• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

Melekyavrum takılma bu konuya canım.
Madem şuanda gönderemiyorsun kayınvalideni evden ,biraz rahatlamaya çalış.
Hizmet falan etme,bebeğinin ve senin sağlığın için moralini bozmaman gerekiyor,yorulmaman gerekiyor.
O zaman hastayım,yorgunum de,eve gelir gelmez yat.
Niye iş yapmak için,yemek yapmak için uğraşacaksın ki.
Dışardan söylesinler yemeklerini,2 günde yardımcı al,tüm işide ona yaptır.
Bide bu adama hizmet ediyorum diye kendine kızacağına ,bende yattım dinlendim diye kendini rahatlat.

işte bu! bence de yapman gereken şeyler bunlar :42:

Acaba işten izin alıp annene gidemez misin bir süre? Bu olaydan bahsetme, sadece anne hamileliğim zor geçiyor yine, doktor bir süre dinlenmem ve bakım şart dedi desen.

Hem eşin ne kadar ciddi olduğunu hisseder, hem de senin yokluğunda kıymetini daha iyi anlamaz mı?

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, ve yuvanız dağılmaz...

Acaba işten izin alıp annene gidemez misin bir süre? Bu olaydan bahsetme, sadece anne hamileliğim zor geçiyor yine, doktor bir süre dinlenmem ve bakım şart dedi desen.

Hem eşin ne kadar ciddi olduğunu hisseder, hem de senin yokluğunda kıymetini daha iyi anlamaz mı?

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, ve yuvanız dağılmaz...

İşyeri izin verir mi bilmiyorum da verse bile 20 saatlik yolmuş
Uçak yasakmış

İşyeri izin verir mi bilmiyorum da verse bile 20 saatlik yolmuş
Uçak yasakmış

Bence iş yeri izin verse dahi gitmemeli.Yapılan ne olursa olsun kesinlikle sindirilemeyecek bir şey ancak evden giderse kendi kabuğunda kendi savaşacak her şeyle ve eşi de sessiz kalırsa gurur yapıp geri dönemeyecek. Ha zaten aramayan eşten ne hayır gelir elbette ama önce içinde bir şey kalmayacak şekilde konuşması lazım. Ayrılınca sonuna kadar soru işaretleri havada kalacak ve hep acabalar olacak.

ya valla şu yaşlılardaki yaşama azmine hayranım. vay be bebekler bile geğiriyor yetmiyor üstüne kusuyorlar ama kocamaaan kadın utanmıyor mu geğiriyorum ben hastayım demeye. edep ya hu. bir insan nasıl bu kadar canını dinler anlamıyorum ben resmen bahane etmişler eşin de belki olayların üzerinden zaman geçer sen kaynananla vakit geçirince unutursun sandığından bence getirmiş eve o kadını. hayır madem geldi ne bileyim bi işin ucundan tutsun bi çorba pişirsin evi toplasın yazık değil mi sana ? seni şimdi nazlamaları gerekirken çok sinir oldum ya. valla hiç kendini yorma yemeğini sen ne seviyorsan onu yap kendileri de bi zahmet tencereden alsınlar yemeklerini bulaşıkları da dizsinler makineye elleri kırık mı ya sen niye bulaşık yıkıyorsun meyve hizmeti yapıyorsun uzat bacaklarını yat. boşanıp boşanmamak konusunda birşey diyemem ama ne bileyim biraz yalnız kalıp bir kere daha düşünmen daha faydalı olur bence tabii senin bileceğin iş.

Son düzenleme:
Bence iş yeri izin verse dahi gitmemeli.Yapılan ne olursa olsun kesinlikle sindirilemeyecek bir şey ancak evden giderse kendi kabuğunda kendi savaşacak her şeyle ve eşi de sessiz kalırsa gurur yapıp geri dönemeyecek. Ha zaten aramayan eşten ne hayır gelir elbette ama önce içinde bir şey kalmayacak şekilde konuşması lazım. Ayrılınca sonuna kadar soru işaretleri havada kalacak ve hep acabalar olacak.

Kesinlikle İpekcim
Öncelikle kayınvalide yokken konuşulmalı, karar alınmalı
Sonra biri gidecekse bile o konu sahibi değil, eşi olmalı dedim

ya valla şu yaşlılardaki yaşama azmine hayranım. vay be bebekler bile geğiriyor yetmiyor üstüne kusuyorlar ama kocamaaan kadın utanmıyor mu geğiriyorum ben hastayım demeye. edep ya hu. bir insan nasıl bu kadar canını dinler anlamıyorum ben resmen bahane etmişler eşin de belki olayların üzerinden zaman geçer sen kaynananla vakit geçirince unutursun sandığından bence getirmiş eve o kadını. hayır madem geldi ne bileyim bi işin ucundan tutsun bi çorba pişirsin evi toplasın yazık değil mi sana ? seni şimdi nazlamaları gerekirken çok sinir oldum ya. valla hiç kendini yorma yemeğini sen ne seviyorsan onu yap kendileri de bi zahmet tencereden alsınlar yemeklerini bulaşıkları da dizsinler makineye elleri kırık mı ya sen niye bulaşık yıkıyorsun meyve hizmeti yapıyorsun uzat bacaklarını yat. boşanıp boşanmamak konusunda birşey diyemem ama ne bileyim biraz yalnız kalıp bir kere düşünmen daha faydalı olur bence tabii senin bileceğin iş.

Ay aynen benim kpederi görseniz nasıl bakar kendine. En iyisini en güzelini yer, bir dikkat eder. Tansiyonu az çıksa yatak döşek söylenir.. ben de gördükçe sinir oluyorum tabi bu kadar kastırmanın anlamı ne sanki. Bir sen yaşa uzun uzun aman…

çok zor durum allah kolaylık versin
canım sen eğer gerçekten boşanacaksan yani karar verdinse bence hiç kaynana filan uğraşma izin al git annene doğumunu bekle
eşine boşanacağını demişsin ama umru değil hala devam ediyor bilmiyorum ama en azından yakalanmış sonuçta alttan alıp özürler dileyip en azından alakadar olmalıydı
senin ayrılamayacağını bile düşünse sonuçta suçlu ve ona göre davranmalıydı oysaki umru değil sanki
aynen devam ediyor hayatına
ben olsam öyle böyle ihanette var toplar eşyalarımı giderdim sonuçta işin gücünde var kimseye muhtaç değilsin
eşinin sana yaşattığı şok yetmezmiş gibi birde kaynananı alıp gelmiş fikirsiz :47:

Ay aynen benim kpederi görseniz nasıl bakar kendine. En iyisini en güzelini yer, bir dikkat eder. Tansiyonu az çıksa yatak döşek söylenir.. ben de gördükçe sinir oluyorum tabi bu kadar kastırmanın anlamı ne sanki. Bir sen yaşa uzun uzun aman…

bunu tek nedeni var ölüm korkusu..yaşlandıkça daha da artıyor ki zaten yaşlı insanların bir çoğu bencildir,kendine çok önem verir bu denle..

arkadaşımın 90 küsür yaşında babaannesi vadı geceleri uyumuyordu bir daha uyanamazsam diye..onların yaşadığı psikoloji de zor ama melekyavrumun k.validesinin ki başka bişey,anlayışsızlık tamamen..

öncelikle hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun :emir_bebek::nazar::nazar:

bence kv geğirmemiş afedersiniz ama kuş g.tunu görünce yara sanırmış misali bahanesi olmuş..

hamilesiniz hiç bir iş yapmayın...:20:

yemek mi kv yapmıyor mu ... dışarıdan söyleyin...

dinlenmem gerek durumumu biliyorsunuz deyip çekil odana keyif yap..

haa olmadı ben hastayım derse kv'den anne sen ağzını ben popomu tutamıyorum ne olcak şimdi deyin. :47::27: amaç sinir olmak değil sinir etmek olsun.:63:

bunu tek nedeni var ölüm korkusu..yaşlandıkça daha da artıyor ki zaten yaşlı insanların bir çoğu bencildir,kendine çok önem verir bu denle..

arkadaşımın 90 küsür yaşında babaannesi vadı geceleri uyumuyordu bir daha uyanamazsam diye..onların yaşadığı psikoloji de zor ama melekyavrumun k.validesinin ki başka bişey,anlayışsızlık tamamen..

Bu doğru yaşlılarda kesinlikle bencillik var. Ne kadar inançlı olursa olsun can tatlı ve ölümsüzlük iksiri diye bir zerzevat uydursalar millet servetini verir. Ama yok işte öyle bir şey
Bu 21 aralıkta kıyamet kopacak efsanesinden dolayı neler oldu neler dünyada:
1. Rusya’da insanlar vergilerini ödememiş nasıl olsa kıyamet kopacak diye.
2. Usa da bir bina yapılmış yerin bilmem kaç metre derininde ve içinde yok yok. Burayı satın alanlar kıyametten korunacakmış. Satan adam da kıyametten sonra yeni bir dünya kuracak kendine sanırım.
3. Çin’de ateşin şiddetinden korunmak için garip bir top yapılmış. İçine giriyormuşsun. Yine çinde bir çift Nuh’un gemisini yapmışlar…
Konu değil ama can tatlı ve bu yaşlılarda tavan yapıyor.

öncelikle hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun :emir_bebek::nazar::nazar:

bence kv geğirmemiş afedersiniz ama kuş g.tunu görünce yara sanırmış misali bahanesi olmuş..

haa olmadı ben hastayım derse kv'den anne sen ağzını ben popomu tutamıyorum ne olcak şimdi deyin. :47::27: amaç sinir olmak değil sinir etmek olsun.:63:
:52::52::52::52::52::52:
Ay cok güldüm tuttum bunları

pudra güzelmiş bu laf. bayramdan sonra kullanmak üzere not ettim:1:

Bu da çok mantıklı bir bakış açısı.

Ya nedir bu facebook belası ya, demek bizim topluma uygun bir sosyal araç mı değil?. Valla kapatılsın temelli hiç üzülmem, yeterki bayanlar böyle şeyler yaşamasın artık. Ne bu böyle ya, işini yap, evinle ilgilen. Nedir liseli çocuklar gibi, facebook aç, resim paylaş, chat yap!! Sinir oluyorum!!. Büyüsün bu adamlar artık, ya da evlenmesinler, facebook, youtube yeter bunlara.

Arkadaş mesajların içeriğini görebilmiş mi? Süründürsün bir süre, ama bu sepeble bir yuva daha yıkılmaz inşallah :(

Esiniz de hem simarik, hem vicdansiz hem tas kalpli ve bencil insanlar. 3 bebek kaybetmissiniz, hala meyve servisi yaptiriyorlarsa YUH artik.

Bence siz sinirlenmemeli, uzulmemelisiniz. Stresten uzak olabileceginiz bir yere gidin, ailenizin yanina mesela. Ailenize gidemeyek durumdaysaniz, maddi gucunuz varsa mesela yazlik kiralayip oraya tek basiniza gidin. Bunlarin kaprislerinden, bosanma fikrinden, aldatma zirvaligindan bir sure uzaklasin, dusunup dusunup strese girmeyin mazallah. :nazar: Gercekten kendinizi dinleyebileceginiz bir yere, tatile , ailenize...nereye olursa ama o ortamdan uzaklasin bence. Bu adamla ayni yerde olmak da sizi gerebilir. Simdilik bosanmaydi, aldatilmaydi bir kenara birakip sadece evladinizi kucaginiza almaya odaklanin derim, diger meseleleri sonra dusunursunuz.

kızlar çok sağolun okuyorum hepini tek tek
dediklerinizi kulağıma küpe yaptım
annemle de konustum annem gecen hafta burdaydı eşim annemle arası iyi olmadığı için
hatta annem nefret eder eşimden
eşim anneme cok soğuk davranmıstı

annemde sende umursama bak keyfine dedi
bende öyle yapıcam

beni düşünmeyeni ben hiç düşünemeyeceğim

Merhaba senı hıkayenden bılıyorum
benım erken dogumdan bır kaybım olmadı cok erken olmasada oglum erken dogdu
rahım agzı yetmezlıgı - bellı bır sınırda durdu ve kısalmadı cok sukur ve sureklı gecırdıgım sancılardan oturu 30 haftadan sonra oturmaksızın malesef yattım ( bır gece suyum geldı ve dogum yaptım)

dusunku nasıl bır durum sonunda oglumu dogurdum sudan 3.5 yasında ben tekrardan hamıleyım ve psikolojım alt ust olmus durumda kendımı sakınmasamda kafam acabalarla dolu acaba bundada boyle seyler yasayacakmıyım , hanı hamıleıymokeyde garantı olarak bakamamk varya bılırsın

sızkı bebegınızı kaybetmısısnız degılkı bırıne hızmet etmek ben ıse bıle gıtmezdım

bosanma durumuna gelınce evde durmak suanda dahamı az rısklı bılemıyorum
bazen gıtmek daha yararlı oluyor dileirmki bebegını bu kez sorunsuz saglıkla kcuagına alırsın

Son düzenleme:
O kadar agir seyler yasamaniza ragmen esin boyle bir igrenclik yaptiysa
adam degildir .
Allah onu bildigi gibi yapsin!

Annesinin hastaligini bahane edip getirmesi de olaylari ortbas etmek icin.
Cunku sinirle hareket etmenden korkuyor
ya da sinirin gecince belki de affedebilecegini dusunuyor olabilir ...

Ben olsam ne yapardim diye dusundum.
Ben olsam sanirim durumu annesine acikca soyler,
bu saatten sonra benden gelinlik yapmami beklemeyin,
zaten durumum ortada der topu ogluna atardim ...

Bu da çok mantıklı bir bakış açısı.

Ya nedir bu facebook belası ya, demek bizim topluma uygun bir sosyal araç mı değil?. Valla kapatılsın temelli hiç üzülmem, yeterki bayanlar böyle şeyler yaşamasın artık. Ne bu böyle ya, işini yap, evinle ilgilen. Nedir liseli çocuklar gibi, facebook aç, resim paylaş, chat yap!! Sinir oluyorum!!. Büyüsün bu adamlar artık, ya da evlenmesinler, facebook, youtube yeter bunlara.

Arkadaş mesajların içeriğini görebilmiş mi? Süründürsün bir süre, ama bu sepeble bir yuva daha yıkılmaz inşallah :(

Kadınlardan da vardır mutlaka ama özellikle erkekler iradeleri zayıf varlıklar olduğu için bunun önüne geçemiyorlar. Bizim burada yaşlı bir mühendis vardı. Adam sabah 8 akşam 6 face takılıyor. Ama referansı kuvvetli olduğundan işine son verilemiyordu. Sonra face kapatıldı. Arkasından yonja mı ne öyle bir yerden üyelik almış. Onu kapattık başka site başka site. Sonra pc geçmişi incelendi.. aman Allahım nerden bulmuş o kadar arkadaşlık sitesi…25 yaşındaki kızlara mesajlar atmış….ama adam gibi kullanmayı bilen de var. Tamamen maya meselesi belki bilemiyorum ki…

Back
X