsun diye ama sen nekadar ölçersen ölç olmuyor işte. Burda sanki suç kadınlardaymış (bendeymiş) gibi konuşmuşsun bir bayana hiç yakıştıramadım. Neyse Allah kimsenin başına vermesin diyorum başkada birşey demiyorum...

iyide cnm ben sen suçlusun demedim ki ,sadece çocuk konusunda aceleci davranmayalım dedim.seni kırmak için söylemedim bunu yapmamda zaten.kadın olarak erkeğimizi biraz tanıdıktan sonra çocuk yapsak daha hayırlı olur dedim.burda bir bayana yakıştıramadığın ne var anlamadım? Allah kimsenin başına vermesin diyorum başkada birşey demiyorum derken bile hayıflanarak söylemişsiniz gibi geldi bana ama neyse sizi üzmek istemiyorum.hakkınızda hayırlısı olsun.

iyide cnm ben sen suçlusun demedim ki ,sadece çocuk konusunda aceleci davranmayalım dedim.seni kırmak için söylemedim bunu yapmamda zaten.kadın olarak erkeğimizi biraz tanıdıktan sonra çocuk yapsak daha hayırlı olur dedim.burda bir bayana yakıştıramadığın ne var anlamadım? Allah kimsenin başına vermesin diyorum başkada birşey demiyorum derken bile hayıflanarak söylemişsiniz gibi geldi bana ama neyse sizi üzmek istemiyorum.hakkınızda hayırlısı olsun.

çocuk konusunda sanırım en aceleci davranmayanlardanımdır herhalde onu tanıdığımın 7 evliliğimin 5. yılnda doğum yaptıktan 2 3 ay sonra aldatıldığımı öğrendi... yani tanısanda tanımasanda , zaman versende vermesende , kocan çocuğa hazır olsa da olmasa da, aldatacaksa aldatıyor... karpuz değilki bu koklayınca anlayamıyoruz ne yazık ki...
bu arada bu tip erkeklere uygulanacak bi ceza yöntemi var... ama bi adet rondo lazım... malum yeri kesip rondoya atıyosun 10 saniye kadar çeviriyosun sonuç mükememmmellll...

olmuyo malesef benimkide çocuğa ikna etmek için aylarca uğraştı sonuç: şuan 5 aylık hamileyim ve bu 5.akşam büyük kavga sonrası annesinde ve ilk defa bu kadar uzun habersiz kaldık msj bile atmadık birbirimize

umarım hiç gelmez hayatı zehir edicem ona:57::57::57:

yalnış görmüyorum sanırım değil mi?

İhanet boşanma sebebi değil mi dediniz?

evet öyle dedim .. çevrenize bakın kaçtane aldatıldığı için boşanan yada tekrar denemeyen kadın var ki benim durumumda biri bunları yazıyor

benim söylemek istediğim boşanmayacaksan gücün yoksa yada geri döneceksen bunu kurcalama oldu sadece bu

ben cidden aldatıldım ve eşimden ayrılıyorum tecrübeli biri olarak bunları söylüyorum çünkü çok zor bir yaşam bekleyecek eğer güçlüyse diyecek bir şeyim

önce güçlensin sonra ... biraz akıllı oynamak lazım

çocuk konusunda sanırım en aceleci davranmayanlardanımdır herhalde onu tanıdığımın 7 evliliğimin 5. yılnda doğum yaptıktan 2 3 ay sonra aldatıldığımı öğrendi... yani tanısanda tanımasanda , zaman versende vermesende , kocan çocuğa hazır olsa da olmasa da, aldatacaksa aldatıyor... karpuz değilki bu koklayınca anlayamıyoruz ne yazık ki...
bu arada bu tip erkeklere uygulanacak bi ceza yöntemi var... ama bi adet rondo lazım... malum yeri kesip rondoya atıyosun 10 saniye kadar çeviriyosun sonuç mükememmmellll...

canımsın sen benim yaaa süper fikir .. şu hadım olayı genişletilsede aldata erkeklere yapılsa süper olurdr

konu sahibini merak ettim ne yaptı acaba bayramda ailesinin yanıda gidicekti 8.5 aylık hamileydi doğum yapıcaktı???
böyle bi durumda eşinin birlikte olduğu kadını aramak doğru değil aklınızda bulunsun çünkü insan ister istemez hakaret ediyo elinde olmayan bişey çünkü bu ve o kadın gidiyo evli olan sevgilisine bu durumu anlatınca erkek savunmaya geçiyo hele bide bu adam hoşlandım demiş 1 gecelik cinsel ilişki yaşanan aldatma ile duygusal olarak bişey paylaşılan aldatma bir birinden çok farklı..aldatmak aldatmadır genede fakat böle işte..

biz kadınlar cok safız ve duygusalız aynı seyı sen yapsaydın adam 1dkka gözunun yasına bakmaz kapı onune koyardı sen cocogunu dusunuyosun ama coocuk mutsuz bır ortamda nasıl buyusun o evlılıkten artık hıcbırsey olmaz adam senden coktan vazgecmıs bunu goremıyorsun vıcdanıda yok senı o halde gorup moral vercegıne oralı bıle deıl huylu huyundan vazgecmez aılen aısl sen uzuldun dıye uzulur sana bısey olsa kım uzulcek sanıyosun esın oh ıyı olmus der ama aılen perısan olur bu donemler krıtık oyuzden dırek gıt aılenın evıne bu adam eve gelıp sana bısey yapmıcagı veya coocuga bısey yapmıcagı ne maglum ayrıca o evde onun hatıraları varken napabılırsın o evdekı herseyı sat aılenle beraber baska bıyere gıt o sızı bulamasın cunku kafasına esınce gelmeye calıssıp senın moralını bozmak ıstıcek bunlar cok kesın seyler yada o kadınla gununu gun etcek bunları ıyı dusun bır an once kurtul hergun acı cekmek ıstemıyosan

Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

Benim sana tavsiyem ayrılmaya kalkmamalısın. Emin ol doğum olayı bitip herşey normale döndüğünde , herşey düzelecek. Bu yüzden boşanmayı falan düşünmemelisin. Genede kendin bilirsin. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
hayatta insanın başına gelebilcek eeen kötü şey ihanet bence.. hani ölümü bilee kabullebiliyor insan biyerden sonra ama aldatılma çok zor bi olay.. insanın üzerine kezzap attıktan sonra, insanın cildinin yanma evresi gibi.. insanı yer bitirir..
en körüsüde hamileyken bunları yaşamak.. tek söleyebilceğimmm, bebegini düşün.. onun sana ihtiyacı var,babasından bile daha çok.. bencee topla kendini,güclü ol..
sana boşan yada boşanma diyemem en iyi kararı sen verirsin çünkü..

ne yapacağını bilememek çok zor bir durum sen hamilesin çocuk vereceksin ona o ise aldatmış... bunu düşünmek bile insanı sinirlendiriyor. bence daha fazla kurcalama yani mesaj konuşma dökünmalarını araştırma böyle biraz sessiz izlemeyi dene

Yazıklar olsun eşinize!!!
birde hoşlandım mı dedi?ben her ikisinide yolardım!bebeğimide doğururdum kocama da göstermezdim kocamdanda boşanmazdım zina için bildirim de yapardım kocamıda o kadınıda sürüm sürüm süründürürdüm.

ve ayrıca bu aldatan adamlarda bizi hemcinsimizle aldatıyor ne yazık. Ne işin var evli barklı erkeklerle gönlün kaymış olsa bile evlilik bu sıradan bi durum değil nişanlılık da değil.ETRAFTA BEKAR ADAMMI KALMADI ne bu evli adam avcılığı!!

ben başta o kadını yolardım didim didik ederdim şöyle ellerime saçlarını doladımmı yerlere yatırırdım o suartında tanındık yer bırakmazdım aylarca sokağa çıkamazdı.perişan ederdim ikisinide.mahvederdim onları!!

karın senin çocuğunu karnında taşıcak sen utanmıcaksın yaptığından bide üstüne hoşlandım diyeceksin evlerden barkalrdan uzak!!

Siteminize kesinlikle katılıyorum.Gerçekten yazıklar olsun.. Fakat ; hukuki açıdan zina artık suç değil.Yalnızca boşanma sebebi.Konu sahibi arkadaş hukuki yoldan sürüm sürüm süründüremez yani ne yazıkki.Yapabileceği tek şey boşanmak olacaktır.Bir de manevi tazminat davası açabilir.

Son düzenleme:
Back
X