- Konu Sahibi melekyavrum
bütün yorumları okumadığınız için yanlıs yorum yapmıssınız diye düşünüyorum
ben eşime cok kızgınım yaptığı hatayı kabul edemiyorum
pazartesi facede konustuklarını öğreniyorum boşancıcam diyorum
persembe annesini getiriyor
benim bir baskasına bakıcak durumum lüxüm yok
aynen dediğiniz gibi alt tarafı hamile haline sokulcak bir durumum yokki ilk gebeliğim değil
ben eşim konusunda konusmuyorum bile kararımı verdim zaten
ama üstüne birsey yok gibi annesini getirip baktırmaya calısmasına tahammül edemiyorum
boşanma sebebim tabiki bir kız
kvaldem 1 hafta kalcak diye boşancak halim yok
kayınvaldeme yaptığım yanlıs bir sey olduğunu düşünmüyorum
daha tek saygısız kelime cıkmadı agzımda cıkmazda benim yapıma uygun değil
siz saygısız olduğum kanısına nerden vardınız bilemedim
4. gebeliğini yasayan 3 bebek kaybeden bir insanın baskasının olmayan hastalığına bakıcak durumu yok
olabilir o da sizin görüşünüz tabi
herkes kendi cektiğini bilir
ama ben evlat acısını yasadım şimdi titriyorum karnımdaki bebegime
benim tek derdim bu bebegime kavusmak
doktor son 2 ay hastaneye yatısını yapıcam diyor bana
ama eşim ve kvaldem bana hasta bakıcılık yaptırmaya calısıyor
bunu yapmadığım için saygısız olucaksam
umrumda da değil
umrumda olan sadece karnımdaki bebegim
ne beni aldatan eşim ne de boşanmak istediğim insanın annesi
Yorumlarin hepsini okumadigimi soylemistim zaten. Sayfalara goz gezdirdim.ama okuduklarimda agirlikli olarak kayinvalidenin yaptiklari vardi.belki benm okuduklarim oyle denk gelmistir bilemiyorum.ama okuduklarim icinde bazi seyler bana ters geldi.mesela ben olsam eger bosanma karari da almissam kimsenin nazini cekmem.esime gerekirse de annesine de soyler bu sikintiyi kendime yasatmazdm. Ama ben okuduklarimdan sizin kesin bir bosanma karari aldiginizi da dusunmedim.
Bosanma karari alinmissa yapilmasi gereken ipleri koparmaktir bana gore. Hem bosanma karari alip hem ayni evde yasamaya devam etmek ustelik kayinvalideyle birlikte bu bence olmamali. Eger ki net bir sey yksa alinan kararda soylenip uygulanamiyorsa bazi tavirlarda sergilenmemeli. Belki yetisme tarzi bilmyrm.ama bana gore kayinvalide evdeyken gec uyanip, onlar icerde dururken tek basina kahvakti yapmak, bazi laflara karsilik vermek bence ayip. Siz hala evlisiniz ve kayinvakidenizin bosanma karari aldiginizdan haberi bile yok. Kayinvakideniz hasta degil, o sizi dusunmuyor goruldugu gibi. O zaman sizin yapmaniz gereken bosanma kararinizi soyleyip isi bitirmektir. Eger bunu yapmiyorsaniz da kayinvalideye karsi onun yaptigi yanlis tavirlara yanlis bir sekilde karslik vermek yakisik almaz.
Belki bu soylediklerime cok kisi tepki verecek ama ben soyle bakiyorum olaylara.tamam kayinvalide her turlu yanlisi yapiyor. Birincisi ben kendime ona karsi laf cevirmeyi ya da farkki tavirlari yakistiriyor muyum? Ikincisi onun yerinde kendi annem olsa ve gelini ona bu sekilde davransa ben ne hissederm onun evladi larak. Benm annem sizin kayinvalideniz yaptigini gelinine yapmaz evet. Ama bazi insanlar malesef ki boyle ve idare edilmeyi bekliyor.hele de yaslari ilerlemisse. Ben onu idare ederdim. Hizmetimi de yapar kendi sagligimi sikintiya sokmadan, saygi ve hurmetimi de esirgemezdim. Ona oyle davranirdim ki. Bana yaptiklarindan hem esimi hem kayinvalidemi utandirirdim. Sonrasi bitecekse bitecrk zaten...
Dedigim gibi konuyu tam okumadm yani yorumlari. Eger bosanma karsri alinmissa bunlari cekmenize gerek yok bu sekilde hem kendinizi ve bebeginizi sikintiya sokmaya gerek yok hem dr bi sekilde tatsiz seyler yasamaya da gerek yok.
Bir de su var. Ben evliligin hemen bitirilmemesi taraftariyim. Nasil zor kuruluyosa emekle kuruluyirsa o yuva. Ayni sekilde emek verilmeden bitirilmemeli. Benm nacizane fikrim. Aldatilmak affedilmeyecek bir sey evet. Ama yine de ayrintili dusunulmeli bence. En azindan bebek icim sans verilmeli belki de. Ama bu kisi ve karaktere gore degisir hem bayan hem erkekicin. Bunun kararini da en iyi siz vereceksiniz. Umarim hakkinizda hayirli olur her sey.