- Konu Sahibi melekyavrum
merhaba kızlar
ben 2si düşük 1 i de malesef ölü doğum olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamileyim(20haftalık),insallah bir kızım olucak.
gecen hamileliğimde sinirimi bozan olaylar olmustu ve tansiyon sıkıntısı yasadım meleğimi kaybetmemin en büyük sebebi de bu oldu.
Şuan için sağlıklı giden bir gebeliğim var. Eşimin benimle aynı meslekten ama baska sehirden bir kızla netten 1 hafta konustuklarını yakaladım. ve eşimden inanılmaz soğudum, yüzüne bakmak istemiyorum
kızla esasında bir sey yasanmamıs sadece telefonda facede konusulmus ama kabul edemiyorum, etmek de istemiyorum
neyse eşime boşanmak istediğimi sadece tekrar preeklamsi yasamak(gebelik zehirlenmesi tansiyon) yasamak istemediğim için bir süre düşüneceğimi en uygun zamanda dava acacağımı söyledim
dün eşimin annesi aradı aramızda 2 saatlik mesafe var burası da onların orası da ilçe,ama eşim burdan annesini almaya gitti,çok hastaymıs,burda muayene ettirdi
tamam elbette yapsın annesi ama 1 hafta kalıcakmıs
doktor birseyin yok demiş,afedersiniz kayınvaldem geğiriyormus hastalık buymus

ve ben çalışıyorum, kayınvaldemle ortak konusabileceğim tek konu bulamıyorum
işe gidiyorum eve gel yemek yap bulasık cay temizlik meyve servisi
ben 4. gebeliğimi yasıyorum ve suan cok sinirliyim
eşime ayrı kayınvaldemin bencilliğine ayrı
bakıma ihtiyacı olan benim
3 bebek kaybetmişim
eve gelip sırf geğirmesi var diye ortalığı ayaga kaldıran kayınvaldeme bakmak zorunda mıyım
eşim zaten zerre yardım etmiyor
yardımını geçtim annesinin kuzusu tavırları,sürekli tartısmamız, onun yanında eve erken gelmesi, annesi yokken gece geç gelmesi nefret ediyorum
boşanma kararımı her saniye tasdik ediyor yaptıklarıyla
ben mi yanlıs düşünüyorum
sinirlenip tansiyon sıkıntısı yasamak istemiyorum bir akıl verin
ben 2si düşük 1 i de malesef ölü doğum olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamileyim(20haftalık),insallah bir kızım olucak.
gecen hamileliğimde sinirimi bozan olaylar olmustu ve tansiyon sıkıntısı yasadım meleğimi kaybetmemin en büyük sebebi de bu oldu.
Şuan için sağlıklı giden bir gebeliğim var. Eşimin benimle aynı meslekten ama baska sehirden bir kızla netten 1 hafta konustuklarını yakaladım. ve eşimden inanılmaz soğudum, yüzüne bakmak istemiyorum
kızla esasında bir sey yasanmamıs sadece telefonda facede konusulmus ama kabul edemiyorum, etmek de istemiyorum
neyse eşime boşanmak istediğimi sadece tekrar preeklamsi yasamak(gebelik zehirlenmesi tansiyon) yasamak istemediğim için bir süre düşüneceğimi en uygun zamanda dava acacağımı söyledim
dün eşimin annesi aradı aramızda 2 saatlik mesafe var burası da onların orası da ilçe,ama eşim burdan annesini almaya gitti,çok hastaymıs,burda muayene ettirdi
tamam elbette yapsın annesi ama 1 hafta kalıcakmıs
doktor birseyin yok demiş,afedersiniz kayınvaldem geğiriyormus hastalık buymus

ve ben çalışıyorum, kayınvaldemle ortak konusabileceğim tek konu bulamıyorum
işe gidiyorum eve gel yemek yap bulasık cay temizlik meyve servisi
ben 4. gebeliğimi yasıyorum ve suan cok sinirliyim
eşime ayrı kayınvaldemin bencilliğine ayrı
bakıma ihtiyacı olan benim
3 bebek kaybetmişim
eve gelip sırf geğirmesi var diye ortalığı ayaga kaldıran kayınvaldeme bakmak zorunda mıyım
eşim zaten zerre yardım etmiyor
yardımını geçtim annesinin kuzusu tavırları,sürekli tartısmamız, onun yanında eve erken gelmesi, annesi yokken gece geç gelmesi nefret ediyorum
boşanma kararımı her saniye tasdik ediyor yaptıklarıyla
ben mi yanlıs düşünüyorum
sinirlenip tansiyon sıkıntısı yasamak istemiyorum bir akıl verin
Son düzenleme: