hamileyim ve aldatıldım :(

5 yıl diyorsun ya,işte o beş yılı bekleyip çocuk yapan çok az.5 ay sonra hamile kalmaya çalışıyorlar.zaten adamın kanı bozuksa bir iki senede ne halt olduğu çıkıyor ortaya.konu sahibi arkadaşımız için demiyorum,ne kadarlık evli onu da bilmiyorum amacım yeni evlenen arkadaşlarımıza bir tavsiye sadece.

evet en guzelı mumkun olduunca tanımak..hanı derlerya bı ınsanı tanımak ıcın ya alısverıs etmelı ya bır yola gıtmelı..
Evlılıkte bır yol..ama zor olan donemlerı atlatıp..kı bu ılk 2 yıl.. Ondan sonra oturup dusunmelı..hersey guzelken ılıskıde guzel tabı..onemlı olan zor zamanlarda nasıl davrandıgı..
Allah herkesı yuvasnda mutlu etsın..

öncelikle seni çok iyi anlıyorum senin yaşadığının aynısı ben yaşadım ben çok zor atlattım atlatabilmiş değilim tabiki ama en azından her dakka ağlamıyorum artık .öncelikle böyle olaylarda insan kendine olan güvenini kaybediyor kendini kötü ve çirkin hissedip daha çok bunalıma giriyorsun.bende aldatıltığımda 4 buçuk aylık hamileydim şu an yedi aylık hamileyim ben eşimi yakaladığımda inanamadım ama şimdi benim eşim yapıyorsa her erkek yapıyorsur diye düşünüyorum güvenim inancım yok.insan kendini çok kötü hissediyor çok değişik bir duygu koskoca dünyada yapayanlız herşeyini kaybetmiş gibi hissediyorsun ve ben aldatıldığımı ögrendiğimde bebeğimi az kalsın kaybediyordum aynı zamanda çalışıyordumda hem üzüntü hem çalışma aşırı kasılmalara neden olmuştu dayanılmaz kasık agrılarım eşim başka bir kadınla ben bebegımın canının derdındeydım ALLAHA şükürler olsun doktor kontrolu altında şuan iyiyiz hala daha tehlikem devam ediyor ama eskisi kadar değilim şükür çok kötü günler geçirdim iki buçuk ayda dertleşecek derdimi anlatacak bir arkadaşım bile yoktu içim içimi yedi sabahlara kada sabahları akşamlara kadar ağlıyordum birde senınde dedıgın gibi sankı hiçbirsey olmamış gıbı davranması ınsanı ıyıce çileden çıkartıyordu en son dayanamadım çok düşündüm bana gerçek duygularını telefonda konuştuklarını anlatırsan senden ayrılmıcam sadece bilmek istiyorum dedim ancak bu sekılde ıcıme su serpılıcektı duygularını ögrendım acı gerçekleri kendımden nefret ettım eşim bu kızda hoşlanmış bunu bana söyledi etkilenmiş ne kadar acı hissettim bilemessiniz bunun gibi bi çok şey bu arada kızla görüşürken bana çocuğu git aldır bile dedi gidicek yerim olsa param olsaydı çocugu dogurup yuzunu bile göstermiyecektim ama param yoktu malesef neyse en son dayanamadım dedımkı beni aldatmana dayanamıyorum çocuklar için aynı evde yaşayıp ayrı hayatlar yaşamak istiyorum dedim sen hayatına bak istediğini yap ama boşanalım çocuklar içinse aynı evde kalmayı teklif ettim dayanamıyordum sonra eşim buna dayanamam diye bana böyle yaşayamam affet bi anlık hataydı gibi şeyler pişmanım dedi bir çok üzüldü inandım ama yinede kabullenemiyorum nasıl yapar diye niye yapar diye şuan çocugun doğmasını beklıyorum hiç birşey eskisi gibi olmuyor ama şunuda belirtiyim eşine hiçbir zaman ipleri teslim etmiceksin kölesi olmucaksın her dediğini yapmıcaksın ozaman yapıyorlar işte bunu

Son düzenleme:
ne desek üzüntünü hafifletmeyecek biliyorum:((...
ama ne olur bebeğin için güçlü ol....inş. o gelince sana en büyük yoldaş olacak..gülmene tek sebep olacak ..inş.

bir ilişkiyi evliliği ayakta tutan en onemlı unsurun guven oldugunu herkes bılıyordur..guven sarsıldıgı an tekrar eskı hale donmek neredeyse ımkansız..ona her baktıgında aklına gelecek belkıde tıksıneceksın..aldatılma hıkayelerını hemen hemen hergun bı sekılde okuyoruz yada sahıt oluyoruz... sorun bız kadınlar olarak yetememekte degıl..yetınmeyı bılemeyen erkeklerde...erkeklerın 1 nefsı kadınların 10 nefsı varmıs ..bızler bu 10 nefse sahıp cıkarken erkekler tek bır nefsıne sahıp cıkamaması ne acıı....esınızın bırlıkte oldugu o kadınada yuzlerce kez lanet olsun..( tabı adamın evlı oldugunu bılıyorsa kı bence bılıordur cunku erkekler gercekten artık cok rahat) BIR KADININ EN BUYUK DUSMANI YINE BIR KADIN oluyor ne acı....aldatılan bınlerce kadın cocuk var dıye yada maddı ımkansızlıkları yuzunden goz yumuyor..sıneye cekmek zorunda kalıyor..bırısıde demıyorkı hoooppp adamım dur bakalım....bu bıle erkelere aldatılmanın basıt bır hata oldugu nasıl olsa affedılecegı durtusunu uyandırıyor.. bır yuvayı yıkmak tabıkı kolay olmasa gerek..hele bırde bır bebek beklenıyorsa..bosanın yada katlanın asla bole bır yaptırım oneremem sıze..ona tek karar verecek olan sızsınız..konunuzu okurken bıras yuksek sesle dusunmus olacagım ki teyzem ne oldu?? dedi..ardından konuyu aktardım..tek tepkısı suydu...'erkekler genelde hamılelık yada lohusa donemınde aldatıyor' .. gerekce ıse hamılelıkten sonra kadınlardakı cınsel ıstek azalması..cınsel ılıskıye gırılememesı ve bundan dolayı yasanan korkular..bole bırseyı asla kabul etmıyorum..tek bır uckuruna sahıp cıkamayan adamın benım kocam olmaya asla hakkı yok..( buyuk konusmak ıstemem) ama asla..... bebegın ıcın kendın ıcın ayakta durmalısın en azından dogum yapana kadar..ardından saglıklı bır sekılde karar verırsın ve bence psıkoljık bır destek alarak cok ıyı atlatırsın kanaatındeyım..Allah yardımcın olsun..

şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.

yazdıklarınızı onaylıyorum

bence ayrılmayacaksanız bile en azından burnunun sürtmesi için kısa da olsa bi ayrılık yaşatmanız gerekirdi eşinize. çünkü bunu bu kadar kolay hazmettiğinizi görürse inanın arkası kesilmeyecektir.

çocuğum için katlanıcam demişsiniz ama yarın tekrar hamile kaılıcaksınız!

aynısını yapmayacağı ne malum?

bana kalırsa ayrılmayacaksanız bile yaptığını cezasız bırakmayın!

şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.

Bunları bende en az senin kadar düşündüm bu benim evliliğimde 6. sene sırf o baba olmaya hazır olsun diye bekledim. O nezaman isterse ozaman olsun diye ama sen nekadar ölçersen ölç olmuyor işte. Burda sanki suç kadınlardaymış (bendeymiş) gibi konuşmuşsun bir bayana hiç yakıştıramadım. Neyse Allah kimsenin başına vermesin diyorum başkada birşey demiyorum...

Arkadaşlar yazdıklarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hala kafam karışık çok birşey netleşmedi ama artık bi karar vermem gerekiyor. Dün gece yatakta ona ben bunları hazmedemeyeceğim ayrılacağım dedim. Aradan biraz zaman geçti ve bizimki rahat rahat horlaya horlaya uyudu. Bende uyandırdım verdim yastığını eline git salonda uyu senin bu rahatlığını ve seni yanımda görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı ve uyudu.Ben tabi yine sabaha kadar uykusuz...
Yok ben bunun rahatlığını kaldıramayacağım. Burnu sürtsün istiyorum bakarım eğer burnu sürtmüyor hala umursamıyor ozamanda anında dava açarım.
Şimdi şu konuda fikir istiyorum. Nasıl yapmalıyım? Onu evden gönderip ailemi çağırıp mı anlatmalıyım durumu? yoksa pılımı pırtımı toplayıp ben mi gideyim. Bana elimde valizle baba evine dönmek çok zor geliyor. Sonuçta burası benim evim... Hatalı olanda ben değilim...
Bana ona çektirebilmem için tavsiyelerde bulunun lütfen onunda canı yansın istiyorum...

Arkadaşlar yazdıklarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hala kafam karışık çok birşey netleşmedi ama artık bi karar vermem gerekiyor. Dün gece yatakta ona ben bunları hazmedemeyeceğim ayrılacağım dedim. Aradan biraz zaman geçti ve bizimki rahat rahat horlaya horlaya uyudu. Bende uyandırdım verdim yastığını eline git salonda uyu senin bu rahatlığını ve seni yanımda görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı ve uyudu.Ben tabi yine sabaha kadar uykusuz...
Yok ben bunun rahatlığını kaldıramayacağım. Burnu sürtsün istiyorum bakarım eğer burnu sürtmüyor hala umursamıyor ozamanda anında dava açarım.
Şimdi şu konuda fikir istiyorum. Nasıl yapmalıyım? Onu evden gönderip ailemi çağırıp mı anlatmalıyım durumu? yoksa pılımı pırtımı toplayıp ben mi gideyim. Bana elimde valizle baba evine dönmek çok zor geliyor. Sonuçta burası benim evim... Hatalı olanda ben değilim...
Bana ona çektirebilmem için tavsiyelerde bulunun lütfen onunda canı yansın istiyorum...

....bu ara verme durumunda bıle senın ıcını daha cok kemırmıcekmı bu olay ..yanı suan bası bos acaba tekrar msjlasıomu evden gıttı dıelım acaba nerde o o....nun mu yanında vs vs..bu kadar rahat neye sıgınarak davranıyor anlamadım gıttı..

sen bu adamı affederek onun kucağına bebeğini vererek onu ödüllendirmiş olmıycak mısın? çocuğum için çocuğum için diyosun ya o senin çocuğunu 1 gram düşünmüyo!! düşünseydi eğer ne o kadını bulurdu ne gelir sana hoşlandım derdi ne de geceleri rahat rahat uyurdu! kusura bakma ama sende böyle taviz vericeksen onu affetmeyi kafana koymuşsan neden burda konuyu açıyosunki?
o senin bebeğin!! ona kendin bak artık! o adam ne o bebeği hak ediyo ne de seni! böyle babada koca da olmaz olsun yazıklar olsun!!!
o masum bebeğinin böyle adi bi babasına ihtiyacı yok! seninde yok! git annenin babanın yanına. onlar sana kucak açmıycak mı?? kayınpederinle kaynanana anlat! gitsinde oğullarının yüzlerine tükürsünler bi! onlarda sende tarafa çıkar sen merak etme! açıkta kalıcağına çocuğuna nasıl bakıcağını mı düşünüyosun? hiç düşünme! o pislik adamın cenabet elinden karnı doyucağına o çocuğun doymasın daha iyi! o masuma yazık en başta!
sen hala o evde durmaya kocanın dibinde yatmaya devam edersen o rahat rahat uyumasına da her gün seni aldatmasına da devam eder mis gibi! 2 gün sonra çocuğun oldu mu da 2 gözyaşı döker affet diye sende hoopppp affediverirsin. hak ediyo mu??? seni bu halde bırakıp başka kadının koynuna girerek seni ve o masum bebeği hak ediyo mu???? kusura bakmayın ama mesajların içeriğini görseniz ne olacak? boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!! daha ne bekliyosunuz o kadın siz ve kocanız denicek herif üçünüz aynı evde yaşayıverin madem herkes herşeyi biliyo!
bu bu kadar basit mi! çek git. daha evde durman hata. adam bi tarafına kaşıya kaşıya film seyretsin sen köşe bucak ağla dertlen! o bebeğe yazık! dik dur. çek git. ne bebeği göster ne hayatına devam ettir. senin en ufacık bi açığında boynuzlamış zaten. bundan sonra müsamme göstersen kim bilir neler yapıcak! soysun utanmaz herif!! böyleleri insan bile değil!!
hayvanlar bile çocuğuna eşine sadık oluyo senin kocan olucak adama hayvan bile denmez!
aklını başına topla canım! bebeğim için affettim demek çok klişe olur artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyosun. bi düşün sen aynı şeyi yapsaydın 3. sayfa haberlerinin başlığında görürdük seni ya döverdi ya öldürürdü!
duyulmadık görülmedik haberler değil bunlar. boşanmak boşanmamak senin kararın demekte diyemiycem polyanna polyanna. senide bebeğinide hak etmeyen o gavatı bırak gitsin! allah nasıl biliyosa öyle yapar onu zaten hiç bi işi düzgün gitmez o ufacık bebeğinin bile ahını aldı resmen! o sabi sübyanın!!! boşanmak için daha neyi bekliyceksin kusura bakma da?? o kadını eve getirmesini falan mı?
aklını başına topla.allah sabırlar versin.. bebeğine de sağlık sıhhat..

Birebir harfiyen katılıyorum...

ben bekar bilri olarak büyük konuşmak istemiyorum ama şu anda bile sevgilim beni aldatsa paramparça ederim onu.. Susmak affetmek niye siz öyle birşey yapsaydınız kocanız sizi affeder myidi? bu durum neyin arkasına saklanırlarak affettirilebilir ki??!! siz evlenirken bu evliliği saygı sevgi ve güven üzerine kurmuyor musunuz ee nerde kaldı bunlar? yazık işte erkeklerdeki en büyük eksiklik bu SAYGI lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın ama dha küçükten çoğu anne 'erkek evlat' başlığı atında yetiştirmeye başlıyoruz çocuklarımızı kız evlatlarımızı yetiştirdiğimiz gibi yetiştirmiyorum bu yüzdendir belki de bizim gibi düşünmemelerini sebebi.. allah size sabır versin inş sizin için en hayırlı olan seçeneği seçersiniz..

seni çok iyi anlayabiliyorum, ben de hamile olduğumu öğrendiğimde aldatıldığımı da öğrendim..
hazmedilebilcek bi durum değil aldatılmak,ailenin namusu tektir buna iki taraftan birisinin zarar vermesi sineye çekilemez..
sen sadece olayı yaşanmamış varsayarsın yapabilceğin şey olsa olsa bu olur..
ikiz annesiyim şu anda çocuklarım 9 aylıklar.. ben hazmedemedim ve ayrıldım canım.
bu olayı silip silemeyeceğinden az da olsa tereddütün varsa kesinlikle ayrıl. izlerini sen taşıdıkça oğlun hasar görücek.
kavgalı gürültülü bir ortamda büyümesini mi seçersin oğlunun yoksa huzurlu mu diye bi soru sorulmaz bile..

karnında çocuğunla evinden çıkma derim ben.. rahat rahat uyuyabilen bir adam senin yatağında başka biriyle de aynı rahatlıkta uyuyabilir..
evden gitmeyi sen haketmiyosun, o hakediyor. onu gönder canım..

canım benım yazını okuyunca diğer yorumları okuyamadan hemen yazasım geldi...
Sanırım dökümlerini dediğin neler yazıştıkları... Sanırım bunun çok önemi olmaz affetmen konusunda mesajlarda''naber kanka napıyorsun''gibi ifadeler bile olsa ortadaki eylemi aklamaz.
Sanırım onu affedebilmeniz için tek gerekli olan onun''artık görüşmüyoruz''una tamamen inanmanız. ve buna inandırmak,kendini affettirmek için harcayacağı çaba...
Onu affetmek için kendinizle savaşmayın. Bırakın o yaptığıyla savaşıp kendisini affettirsin. Gerekirse ayrı kalın çünkü aynı çatı altında sadece konuşmayarak düzelmez sadece durumlara alışılır. toplayın eşyalarını koyun kapının önüne diyesim geliyor...
Allah bebeğinizin ve sizin yardımcınız olsun.

Bencedee ya. Ben annenin evine git demiştim ama orası senin evin, suçlu olan o. Gitsin artık kime gidiyorsa bırak. Burnu sürtsün rahatlığa bak adamda ki ya sinirlerim tepeme çıktı şimdi:47:

Onu affetmek için kendinizle savaşmayın. Bırakın o yaptığıyla savaşıp kendisini affettirsin. Gerekirse ayrı kalın çünkü aynı çatı altında sadece konuşmayarak düzelmez sadece durumlara alışılır.

tamamen katılıyorum.

ama değinilmeyen bir nokta var. aldatılan taraf karşı tarafın kendini affettirmeye çalışmayacağından o kadar emin ki bari ben affedeyim diye zorluyor.

keşke şuan yazılara dökülebilicek kelimelerim olsaydı
sen onun çocuğunu taşı ve karşılığı aldatılmak olsun ayrıl diyemem sana ama iyi bir derse ihtiyacı var en azından şuan evden gitmesini söyle çocuğun doğduktan sonrada bir süre gösterme belki aklı başına gelir ama bilmiyorum allah yardımcın olsun

öyle deme arkadaşım. ya o kadına gidip daha çok uzaklaşırsa. lahusa psikolojisi diye bir şey var Allah korusun.

canım bunu yaptım böyle buldum zaten görüştüklerini
eşim turkcell hat kullanıyor şuan bu hattan bi görüşmeleri yok ama belkide başka hat aldı hala görüşüyor ya da görüşmüyor bilemiyorum işte güvenemiyorum.
Eşimin isteğiyle mesaj içeriği operatörden belki bulunabilir ama o böyle bir talepte bulunmaz. Bunu nasıl bulabilirim bilmiyorum çıldırıcam günlerdir yiyip içimiyorum uyumuyorum biliyorum çocuğum için kendime dikkat etmem lazım ama olmuyoooorrr :43:

sen ona bildiğini nasıl söyledin. onun tepkisi nasıl oldu. kahpeyi tanıyormusun.

tamamen katılıyorum.

ama değinilmeyen bir nokta var. aldatılan taraf karşı tarafın kendini affettirmeye çalışmayacağından o kadar emin ki bari ben affedeyim diye zorluyor.

kesinlikle öyle. adam pişkin pişkin cinsellik için değildi hoşlandım diyor. üstüne yatıp uyuyor. konu sahibi arkadaşım kesinlikle kararlıysan boşanmamaya bir aile terapistine gidin hiç değilse...

Back
X