• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

boşanmakta cok ciddiyim en azından şuan ,aldatılmanın masumu yok benim gözümde
ailem cok uzakta eger söylersem direk bana destek olur ve ayrılmamı isterler
ama şuan bu gerginliği kaldırmak istemiyorum
bebegimi kucaklayım sırayla yapıcam herseyi

bence de bakıma ihtiyacı olan benim yoksa şımarıklık mı yapıyorum diyorum
sakin ve mantıklıca düşünmek istiyorum sadece bir süre
durumuna cok uzuldum allah yardimcin olsun uzme kendini bebisini dusun

Haklısın canım yerden göğe haklısın

şöyle bir durum var doktorum yatmamı istemiyor aksine yürüyüş yapmamı istiyor

ama hasta bakmamı da istememiştir bence doktorum:34:

dün eve mahsus eczane kapanıs saatinden sonra gittim hem carsıda yürüyüş yaptım

moral olsun diye az biraz alısveriş yaptım

8 e doğru eve geldim

kayınvaldem gündüz eşim eve gittiğinde ona yemek yapmıs

baska bir çöp yok

yanına makarna ve salata yaptım sofrayı hazırladım topladım

cay koydum

bu sefer umursamadım cünkü bugün gideceğini bildiğim için son saatler boşver dedim hep

ama haklısın gereksiz bir sabır var bende

ben o halimle calısıp para kazanıp yemek hazırlayıp evimin her işini hallediyorum

kayınvaldemde eşimin kuzenin karısını övüyor bana
anneciğm anneciğim diyormus kaynanasına
sen önce annelik yap bana bende bilirim anne demesini de anneciğim demesini de

gecen hafta annem burdaydı
heryerimi temizledi
buzluğuma en sevdiğim yemekleri yapıp attı
kadın bir saniye kaldırmaadı beni
üstüne aksam zorla yürüyüşlere cıkarttı
her saniye oramı buramı kontrol etti karnıma dokundu

bir de kayınvaldeme bak

bazı yaşlılar ne kadar benciller hey Allah'ım yaa

hadi seni geçtim sen el kızısın sana acımıyor da karnındaki onun torunu yahu

ne izansız ne gereksiz ne edepsiz kadın...

eşin senin sağlam duruşundan gerekli mesajı alıyordur zaten üzülme artık...

aklımda hep sen varsın canım benim ya :18:
kaynana görünen kısım zaten.
simdi önemli olan sorunla yüzleseceksin.
yıpranman en son isteyeceğimiz sey.
Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim.

ağlıcaktım ya okurken :S
5 duyu organından hangisiyle yapılırsa yapılsın aldatma aldatmadır seni üzmek istemem ama öyle ne yazikki.Allahım bana kızmıyodur inşallah seni üzecek şeler yazdıgım için ama sen 3 tane kötü gebelik geçirmişsin dördüncüsü saglıklı çok şükür onun huzuruyla mutluluğuyla keyifiyle sana daha çok baglanacagına bide başkalarıyla görüşüyor Allahım sen koru yarabbim..:(:(

canım o evlat sana verilmiş bi hediye degerini bil ve bence kayınvalidenle kötü olmak pahasınada olsa vücudunu yorma.bak tatil diye 1 aydır kayınvalidemlerin yanındayız çok iyidir benim kayınvalidem.aha bu bi aydır bi kaç kez mutfagı süpürdüm bi kaç kez salata yaptım bide bi kez ütü yapmıştım.30 haftalık hamileyim ama inan benden hizmet bekleyen kayınvalidem olsaydı asla yapmazdım heleki 3 sorunlu hamilelik yaşadıkdan sonra bence sende yapma en fazla sofra kur kaldır.Allah o kocanıda ıslah etsin bi şans daha ver demek çok zor verme demek çok kolay Allah düşmanımın başına vermesin hamile olmasan boşa gitsin derdim.gerçi yine derim sinirden ama ne bilim ya bilemiyorum Allah cidden yardımcın olsun sana tavsiyem namaza ve kurana yönel doğru cevabı ve huzuru orda bulursun

canım benim kaç gündür okuyorum yazdıklarını çok üzücü ama önemli olan sen ve bebeğin
Allah İNŞAALLAH yavrunu kucağına aldığında eşmiş kayınvalideymiş hiçbirini gözün görmeyecek
eşinin seni aldatmasında en çok sen bu kadar düşükler verirken ona ve kendine evlat sahibi olmak için o gönül eğlendirme derdinde çok şey dicem eşine ama neyse
kayınvalidene gelince neyseki gitmiş
keşke sana yardımcı olabilsek bence evin kilidini değiştir eşinin bavulunuda hazırla ver eline nereye giderse gitsin
sanki yanındayken sana ne faydası var
birde geğirme hastalığına sahip kayınvalidene baktırmak için yanına getiriyor Ya Rabbi neyse
çok iyi eşlik yapmış ya
kusura bakma sinirlendimm
sizi tanımasamda tavır ve davranışlarınızdan iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum herşey bundan sonra istedğiniz gibi olur İNŞAALLLAH

Meleğim acının en derinini yaşamış anneler olarak
önce yeni prensesimizi düşün kendini sıkma
içine atma çekinmeden söyle sen içine atıp dert sahibi olacağına
onlar düşünsün.
Hadi eşin anlayışlı olsada azıcık idare et canım dese
amenna ama o da kusura bakma öküzmüş
evlilik bitirmek zor bi karar o yüzden bişey diyemem kendin kara vermen en doğrusu
ama unutma hiç kimse için içine atıp üzüldüğüne değmiyor
kızımızı düşün salla gitsin herşeyi

kızlar hepiniz cok sağolun acıkcası bazı konu sahiplerine yüklenildiği için cesaret edememiştim ama cok destek oldunuz

şu hamile halimle hepinize ayrı ayrı dua ettim desteğiniz için

bugün sessizdim

dün aksam kasıklarımda sancılar oldu
bugün genelde yattım
işe gitmedim yarın da gitmicem
doktor kontrolümü yarına aldım insallah bir sıkıntı cıkmadan gelirim

eşimle şuan evde iki yabancı gibiyim
konusmuyorum
o geldiğinde üst kata cıkıyorum

cnm başından sonuna kadar okudum çok sabırlıymışsın gerçekten...
benim kayınvalidemde bu kış geldiğinde oturduğu yerden hiç kalkmadı.ben işten geliyorum yemek yapıyorum,topluyorum,
biraz oturup saat 21:00 gibi uyuyordum.bütün gün ayakta çalıştığım için...
baktım laf ediyor ne bu böyle devamlı uyuyor diye.
bende duydum bunları canım sıkıldı tabi akşama kadar bir şey yapmıyor ben gelip yapıp evi topluyorum birde laf işitiyorum.
bende 2 gün suratımı astım,konuşmadım...çekip gitmişler ben işteyken...7 ay hiç konuşmadık.bayramda mecbur gittim işte...
amaan yani arkadaşım uzun oldu ama ben senin kadar sabırlı olamam...

kaç yıllık evli olduğunu merak ettim...

ben 5 senelik evliyim

neyse ki kayınvaldem gitti
eşimle acık acık uzun uzun konustuk
kurallarımı sınırlarımı anlattım
herseyi tek tek konustuk
çok iyi oldu konusmamız
kızla faceden 1 hafta konusmuslar
bütün mesajları tek tek okudum
kız cok üstelemiş ısrar etmiş
konusmanın 3.günü eşim ben evliyim eşim hamile falan demiş
kızın ısrarları bitmemiş falan filan

şuan en azından ne olup bittiğini kendi gözümle görmüş oldum aklımda soru işareti kalmadı
ama dediğim gibi eşimi affetmedim
bu bir süreç
kendim eşim ve en önemlisi bebegim için doğru bir kararı vermek için önümde bir süre var

burdan bir cok ablam hatta annem yasında insanlar mesaj attı sağolsunlar
onlar daha soğuk kanlı daha ılımlı yaklastılar
bir kısım arkadas daha fevri daha keskin yaklastı
iki tarafı da iyice dinledim anladım
kafamda herseyi oturtup zaman içinde kararımı da vericem diye düşünüyorum
eger ayrılsam bile cocuğumu eşime düşman bir tavır içinde yetiştirme zihniyetinde bir insan değilim
eşimle nasıl severek evlendiysem, sevgi ve saygı cercevesinde de ayrılıcam
zaman herseyi göstericek bakalım

Son düzenleme:
ben 5 senelik evliyim

neyse ki kayınvaldem gitti
eşimle acık acık uzun uzun konustuk
kurallarımı sınırlarımı anlattım
herseyi tek tek konustuk
çok iyi oldu konusmamız
kızla faceden 1 hafta konusmuslar
bütün mesajları tek tek okudum
kız cok üstelemiş ısrar etmiş
konusmanın 3.günü eşim ben evliyim eşim hamile falan demiş
kızın ısrarları bitmemiş falan filan

şuan en azından ne olup bittiğini kendi gözümle görmüş oldum aklımda soru işareti kalmadı
ama dediğim gibi eşimi affetmedim
bu bir süreç
kendim eşim ve en önemlisi bebegim için doğru bir kararı vermek için önümde bir süre var

burdan bir cok ablam hatta annem yasında insanlar mesaj attı sağolsunlar
onlar daha soğuk kanlı daha ılımlı yaklastılar
bir kısım arkadas daha fevri daha keskin yaklastı
iki tarafı da iyice dinledim anladım
kafamda herseyi oturtup zaman içinde kararımı da vericem diye düşünüyorum
eger ayrılsam bile cocuğumu eşime düşman bir tavır içinde yetiştirme zihniyetinde bir insan değilim
eşimle nasıl severek evlendiysem, sevgi ve saygı cercevesinde de ayrılıcam
zaman herseyi göstericek bakalım

En dogru karari aliyorsunuz. Sonçta bu bir evlilik ve ayrilikta cocuk oyuncagi degil. Iyice düsünüp karar ver.
Bu süreçte tabiki kendini ve bebegini ihmal etme, nasil rahat hisediyorsan öyle davran. Dogum ne zaman olacak?

Bende aynı durumdayım hamileyim ve aldatıldım.Eşiniz en azından karşı koymuş evliyim bebeğim olucak demiş,benimki karşı koymamış bile, flört etmişler,cafelerde oturmuşlar,msjlaşmalar vs vs..en kısa zamanda boşanıcam bende Allah yardımcımız olsun:(

Bende aynı durumdayım hamileyim ve aldatıldım.Eşiniz en azından karşı koymuş evliyim bebeğim olucak demiş,benimki karşı koymamış bile, flört etmişler,cafelerde oturmuşlar,msjlaşmalar vs vs..en kısa zamanda boşanıcam bende Allah yardımcımız olsun:(

canım cok üzüldüm sen ne kadarlık hamilesin
benim olayım bitti gitti 10 günlük bir işti zaten farklı illerdeler kızla
senin durumun cok daha agır ve sinir bozucu
ama aldatmanın hafifi de agırı de aldatmadır
isim değişmiyor
çok aldattı az aldattı olmuyor
eşimle o olaydan beri konusmak bile içimden gelmiyor

7. aya girdim yeni,en önemli dönemlerimi nasıl geçiriyorum o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum diye konu açmıştım bende,eşimm o kadar ağladı o kadar pişman olduğunu söyledi kii ben intihar edicem dediğimde birlikte edelim sensiz olamam ben bu bir hataydı seni çok seviyorum boşansanda peşinden gelirim diyor,anlam veremiyorum bir insan hem karısını sevecek hem de kendisine ilgi gösteren bir kadınla arkadaşlık edicek ve vicdanı sızlamadan benim yüzüme nasıl baktı,,bu arada biz daha 1 senelik evliyizz :(((
Eşim bu haltı yerken yalnız değil yanındaki arkadaşı da yeni nişan yapmış birisi ve o daha da ileriye götürmüş herşeyi,şuan düğünü olucak o çocuğun ve ben o kızlada konuşmak istiyorum göz göre göre böyle iğrenç bir insanla evlenmesine göz yumamam bu çok ağır bir yük olur benim için vicdanım rahat etmez o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki :(((

Son düzenleme:
7. aya girdim yeni,en önemli dönemlerimi nasıl geçiriyorum o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum diye konu açmıştım bende,eşimm o kadar ağladı o kadar pişman olduğunu söyledi kii ben intihar edicem dediğimde birlikte edelim sensiz olamam ben bu bir hataydı seni çok seviyorum boşansanda peşinden gelirim diyor,anlam veremiyorum bir insan hem karısını sevecek hem de kendisine ilgi gösteren bir kadınla arkadaşlık edicek ve vicdanı sızlamadan benim yüzüme nasıl baktı,,bu arada biz daha 1 senelik evliyizz :(((
Eşim bu haltı yerken yalnız değil yanındaki arkadaşı da yeni nişan yapmış birisi ve o daha da ileriye götürmüş herşeyi,şuan düğünü olucak o çocuğun ve ben o kızlada konuşmak istiyorum göz göre göre böyle iğrenç bir insanla evlenmesine göz yumamam bu çok ağır bir yük olur benim için vicdanım rahat etmez o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki :(((

anlıyorum canım aramızda bir ay varmış bebişlerimizi sag salim alalım en önemlisi o
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin

sen ne düşünüyosun kararın belli mi
ben kararımı %90 oranında netleştirdim
zaten suan adli tatil
intihar falan gelmesin aklına bebeğinle hayata tutun
onu üzmeye eşinin hakkı yok

kızlar kayınvaldem gene geldi 4 gündür gene bizde
bu sefer yattıgı yerden hiç kalkmıyor
eşim bile delirdi artık
doktorlar endoskopi ultrason röntgen ne varsa yaptılar
5 ayrı doktora 4 ayrı hastaneye götürdük
sonuc bir seyiniz yok deniyor
bir mide ilacı verdiler

az önce bana dioki
kızım bana bak ben cok hastayım dio
iyisiniz iyisiniz dedim

içim şişti cidden
bugün gidecekti ptesiye kaldı
evde sürekli hastayım diyen bir insan
insanlar hastalık görmeyince hasta olduklarını sanmıyorlar mı gel de delirme

kızlar kayınvaldem gene geldi 4 gündür gene bizde
bu sefer yattıgı yerden hiç kalkmıyor
eşim bile delirdi artık
doktorlar endoskopi ultrason röntgen ne varsa yaptılar
5 ayrı doktora 4 ayrı hastaneye götürdük
sonuc bir seyiniz yok deniyor
bir mide ilacı verdiler

az önce bana dioki
kızım bana bak ben cok hastayım dio
iyisiniz iyisiniz dedim

içim şişti cidden
bugün gidecekti ptesiye kaldı
evde sürekli hastayım diyen bir insan
insanlar hastalık görmeyince hasta olduklarını sanmıyorlar mı gel de delirme

ne bencil bi kadın bu ya,yorum dahi yapamıyorum artık!

çok mu hastaymış,sen mi bu halinle ona bakacakmışsın.valla bi şeyler derim de bende kalsın.

ne bencil bi kadın bu ya,yorum dahi yapamıyorum artık!

çok mu hastaymış,sen mi bu halinle ona bakacakmışsın.valla bi şeyler derim de bende kalsın.

de canım de gercekten

kıpırdamadan yatma rekoru kırıcak yakında guiness rekorlar kitabına giricek

ben de yorum yapamıyorum artık bıktırdı kendinden

sadece oflayıp puflayıp hastayım diyen ama turp gibi bir insan

de canım de gercekten

kıpırdamadan yatma rekoru kırıcak yakında guiness rekorlar kitabına giricek

ben de yorum yapamıyorum artık bıktırdı kendinden

sadece oflayıp puflayıp hastayım diyen ama turp gibi bir insan

sen yine iyisin alttan alıyorsun.ben olsam bak anne zaten riskli haftalara girdim ve seni kaç doktora götürdük bir şeyin yok hasta falan değilsin şu anda benim değil senin bana azıcık dikkat etmen bakman gerekir ha bunu da beklemiyorum senden ancak sürekli gelip günlerce kalıp hastayım deyip benden hizmet bekleme kusura bakma benim kendime bakacak halim yok der çıkar giderim odadan..yani ayıp artık ama yaptığı.

yalnız tansiyonuna dikkat et,aman diyim.çık gez dolaş seni mutlu eden şeyler yap

yazılarınızı okurken dahi içim şişti hamilelik dönemini geçiren bilir insanın bakılmaya ilgi gösterilmeye en muhtaç olduğu dönemdir bu.benimde hamileliğim kötü geçmişti ogünlerimi düşünmek dahi istemiyorum ama allahtan eşim çok yardımcı olmustu bana.size söylüycem tek şey kimseyi umursamayın isteyen varsa buyursun size baksın vallahi iyi sabrediyosunuz ben olsam herkesi evden atardım eşimda dahil olmak üzere.bebeğinizin sağlığı herkesten daha önemli

Back
X