• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

aslında pervaneliğe basladı ama o kadar nefret doluyum ki ona karsı
muhatap bile olmak istemiyorum

canım bu nasıl pervanelik arada bişey yokken bile gelinler kv'ye bayılmaz yani, sen boşanıcam demişsin adam annesini size getiriyo, kadın ayrı terane, anasını götürsün ciddi bişey yok demiş doktor daha ne

cnm yaaa çok üzüldüm inan. facede başkasıyla konuşması affedilir değil kesilikle onun kararını elbette sen vereceksin.
onun dışında bu erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar. benim eşim Maşallah harika bir insandır. ama dün beni çok kızdırdı ve belimde aşırı ağrılar var:(( sanırım gerginlikten.
ve kimseye bakacak halim de yok. sen de ölesindir. bence ya git hastaneye yat annesi gidene kadar ya da rapor al ailenin yanına git yolculuk etmende sakınca yoksa.
ewt yaşlı bir kadındır annesi ve misafirdir. mutlaka elden gelen yapılmalı geğirme bile olsa amma velakin senin durumunda birinden bir bardak su bile beklemek çok bencilliktir.
Rabbim yardımcın olsun ve doğru yolu göstersin sana hayırlısıyla inş..

Forumda aşina olduğum üyelerdensin melekyavrum. Üzüldüm yaşadıklarına, umarım doğacak kızın tüm geçmiş sıkıntılarını unutturur sana.
Gelelim eşine. Erkekler evlendikten sonra kısmi mutasyon geçiriyor bence. Daha önce annelerine bağlı olmayan modeller dahi birden ana kuzusu oluyor.önceden de anneciklerine bağlı olanlar için tedavisi yok zaten şu an..
Sadece aklıma gelen bir şey kayınvalidenin orada olması ortamı yumuşatmak için olabilir mi? Yani kadın destek mi oluyor köstek mi oluyor size? Aksi halde geğirme yüzünden bu kadar kendini ağırdan satması anlaşılır gibi değil.

Bende annesi gelecek deyince
Sandım ki eşi pişman annesine anlatmış annesi yumuşatmaya geliyo
Geğiriyomuş oğlu da gel bizde kal demiş, tam da bunun sırasıydı zaten :19:

belkide olayları soğutmak için eşi annesini kalmaya ikna etmiştir.. sizin yorumunuzdan sonra aklıma geldi.

Bende annesi gelecek deyince
Sandım ki eşi pişman annesine anlatmış annesi yumuşatmaya geliyo
Geğiriyomuş oğlu da gel bizde kal demiş, tam da bunun sırasıydı zaten :19:

valla ben de öyle sandım başta, basit bi mide sorunu yaşıyo yaşlılarda çok yaygın annesinin başını kendi beklesin deli mi ne adamdaki rahatlığa bak

ya aslında işin özü şu kayınvaldem de şeker var yüksek değil ama neyse rahatsızlanmıs ondan aramıs
biz şeker sandık
geldi anlattıki megersem geğirmeymiş basit bir reflü sorunu yani
şekerden oluyor diye düşünmüş ne alakası varsa

Özel sektörde misin? Gebeliğin sebebiyle rapor alıp bir süre ailenin yanına gitsen onlara da bir şey söylemez dinlenmeye geldim dersin.Kamuda rapor çok sıkıntı yaratmaz da, özelde isen de işvereninle konuş rica et...En önemlisi bebek ve sen, gerisi teferruat sağlığına odaklan şimdilik.

canım işyerim var kendimin eczacıyım ben
uzun süre eczanede kalmıyorum zaten
5 saat en fazla calısıyorum
ailemle aramda yaklasık 20 saatlik yol var ucakla gidilir sıkıntı yok ama doktorum izin vermez suan
dediğin gibi bebegim tek odak noktam baskasına izin vermicem

merhaba melekyavrum geçmiş olsun

hemen hemen herkesin başında böyle dengesiz kvler var malesef yalnız herkes eşi ve evliliği için katlanıyo
senin katlanmana hiç gerek yok tavrını net ortaya koy
3 bebeğini kaybetmiş ve tahlikeli bir gebelik yaşayan eşini aldatma teşebbüsünde bulunan bi adam için hiç de o düşüncesiz kvdeni çekmek zorunda değilsin
değmez çünkü kusura bakma
aynı evde olabilirsiniz işten gelince yorgunmusun yat dinlen bacım anasının karnınıda oğlu doyursun
böyle insanlar için bebeğinide kendinide yıpratma
belliki eşin olacak adam kadir kıymet bilmiyor

canım sen bu durumu niye çekiyosun, diyosun ki gerginlik istemiyorum şimdi, e şu an gergin değilmisin, o kadın sana ben evde yalnız mı kalıcam dediğinde kan beynine sıçramadı mı, yak yık git yani ailene

belkide olayları soğutmak için eşi annesini kalmaya ikna etmiştir.. sizin yorumunuzdan sonra aklıma geldi.

Evet bu da geldi aklıma
Annesi olursa konuyu deşemeyecekleri için biraz olsun ortalık durulacaktı ona göre
Hatta demiş te yani sus sus annem duymasın diye
Ben anlamıyorum bunları yaparken aklın nerdeydi madem saklanacak kadar kötü bişey yaptığının farkındasın yapma
Allah evlat vermiş sana otur şükret yok ama rahatlık ta batar insanoğluna

canım sen bu durumu niye çekiyosun, diyosun ki gerginlik istemiyorum şimdi, e şu an gergin değilmisin, o kadın sana ben evde yalnız mı kalıcam dediğinde kan beynine sıçramadı mı, yak yık git yani ailene

Nemesis aynı şeyleri düşünüyorum fakat
Bence henüz evini terk etmesin
Sonra annemi getirdim diye kızdı gitti olmasın durum yani

Hatta sonra da evden biri gidecekse O eşi olmalı, hatalı olan o

canım işyerim var kendimin eczacıyım ben
uzun süre eczanede kalmıyorum zaten
5 saat en fazla calısıyorum
ailemle aramda yaklasık 20 saatlik yol var ucakla gidilir sıkıntı yok ama doktorum izin vermez suan
dediğin gibi bebegim tek odak noktam baskasına izin vermicem[/QUOTE]

Bence sen önce şu 1ha ftayı kafaya takmadan bi atlat, akşamları arkadaşlarınla ye evde yemek falan yapmadan ağrım va driyip git yat.kitap, dergi oku.kv. den gidince eşine resti çekersin uzak dur benden diye.Bu arada annenin gelip senle ilgienmel durumu olamaz mı, bu varsayımları hep eşinle olan durumunu geri plana atıp, sağlığını ön plana çıkarmak için yazyıorum.Eşin yokmu şgibi davran bence, sadece sen ve bebek

Nemesis aynı şeyleri düşünüyorum fakat
Bence henüz evini terk etmesin
Sonra annemi getirdim diye kızdı gitti olmasın durum yani

Hatta sonra da evden biri gidecekse O eşi olmalı, hatalı olan o

makul olan o fakat kendi gitmesi şöyle dursun daha anasını getiriyo öyle bi özveri beklemiyorum ben bu adamdan canım

makul olan o fakat kendi gitmesi şöyle dursun daha anasını getiriyo öyle bi özveri beklemiyorum ben bu adamdan canım

Evet
Annenin bişeyi yokmuş götür desin bence
Şeker sanmışlar değilmiş işte, ayıp ta olmaz hani

Sonra annesi gidince ikisi daha müsait olur konuşmaya, kararlar vermeye..

kızlar yazdıklarınızı okuyorum işyerindeyim ,hastanede doktorlar muayeneye basladı gelen giden oluyor ,tek tek cevap vericem birazdan

Evet
Annenin bişeyi yokmuş götür desin bence
Şeker sanmışlar değilmiş işte, ayıp ta olmaz hani

Sonra annesi gidince ikisi daha müsait olur konuşmaya, kararlar vermeye..

şu durumda en mantıklı yol bu, çünkü 20 saatlik yol en iyi uçakla çekilir onada doktor izin vermiyomuş,otobüsle hiç gidilmez

Melekyavrum takılma bu konuya canım.
Madem şuanda gönderemiyorsun kayınvalideni evden ,biraz rahatlamaya çalış.
Hizmet falan etme,bebeğinin ve senin sağlığın için moralini bozmaman gerekiyor,yorulmaman gerekiyor.
O zaman hastayım,yorgunum de,eve gelir gelmez yat.
Niye iş yapmak için,yemek yapmak için uğraşacaksın ki.
Dışardan söylesinler yemeklerini,2 günde yardımcı al,tüm işide ona yaptır.
Bide bu adama hizmet ediyorum diye kendine kızacağına ,bende yattım dinlendim diye kendini rahatlat.

melekcim cnım al kocanı karşına anana ya kendin bakarsın yada evine götürsün de istersen sende onla gidebilirsin de
pişkinlik kocanın yaptığı başka bişey değil çok zor bi gebelik geçiren ve asla stres yaşamaması gereken 3 bebeğini kaybetmiş eşini aldatan adamın turp gibl annesini getirip eşinin başına sarmasını hiç yadırgamadım walla
tam kendine göre bişey yapmış
melekyavrum sakın kendini yedirme böyle insanlara

çok üzüldüm konunu okuyunca
hakkında hayırlısı olsun ..yavrunuda sağsalim kucağına alman nasip olsun inş.
eşine söyleyecek söz bulamadım
düşünce yoksunu bi zahmet annesini götürsün geri
meelekyavrum rahatsız bakamıyo desin beyfendi

Melekyavrum takılma bu konuya canım.
Madem şuanda gönderemiyorsun kayınvalideni evden ,biraz rahatlamaya çalış.
Hizmet falan etme,bebeğinin ve senin sağlığın için moralini bozmaman gerekiyor,yorulmaman gerekiyor.
O zaman hastayım,yorgunum de,eve gelir gelmez yat.
Niye iş yapmak için,yemek yapmak için uğraşacaksın ki.
Dışardan söylesinler yemeklerini,2 günde yardımcı al,tüm işide ona yaptır.
Bide bu adama hizmet ediyorum diye kendine kızacağına ,bende yattım dinlendim diye kendini rahatlat.

Evet gitse daha iyi olur ama gitmiyosa da bi geğirmeden bişey olmaz iş yapabilir
Kendi yemek yapsın ya da oğlu yemeğe götürsün annesini, o getirmiş madem o baksın
Sen hamilesin zaten yat dinlen
1 hafta sonra da gitmiş olur

Back
X