• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

bütün yorumları okumadığınız için yanlıs yorum yapmıssınız diye düşünüyorum
ben eşime cok kızgınım yaptığı hatayı kabul edemiyorum
pazartesi facede konustuklarını öğreniyorum boşancıcam diyorum
persembe annesini getiriyor
benim bir baskasına bakıcak durumum lüxüm yok
aynen dediğiniz gibi alt tarafı hamile haline sokulcak bir durumum yokki ilk gebeliğim değil
ben eşim konusunda konusmuyorum bile kararımı verdim zaten
ama üstüne birsey yok gibi annesini getirip baktırmaya calısmasına tahammül edemiyorum
boşanma sebebim tabiki bir kız
kvaldem 1 hafta kalcak diye boşancak halim yok
kayınvaldeme yaptığım yanlıs bir sey olduğunu düşünmüyorum
daha tek saygısız kelime cıkmadı agzımda cıkmazda benim yapıma uygun değil
siz saygısız olduğum kanısına nerden vardınız bilemedim
4. gebeliğini yasayan 3 bebek kaybeden bir insanın baskasının olmayan hastalığına bakıcak durumu yok
olabilir o da sizin görüşünüz tabi
herkes kendi cektiğini bilir
ama ben evlat acısını yasadım şimdi titriyorum karnımdaki bebegime
benim tek derdim bu bebegime kavusmak
doktor son 2 ay hastaneye yatısını yapıcam diyor bana
ama eşim ve kvaldem bana hasta bakıcılık yaptırmaya calısıyor
bunu yapmadığım için saygısız olucaksam
umrumda da değil
umrumda olan sadece karnımdaki bebegim
ne beni aldatan eşim ne de boşanmak istediğim insanın annesi

Yorumlarin hepsini okumadigimi soylemistim zaten. Sayfalara goz gezdirdim.ama okuduklarimda agirlikli olarak kayinvalidenin yaptiklari vardi.belki benm okuduklarim oyle denk gelmistir bilemiyorum.ama okuduklarim icinde bazi seyler bana ters geldi.mesela ben olsam eger bosanma karari da almissam kimsenin nazini cekmem.esime gerekirse de annesine de soyler bu sikintiyi kendime yasatmazdm. Ama ben okuduklarimdan sizin kesin bir bosanma karari aldiginizi da dusunmedim.

Bosanma karari alinmissa yapilmasi gereken ipleri koparmaktir bana gore. Hem bosanma karari alip hem ayni evde yasamaya devam etmek ustelik kayinvalideyle birlikte bu bence olmamali. Eger ki net bir sey yksa alinan kararda soylenip uygulanamiyorsa bazi tavirlarda sergilenmemeli. Belki yetisme tarzi bilmyrm.ama bana gore kayinvalide evdeyken gec uyanip, onlar icerde dururken tek basina kahvakti yapmak, bazi laflara karsilik vermek bence ayip. Siz hala evlisiniz ve kayinvakidenizin bosanma karari aldiginizdan haberi bile yok. Kayinvakideniz hasta degil, o sizi dusunmuyor goruldugu gibi. O zaman sizin yapmaniz gereken bosanma kararinizi soyleyip isi bitirmektir. Eger bunu yapmiyorsaniz da kayinvalideye karsi onun yaptigi yanlis tavirlara yanlis bir sekilde karslik vermek yakisik almaz.

Belki bu soylediklerime cok kisi tepki verecek ama ben soyle bakiyorum olaylara.tamam kayinvalide her turlu yanlisi yapiyor. Birincisi ben kendime ona karsi laf cevirmeyi ya da farkki tavirlari yakistiriyor muyum? Ikincisi onun yerinde kendi annem olsa ve gelini ona bu sekilde davransa ben ne hissederm onun evladi larak. Benm annem sizin kayinvalideniz yaptigini gelinine yapmaz evet. Ama bazi insanlar malesef ki boyle ve idare edilmeyi bekliyor.hele de yaslari ilerlemisse. Ben onu idare ederdim. Hizmetimi de yapar kendi sagligimi sikintiya sokmadan, saygi ve hurmetimi de esirgemezdim. Ona oyle davranirdim ki. Bana yaptiklarindan hem esimi hem kayinvalidemi utandirirdim. Sonrasi bitecekse bitecrk zaten...

Dedigim gibi konuyu tam okumadm yani yorumlari. Eger bosanma karsri alinmissa bunlari cekmenize gerek yok bu sekilde hem kendinizi ve bebeginizi sikintiya sokmaya gerek yok hem dr bi sekilde tatsiz seyler yasamaya da gerek yok.

Bir de su var. Ben evliligin hemen bitirilmemesi taraftariyim. Nasil zor kuruluyosa emekle kuruluyirsa o yuva. Ayni sekilde emek verilmeden bitirilmemeli. Benm nacizane fikrim. Aldatilmak affedilmeyecek bir sey evet. Ama yine de ayrintili dusunulmeli bence. En azindan bebek icim sans verilmeli belki de. Ama bu kisi ve karaktere gore degisir hem bayan hem erkekicin. Bunun kararini da en iyi siz vereceksiniz. Umarim hakkinizda hayirli olur her sey.

konu sahibini tanımıyorum. konuyu okudum. fakat bütün yorumları okuyamadım. ama okuduklarımdan yola çıkarak birkaç şey söylemek istiyorum. bazı yapılanlar bana cok tuhaf geldi. hatta boşanma sebebini dahi anlayamadım. bir kız mı? yoksa evde kalan vehizmet bekleyen kayınvalide mi?

hamile olduğıunuz için ve öncesinde yaşadıklarınız yüzünden çok hassas bir dönem geçiriyorsunuz. bu yüzden boşanma kararını bu hamilelik sürecinde almamanız en büyük tavsiyem olacaktırr. yorumları okurken ağırlıklı olarak kayınvalidenin sözlerine ve harektlerine karşı bir tepki var. sanki eşinizin yaptığı yanlışın önüne geçmiş ve eşinize olan hırsınızı kayinvalidenize söylenerek çıkarmışsınız gibi geld, bana. yani asıl sebep bitmiş de tek sorun kayınvalidenin yaptıkları olmuş gibi. ama bu da normal aslında. hamilelik de insanlar hiç takılmadıkları şeylere takılır ve rahatsız olurlar. ben öyleydim. bizler hamileyiz diye özen gösterilmesini bekliyoruz ama bazı insanlar bu şekilde olmuyor malsef. alt tarafı hamile ne var bundan gibi düşüncelere sahip olan çok insan var malesef.

kayınvalideniz düşüncesiz davranabilir, davranmış da... ya da başka yanlış şeyler de yapabilir. ama bana sizin kayınvalidenize karşı bazı yaptıklarınız da yanlış geldi. kayınvalideniz ayıp ediyor doğru ama sizin ona karşı saygısızlık yapmanız da hiç hoş olmamış bence. ve bu şekilde davranarak kayınvalidenizden aşağı kalır bir yanınızda kalmamış. sizi üzmek ya da burda bir tartışma ortamı yaratmak değil amacım. ama gerçekten bazı yaptıklarınızı ağzım açık okudum, kayınvalidenizin sözleri ve yaptıklarını okuduğum gibi...

Yorumlarin hepsini okumadigimi soylemistim zaten. Sayfalara goz gezdirdim.ama okuduklarimda agirlikli olarak kayinvalidenin yaptiklari vardi.belki benm okuduklarim oyle denk gelmistir bilemiyorum.ama okuduklarim icinde bazi seyler bana ters geldi.mesela ben olsam eger bosanma karari da almissam kimsenin nazini cekmem.esime gerekirse de annesine de soyler bu sikintiyi kendime yasatmazdm. Ama ben okuduklarimdan sizin kesin bir bosanma karari aldiginizi da dusunmedim.

Bosanma karari alinmissa yapilmasi gereken ipleri koparmaktir bana gore. Hem bosanma karari alip hem ayni evde yasamaya devam etmek ustelik kayinvalideyle birlikte bu bence olmamali. Eger ki net bir sey yksa alinan kararda soylenip uygulanamiyorsa bazi tavirlarda sergilenmemeli. Belki yetisme tarzi bilmyrm.ama bana gore kayinvalide evdeyken gec uyanip, onlar icerde dururken tek basina kahvakti yapmak, bazi laflara karsilik vermek bence ayip. Siz hala evlisiniz ve kayinvakidenizin bosanma karari aldiginizdan haberi bile yok. Kayinvakideniz hasta degil, o sizi dusunmuyor goruldugu gibi. O zaman sizin yapmaniz gereken bosanma kararinizi soyleyip isi bitirmektir. Eger bunu yapmiyorsaniz da kayinvalideye karsi onun yaptigi yanlis tavirlara yanlis bir sekilde karslik vermek yakisik almaz.

Belki bu soylediklerime cok kisi tepki verecek ama ben soyle bakiyorum olaylara.tamam kayinvalide her turlu yanlisi yapiyor. Birincisi ben kendime ona karsi laf cevirmeyi ya da farkki tavirlari yakistiriyor muyum? Ikincisi onun yerinde kendi annem olsa ve gelini ona bu sekilde davransa ben ne hissederm onun evladi larak. Benm annem sizin kayinvalideniz yaptigini gelinine yapmaz evet. Ama bazi insanlar malesef ki boyle ve idare edilmeyi bekliyor.hele de yaslari ilerlemisse. Ben onu idare ederdim. Hizmetimi de yapar kendi sagligimi sikintiya sokmadan, saygi ve hurmetimi de esirgemezdim. Ona oyle davranirdim ki. Bana yaptiklarindan hem esimi hem kayinvalidemi utandirirdim. Sonrasi bitecekse bitecrk zaten...

Dedigim gibi konuyu tam okumadm yani yorumlari. Eger bosanma karsri alinmissa bunlari cekmenize gerek yok bu sekilde hem kendinizi ve bebeginizi sikintiya sokmaya gerek yok hem dr bi sekilde tatsiz seyler yasamaya da gerek yok.

Bir de su var. Ben evliligin hemen bitirilmemesi taraftariyim. Nasil zor kuruluyosa emekle kuruluyirsa o yuva. Ayni sekilde emek verilmeden bitirilmemeli. Benm nacizane fikrim. Aldatilmak affedilmeyecek bir sey evet. Ama yine de ayrintili dusunulmeli bence. En azindan bebek icim sans verilmeli belki de. Ama bu kisi ve karaktere gore degisir hem bayan hem erkekicin. Bunun kararini da en iyi siz vereceksiniz. Umarim hakkinizda hayirli olur her sey.

bilmeden yorum yapıyorsunuz.arkadasım zaten saygısız bir davranıs sergilememiş.
bakın bizler evlat kaybettik cogunuzun bunu anlamasını beklemiyorum.
ama 3 kaybı olan bir insana hizmet ettirmeye calısmak nasıl bir vicdandır sizce?
Allah korusun bu bebeginede birsey olsa kim kendini kötü hissedecek.
gene anneciği.onların melekyavruma destek olması gereken dönemde
daha fazla yük olmaya calısmaları ekstra strest yüklemeleri nasıl birseydir?
madem bosanmıyorsun falan demişsiniz.öncelikli olan su an bebegi.
karnında bebegiylede mahkeme koridorlarında dolanması sizce ekstra strest değilmi?
evliliği hemen bitirme taraftarı kimse değil.kolay kurulmuyor ama tek taraflıda yürümüyor.
kafanda devamlı bir boynuz yüklemesiyle nasıl yasanabilirki?
üstelik bu insan hamile.riskli bir hamile.destege ihtiyacı var.
yorum yaparken biraz daha dikkat edin derim ben.
karsınızdaki insanın yerine kendinizi koydugunuzu söylüyorsunuz ama
bence koymuyorsunuz.cünkü kolay değil hiç kolay değil aldatılmak.

ama 3 kaybı olan bir insana hizmet ettirmeye calısmak nasıl bir vicdandır sizce?
karnında bebegiylede mahkeme koridorlarında dolanması sizce ekstra strest değilmi?
evliliği hemen bitirme taraftarı kimse değil.kolay kurulmuyor ama tek taraflıda yürümüyor.

Ben olsam boyle yapardim dedim. Kendi fikrimi soyledim yani. Tartisma yaratmak icin yorum da yapmadim.bunu da defalarca belirttim. Yorumumu da bir kacvfarkli yomden bakarak yaptim. Ve olaylara ben olsam su sekilde tepki verirdim diye anlattim. Bu kadar tepkiyle yorum yapmaniz hic bir anlami yoktu. Ben bu durumda boyle su durumda boyle olurdu ama siz bunu en iyi bikecek ve karar verecek kisisiniz dedm. Yaptiklarini yadirgayarak da konusmadm.bana tuhaf geldi ben olsam boyle yapardim dedim. Tuhaf geldi derken onu da benm anneme yapilsaydi ya da ben bu sekilde davranirdm diye de ayrintili olarak anlattim.

Yazdiklarim tam anlasilmadi sanirim.sonuc olarak soyledigim su. Bosanma karari alindiysa ,ki bence alinsa bile hamilelik surecinin bitmesi beklenmeli bana gore, kayinvalidesiyle bu tarz sikinti neden yasiyor.esine yaptirim uygulamali. Eger bosanma icin hala dusunme asamasindaysa ona gore davranmali. Kayinvakide onu dusunmez ki.. yok hastaymis yok evlat kaybetmis.. kac tanesi dusunceli davraniyor Allah askina.. kayinvalide bu seviyedeyse ben hem muhatap almam hem kendimi sikintiya sokmam... ama bazi yapilan hatakari da yapmam dedim. Neyse. Umarim konu sahibi beni ,kendimi anlatmak istedigim sekliyle anlamistir. Hamile bi kadin zaten sikintidaykrn incitici bir yorum yapmk degildi amacim.

bütün yorumları okumadığınız için yanlıs yorum yapmıssınız diye düşünüyorum
ben eşime cok kızgınım yaptığı hatayı kabul edemiyorum
pazartesi facede konustuklarını öğreniyorum boşancıcam diyorum
persembe annesini getiriyor
benim bir baskasına bakıcak durumum lüxüm yok
aynen dediğiniz gibi alt tarafı hamile haline sokulcak bir durumum yokki ilk gebeliğim değil
ben eşim konusunda konusmuyorum bile kararımı verdim zaten
ama üstüne birsey yok gibi annesini getirip baktırmaya calısmasına tahammül edemiyorum
boşanma sebebim tabiki bir kız
kvaldem 1 hafta kalcak diye boşancak halim yok
kayınvaldeme yaptığım yanlıs bir sey olduğunu düşünmüyorum
daha tek saygısız kelime cıkmadı agzımda cıkmazda benim yapıma uygun değil
siz saygısız olduğum kanısına nerden vardınız bilemedim
4. gebeliğini yasayan 3 bebek kaybeden bir insanın baskasının olmayan hastalığına bakıcak durumu yok
olabilir o da sizin görüşünüz tabi
herkes kendi cektiğini bilir
ama ben evlat acısını yasadım şimdi titriyorum karnımdaki bebegime
benim tek derdim bu bebegime kavusmak
doktor son 2 ay hastaneye yatısını yapıcam diyor bana
ama eşim ve kvaldem bana hasta bakıcılık yaptırmaya calısıyor
bunu yapmadığım için saygısız olucaksam
umrumda da değil
umrumda olan sadece karnımdaki bebegim
ne beni aldatan eşim ne de boşanmak istediğim insanın annesi

Ben olsam boyle yapardim dedim. Kendi fikrimi soyledim yani. Tartisma yaratmak icin yorum da yapmadim.bunu da defalarca belirttim. Yorumumu da bir kacvfarkli yomden bakarak yaptim. Ve olaylara ben olsam su sekilde tepki verirdim diye anlattim. Bu kadar tepkiyle yorum yapmaniz hic bir anlami yoktu. Ben bu durumda boyle su durumda boyle olurdu ama siz bunu en iyi bikecek ve karar verecek kisisiniz dedm. Yaptiklarini yadirgayarak da konusmadm.bana tuhaf geldi ben olsam boyle yapardim dedim. Tuhaf geldi derken onu da benm anneme yapilsaydi ya da ben bu sekilde davranirdm diye de ayrintili olarak anlattim.

Yazdiklarim tam anlasilmadi sanirim.sonuc olarak soyledigim su. Bosanma karari alindiysa ,ki bence alinsa bile hamilelik surecinin bitmesi beklenmeli bana gore, kayinvalidesiyle bu tarz sikinti neden yasiyor.esine yaptirim uygulamali. Eger bosanma icin hala dusunme asamasindaysa ona gore davranmali. Kayinvakide onu dusunmez ki.. yok hastaymis yok evlat kaybetmis.. kac tanesi dusunceli davraniyor Allah askina.. kayinvalide bu seviyedeyse ben hem muhatap almam hem kendimi sikintiya sokmam... ama bazi yapilan hatakari da yapmam dedim. Neyse. Umarim konu sahibi beni ,kendimi anlatmak istedigim sekliyle anlamistir. Hamile bi kadin zaten sikintidaykrn incitici bir yorum yapmk degildi amacim.

Pardon, insanligin seviyesimi var? Sanki her kv hasta ve hamile olan gelinlere is yaptiriyor. Bu gercekten normal bir durum degil. En gerici düsünen kv bile geline böyle davranmaz, ve bu saygi, kültür ile hic alakasi yok, insanlikla alakasi var!

Yani sizce sabah erken kalkip kv'ye kahvalti hazirlamakmi önemli, yoksa melekyavrumun bebegimi önemli.

Ayrica siz burada kendi annenizi örnek olarak gösteriyorsunuz, siz o örnekte gelinin tavrini konusuyorsunuz, kendi annene yapilanlari konusmuyorsunuz. Kusura bakma, eger annen saygi bekliyorsa, ayni sekilde gelinine, ogluna davranmali. Insan sirf kv'deyim diye saygi, hürmet (özelikle böyle bir durumda) beklemez.

Bence siz her seye cok basit bakiyorsunuz ve sanirim sizin hayat tecrübeniz cok kisitli. Siz diyorsunuzda ben melekyavrum gibi davranmam diye ama bakalim siz 3 bebegini kaybedin, 1 bebege yerin altina gömün, sonra tekrar hamile kalip esin sizi aldatiyor ve bu yetmezmis gibi kv sana baski uyguluyor, saygisiz davraniyor ve hamileligini tehlikeye atiyor.

Dogruyu söylemek gerekirse, ben o durumda olsam birak kahvalti, meyve servesi, artik bir kösede oturup zir zir aglardim sadece.

Senin o kayınvaliden var ya zıkkımın dibini yesin! Pis cadı ne olacak!
Yok domates yok, yok hıyar yok. Senin oğlundan daha hıyarı mı var evde diyemedin mi?
Madem yok kalk git al marketten, incilerin mi dökülecek? Açsan kalk yap bir ekmek arası, ne diye ayağına yemek istiyorsun. Kahvaltıyı kaçıran kendine yiyecek başka birşey bulabilir. Yatmayaydı 11lere kadar. Kimse onun keyfini bekleyemez.
Yerleri silme, bulaşıklara hiç elleme. Yapsın kendisi. Yemeği de kendine hazırla, koy tepsiye. Çık odanda ye. Sorarlarsa da doktor özel bir diyet uygulatıyor bana, bebek için de. Malum tansiyonum var. Ve ev işi yapmamı da yasakladı de.
Bir geğirti için kıyametleri koparan kadın bunlara da ses ederse kov evden gitsin. Bu saatten sonra çok da önemli değil. :7:

ay cok tatlısın sen:54::54::54:
canım kahvaltıyı hazırlayıp bekledim onlar yapmadan kaldırmadım

tek tek cevap vereyim
boşanma kararı aldım
ama ben preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi yasadım
bu kelimenin ne korkunc birsey olduğunu bilseniz bu kadar kolay konusamazdınız
anne ve bebek ölümüne sebep verebilen bir hastalık ki ben bu hastalığa meleğimi kurban ettim
şimdi cahilce hiçbirseyim yok gibi kendimi strese sokup tansiyonumu fırlatıp sırf boşanma kararı verdim diye mahkeme koridorlarında gezecek bir lüxe sahip değilim
bekleme sebebim sadece bu

ben kayınvaldeme tek laf çarpmadım demem de
kayınvaldem erken kalkmıs kahvaltısını yapıp yemiş
sonra uzanıp yatmıs
sofrada tekim saat daha 10 ve ben calısan bir insanım ctesi sabahı 10 hiçde geç değil
hafta içi yorgunluğu zaten yetiyor
ayrıca hepimiz acık mutfaklı bir oturma odasında yiyoruz.ayrı odada oturmadım

benim eşimin ailesi %1000000 benim ayrılmamı istemeyecek ve bende onlara laf anlatmaya uğrasmaya niiyetim yok
paşamız hatasını yapıyor madem anneciğine de kendi anlatsın o benim sorunum değil

size tepki göstermek değil niyetim zahmet edip okuyup fikir veermişssiniz sizde kendinizce doğru olanı sağolun
ama günde 3 öğün yemek yapıp bir de bütün gün sevmediğim kayınvaaldemin bencilliğine tahammül edemiyorum
şurda yanımda olsanız sizde catlarsınız emin olun

Son düzenleme:
Pardon, insanligin seviyesimi var? Sanki her kv hasta ve hamile olan gelinlere is yaptiriyor. Bu gercekten normal bir durum degil. En gerici düsünen kv bile geline böyle davranmaz, ve bu saygi, kültür ile hic alakasi yok, insanlikla alakasi var!

Yani sizce sabah erken kalkip kv'ye kahvalti hazirlamakmi önemli, yoksa melekyavrumun bebegimi önemli.

Ayrica siz burada kendi annenizi örnek olarak gösteriyorsunuz, siz o örnekte gelinin tavrini konusuyorsunuz, kendi annene yapilanlari konusmuyorsunuz. Kusura bakma, eger annen saygi bekliyorsa, ayni sekilde gelinine, ogluna davranmali. Insan sirf kv'deyim diye saygi, hürmet (özelikle böyle bir durumda) beklemez.

Bence siz her seye cok basit bakiyorsunuz ve sanirim sizin hayat tecrübeniz cok kisitli. Siz diyorsunuzda ben melekyavrum gibi davranmam diye ama bakalim siz 3 bebegini kaybedin, 1 bebege yerin altina gömün, sonra tekrar hamile kalip esin sizi aldatiyor ve bu yetmezmis gibi kv sana baski uyguluyor, saygisiz davraniyor ve hamileligini tehlikeye atiyor.

Dogruyu söylemek gerekirse, ben o durumda olsam birak kahvalti, meyve servesi, artik bir kösede oturup zir zir aglardim sadece.

cidden cok duygulandırdınız beni
Allah razı olsun binlerce kez:16::16:

kızlar kvaldemin ne geğirtisi ne baska birseyi kaldı
doktor birseyin yok deyince hersey bitti birden

benim gıcık olma sebebim kvaldemin 3.gün bir koltuğa yapısıp tv izlemekten ve bana emir vermekten baska birsey yapmadığı içindi
hep öyle yapar cünkü
hiç sasırtmadı
bugün gene koltuktan kıpırdamadı
bütün yemekleri de ben yaptım ben topladım
hatta eşim bir ara pide istedi ben yemicem dedim
tiksinti geliyor burda cok iyi yapamıyorlar
neyse pideyi yediler masayı toplamadan kalktılar
kalktım aksam yemeği yapıcam masada bir baktım bir cöpü kaldırmamıslar
yarın olsa da işe gitsem de rahatlasam

melekçim konun senın olduğuna ınanmadım

canım anladığım kadarıyla sorunlar yenı değil peki böyle sorunlu bulduğun evliliğe neden bebk getırmek için bukadar çaba sarfettın

yanı bu tabıkıde senın kararın fakat annesı biyerde babası bı yerde yaşamayı hak etmıyor bu çocuklar çok zorlanıyorlar çok üzülüyorlar

Bence daha fazla yapmamalısın. Şuan senin ayağına gelmesi gerkiyorken sen yapıyorsun. Eşine söylemelisin hareketlerinin verdiğin kararı her an tasdiklediğini. Bu ne rahatlık yahu?

melekçim konun senın olduğuna ınanmadım

canım anladığım kadarıyla sorunlar yenı değil peki böyle sorunlu bulduğun evliliğe neden bebk getırmek için bukadar çaba sarfettın

yanı bu tabıkıde senın kararın fakat annesı biyerde babası bı yerde yaşamayı hak etmıyor bu çocuklar çok zorlanıyorlar çok üzülüyorlar

canım sorunum 10 günlük mesele ondan önce bir sıkıntım yoktu
her evlilikte olan seyler aslında boşanma sebebi değildi yani
bende en cok karnımdaki bebeğimi düşünüyorum ama kabul de edemiyorum bu halde eşimin baska bir kızla chatleşmesini

merhaba kızlar
ben 2si düşük 1 i de malesef ölü doğum olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamileyim(20haftalık),insallah bir kızım olucak.
gecen hamileliğimde sinirimi bozan olaylar olmustu ve tansiyon sıkıntısı yasadım meleğimi kaybetmemin en büyük sebebi de bu oldu.
Şuan için sağlıklı giden bir gebeliğim var ama eşimle sorunlarım baslayana kadar sıkıntım da yoktu. Eşimin benimle aynı meslekten ama baska sehirden bir kızla netten 1 hafta konustuklarını yakaladım. ve eşimden inanılmaz soğudum, yüzüne bakmak istemiyorum
kızla esasında bir sey yasanmamıs sadece telefonda facede konusulmus ama kabul edemiyorum, etmek de istemiyorum

neyse eşime boşanmak istediğimi sadece tekrar preeklamsi yasamak(gebelik zehirlenmesi tansiyon) yasamak istemediğim için bir süre düşüneceğimi en uygun zamanda dava acacağımı söyledim
dün eşimin annesi aradı aramızda 2 saatlik mesafe var burası da onların orası da ilçe,ama eşim burdan annesini almaya gitti,çok hastaymıs,burda muayene ettirdi
tamam elbette yapsın annesi ama 1 hafta kalıcakmıs
doktor birseyin yok demiş,afedersiniz kayınvaldem geğiriyormus hastalık buymus:53::53:

ve ben çalışıyorum, kayınvaldemle ortak konusabileceğim tek konu bulamıyorum
işe gidiyorum eve gel yemek yap bulasık cay temizlik meyve servisi
ben 4. gebeliğimi yasıyorum ve suan cok sinirliyim
eşime ayrı kayınvaldemin bencilliğine ayrı

bakıma ihtiyacı olan benim
3 bebek kaybetmişim
eve gelip sırf geğirmesi var diye ortalığı ayaga kaldıran kayınvaldeme bakmak zorunda mıyım
eşim zaten zerre yardım etmiyor
yardımını geçtim annesinin kuzusu tavırları,sürekli tartısmamız, onun yanında eve erken gelmesi, annesi yokken gece geç gelmesi nefret ediyorum
boşanma kararımı her saniye tasdik ediyor yaptıklarıyla

ben mi yanlıs düşünüyorum
sinirlenip tansiyon sıkıntısı yasamak istemiyorum bir akıl verin

çok üzüldüm durumunuza inşallah hamileliğinizin sonunda güzeller güzeli bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız :16: ben yaşınızı sormak istiyorum ayıp olmazsa?:) acaba riskli bi yaştamısınız +40 filan

Bence daha fazla yapmamalısın. Şuan senin ayağına gelmesi gerkiyorken sen yapıyorsun. Eşine söylemelisin hareketlerinin verdiğin kararı her an tasdiklediğini. Bu ne rahatlık yahu?

canım eşime söylüyorum
aynen dediğin gibi her an tasdikliyorsun dedim
ilk etap evimi ayırıcam kararım bu
hemde bu hafta içinde

kayınvaldem gözüme bakıyor ne yicez diye sürekli
bugün yapmıyım dedim saat 3 oldu sadece tv izledi
umrunda değil
bende acıktım kalktım mutfaga
ne yemek yapcan e acıktık saat kaç oldu diye bir ses arkadan
mercimek corbası yaptım basit diye
koydum masaya buyrun yemeğe dedim
e buyurmayalım mı saat kaç oldu öldük aclıktan dio

hamile olmasam umrumda olmazdı ama yemek yemem lazım kalktım bende mecburen yapmaya

çok üzüldüm durumunuza inşallah hamileliğinizin sonunda güzeller güzeli bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız :16: ben yaşınızı sormak istiyorum ayıp olmazsa?:) acaba riskli bi yaştamısınız +40 filan

yok 29 yasındayım
iyi dilekleriniz için cok sagolun

canım sorunum 10 günlük mesele ondan önce bir sıkıntım yoktu
her evlilikte olan seyler aslında boşanma sebebi değildi yani
bende en cok karnımdaki bebeğimi düşünüyorum ama kabul de edemiyorum bu halde eşimin baska bir kızla chatleşmesini

malasef çok yaygın bı durum çok kişi düşüyor bu hataya tabı guvenı azaltıyor çok haklısın ama sen bir çocuğa karar verdiğine göre bunları gerıde bırakmalısın yoksa geçmişle yaşarsak geleceği kaybederız

kv.denı de takma lütfen senın psikolojının çok iyi olması gerek bende evlat kaybettım bılıyorsun oyuzden bebeğin şuan senın için nekadar kıymetli tahmın edebılıyorum yarısına geldin zaten az kaldı hayırlısıyla doğur sonra kıme kızacaksan kız sonradan pişamn olmak hiç bişeyı geri getirmıyor benım bır oğluum olduçok şükür kayıplardn sonra ama ben hala onları unutamadım hala aklımdalar lütfen pişman olmamak için bıraz daha sabret

canım eşime söylüyorum
aynen dediğin gibi her an tasdikliyorsun dedim
ilk etap evimi ayırıcam kararım bu
hemde bu hafta içinde

kayınvaldem gözüme bakıyor ne yicez diye sürekli
bugün yapmıyım dedim saat 3 oldu sadece tv izledi
umrunda değil
bende acıktım kalktım mutfaga
ne yemek yapcan e acıktık saat kaç oldu diye bir ses arkadan
mercimek corbası yaptım basit diye
koydum masaya buyrun yemeğe dedim
e buyurmayalım mı saat kaç oldu öldük aclıktan dio

hamile olmasam umrumda olmazdı ama yemek yemem lazım kalktım bende mecburen yapmaya
"kv den cok dusuncesiz biri" bu sozum icin aff et ama qaliba gercekten boyle birde buyuk ama buyuklugu sanki kalmamis cunki bizim bildigimiz buyukler hep anlayan taraf olurlar ama bu kadin qaliba hic birsey anlamiyor
sende kadinsin bisir bir kezde sen be kadin, elinmi yok yaaa hamile kadina yukleniyorsun :47::47::47::47:

Ay melek sen beni öldüreceksin yahu!
Bir de arkandan bağırıyormuş pis boğazlı kadın. Madem acıktın kalk yap yemek de biz de yiyelim diyemedin mi?
Benim karnım burnumda yemek kokularına dayanamıyorum artık diyemedin mi?
Kuzu kuzu kalkıp zıkkımlansınlar diye yemek mi hazırlıyorsun sen?
Ve la havle:ssz:

kızlar kvaldemin ne geğirtisi ne baska birseyi kaldı
doktor birseyin yok deyince hersey bitti birden

benim gıcık olma sebebim kvaldemin 3.gün bir koltuğa yapısıp tv izlemekten ve bana emir vermekten baska birsey yapmadığı içindi
hep öyle yapar cünkü
hiç sasırtmadı
bugün gene koltuktan kıpırdamadı
bütün yemekleri de ben yaptım ben topladım
hatta eşim bir ara pide istedi ben yemicem dedim
tiksinti geliyor burda cok iyi yapamıyorlar
neyse pideyi yediler masayı toplamadan kalktılar
kalktım aksam yemeği yapıcam masada bir baktım bir cöpü kaldırmamıslar
yarın olsa da işe gitsem de rahatlasam
senin de kanın durmuyo galiba
bari gitse de artık öyle rahatlasan

Back