Hamileyim ve birden bulantım kesildi

lavinnn7

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
13
0
16
31
Merhabalar, 9 haftalık hamileyim. 5,5 haftalıkken mide bulantılarım başladı ve bir kaç gündür hiç bulantım yok. Bu durumu yaşayan var mı ? Cevap veren olursa çok sevinirim. Bir sorun olmasından korkuyorum

Doğal yolla gebe kalmadim, tüp bebek ama benim de ilaçları bırakır bırakmaz kesilmişti, Allah korusun, korkmayın birşey olmaz, sağlıkla kucağınıza alın 🙏🥰

Bende de bulantilar bi geliyor bi gidiyor. Normal diye düşünüyorum.

Merhabalar, 9 haftalık hamileyim. 5,5 haftalıkken mide bulantılarım başladı ve bir kaç gündür hiç bulantım yok. Bu durumu yaşayan var mı ? Cevap veren olursa çok sevinirim. Bir sorun olmasından korkuyorum
Normaldir. 13. Haftamda kesildi benim bulantılarım ilacı da bıraktım ama ara sıra oluyor aç kaldıgım zaman

Merak etme biter gibi olup geri gelir zamanı zamanını tutmaz

Doğal yolla gebe kalmadim, tüp bebek ama benim de ilaçları bırakır bırakmaz kesilmişti, Allah korusun, korkmayın birşey olmaz, sağlıkla kucağınıza alın
Doğal yolla gebe kalmadim, tüp bebek ama benim de ilaçları bırakır bırakmaz kesilmişti, Allah korusun, korkmayın birşey olmaz, sağlıkla kucağınıza alın 🙏🥰
Teşekkür ederim ❤️ herkesin sorunsuz sağlıklı geçer inşallah zor bir süreç 🥹

İlk 3 ay ağır bulantı kusma yaşadım 4 ay Cook rahattım 5 ay sadece bulantı 6 ay geçti 7 8 9 bulantı kusma mide yanması berbattı

Back
X