• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

Bunlara daha fazla tahammül etmeyin. Siz kırıldınız, bundan sonra kim kırılırsa kırılsın. Yüzsüzlüğe bakın kendini affettirmesi gereken adam üstüne bir de geğirti annesini getiriyor ne hoş...

yarın normalde işe gitmem ama yarında gelicem
herkes otursun annesine baksın
uzatırım ayaklarımı internete girerim tv izlerim işyerimde ohhh

bugünde aksam 7 de arkadaslarımla buluscam
paşa keyfim böyle istiyor :47:

Sorma canım biliyordum böyle olacağını kadın baslı basına hastalık hastası
ben yatıp dinlenicem diyorum aksam mısır getirmişler bozulmadan pişirelim diyor
derdim mısır sanki

Ne kadar pişkin ya…bu durumda yapacağın şey. Eve gider gitmez yatmak ve paso söylenmek. Sonuçta hamile olan sensin.. ve isteklerin bitmesin melek yavrum.. kvalideye özellikle, suyuna kadar isteyebilirsin. İsteyerek de yapmıyormuş gibi arada cila çekersin. “ ayyy kalkamıyorum ki sana da zahmet oluyor” falan diye…
Ne kadınlar var nasıl satıyor kendini nazıyla..

Aynen böyle... Nazı çekilmesi gereken sizsiniz.

Ne kadar pişkin ya…bu durumda yapacağın şey. Eve gider gitmez yatmak ve paso söylenmek. Sonuçta hamile olan sensin.. ve isteklerin bitmesin melek yavrum.. kvalideye özellikle, suyuna kadar isteyebilirsin. İsteyerek de yapmıyormuş gibi arada cila çekersin. “ ayyy kalkamıyorum ki sana da zahmet oluyor” falan diye…
Ne kadınlar var nasıl satıyor kendini nazıyla..

yok canım ölsem yapamam onu
ama keyfimi sinirimi bozamıcam en azından bunu yapıcam
ctesi arkadaslarımla ne planlarımız vardı hepsi çöpe gitti
Ay ALlahım

Harikasın:34: meleğinle beraber gezin biraz:16:

Melekyavrum kv anlayışlı değil diyorsun ama bu saatten sonra boşanmayı aklına koyduysan
inceldiği yerden kopsun.
Alsın annesini götürsün.

Yok eger hala kararsızım ve Benipek'in dediği gibi her şey unutulur da,
evliliğimiz devam ederse bunun lafını yapar diye düşünüyorsan orasını bilemem.

Senin şu an yalnız kalman gerek ve bir şekilde eşini de annesini de evden göndermen gerek.

Eşin senle tek kalmaktan korkuyo mu :1: annesini bi türlü götürmüyo şimdi bi de Pazartesi çıktı..

Boşanıp boşanmama konusunda bir şey diyemicem ama

sakın olaki kendini yıpratma bu konuda ,,, psikolojine , bilinç altına yerleşmesin bu olanlar...

Bak 3 tane bebek kaybetmişsin ve ardından ALLAH sana bu bebeği vermiş...

Ona çOkk iyi bak ,, asla Üzülme . herkes ne yaparsa yapsın önemli olan şu an BEBEĞin....

Melekyavrum kv anlayışlı değil diyorsun ama bu saatten sonra boşanmayı aklına koyduysan
inceldiği yerden kopsun.
Alsın annesini götürsün.

Yok eger hala kararsızım ve Benipek'in dediği gibi her şey unutulur da,
evliliğimiz devam ederse bunun lafını yapar diye düşünüyorsan orasını bilemem.

Senin şu an yalnız kalman gerek ve bir şekilde eşini de annesini de evden göndermen gerek.

Cüdana aklı selim hiçbir kadın ya da erkek tercih meselesi olmak istemez. Sanal ya da gerçek, öyle ya da böyle…Allah hiçbir kadını da bu kadar ucuz hissettirmesin kendine.
Benim takıldığım tek nokta bebek olması. Yoksa hayat her yerinden tutulur ve hangi noktasında olursa olsun bir şekilde başlanır.
Ancak ve ancak böylesine bencil bir kocayla da nasıl devam eder ki…
Zor bir karar nutku tutuluyor insanın..

Bende eski eşim tarafıdnan dogumdan sonra terk edılmıstım hamıleyken beraber oldugu kadına asık olmus megersem
ben bir taraflarımı yırtarken o hiç acımadan ve Allahtan korkmadan (ben yapılan seylerın karsılıgı oldugunu dusunurum , Allah cezalandırır bebege bısey olur dıye en azından) aldatmıs hatta ne demıstı bılıyormusun melekyavrum
karnımda bebegım Allah sahıdım yalan soylemıyorum bunuda foruma ılk kez yazıyorum

ben bır gun eve geldım xxx bulusmustum sen üzerinde bilmem neli(eşşekli) pijeman ile önüne getirdikleri tepside yemek yiyordun(7 ay boyunca evde bakıldım) sacların karmakarıştı dedi

üzüldünmü dedim(bence acıncak bır haldeydım- ek bilgi hamılelgım basından berı turlu turlu sorunlarım oldu 15 gunde bır dus alıyordum doktora gıtmeden evvel sadece )

hayır dedi vijcan azabı cekmedim devam ettim dedi

ne kadar enteresan dimi bazı insanlar gercekten çok kötü ve ben erkeklerin evlatlarını sevdiğine inan inanmıyorum bir cocuk gibi sevimli tatlı diye severler ama evlat gibi sevebildiklerini düşünemiyorum
devamını yazmıyacagımki üzülme diye
Yaşadığın ne kadar ağır ben hamileyken ogrenmemiştim ama o beni o şekilde gördüğü günü dün gibi hatırlıyorum sancılardan dolayı hastanede yatıp cıktıgım ilk gün idi o gün

Ayy kanım dondu resmen yazdıklarınızı okuyunca ne iğrenç bir yaratıkmış dedim eski eşiniz insan değil çünkü ama Allah çok büyük ya kim bilir neler gelecek başına böyle iğrenç bir mahlukat cezasız bırakılmaz elbette ne bu dünyada ne öbür dünyada.

merhaba , ilk başta yaşadıkların için çok üzüldüm ki bir de en hassas dönemde bunlara maruz kalmak daha da zor, bence en doğru kararı sen yaşadığın için yine sen vereceksindir, teselli sözler tabii ki söylemicem , zaten daha ciddi bir durum bu, doğacak çocuğun için ayakta dur inan senden ve bebeğinden önemli hiç bir şey yok dünyanda , arkadaşın dediği gibi kendinle ilgilen 2 canlısın sonuçta, o yemiş bu kalmış bu gitmiş, onların derdi hiç bitmez, ama şunuda göz ardı etmemelisin, yaşadıkların üzüntü sonucu sağlığına zarar vermemeli bunun için elinden ne geliyorsa yapmalısın, sonuçta hamilesin, bebeğin sağlığı için senin iyi olman gerek, hayat yaşam senin kimse başkası için yaşamaz, o söylenenler de mecaz diyelim, evlat bambaşka oluyo, yaşanacaksa onun için yaşanıyor, gerisi kuru lafff, o yüzden güçlü ol, gereken eminim zamanı geldiğinde yapılır, kader gereği.. Allah yardımcın olsun, senin için dua edicem.

ben yorumlari okudum herkes git anne ne diyor ama bence melekyavrum annesini cagirsin yanina bu olaylari atlatdikdan sonra kerarini verir derim
cok zor onun icin hamile hamile ev isleri falan birde kv ye bakmak bence annesi gelse hem kizina destek cikar hemde yardimci olur derim annesiyle gezer filan hemde anne tavsiyyesi bir baskadir derim
bence annesi gelsin yanina zaten ev melekyavrumun kim karisa bilirki dimi ama

Annesini getirmesi şimdi de götürmemesi olayı soğutmak için .
Çünkü yüzleşmeye korkuyor.
Başka açıklaması yok.

İpek aynı pencereden bakıyoruz canım da bebeği için şu stresli ortamdan bir an önce kurtulması gerek.

Ya benim burdan gelip o kocan olacak şahsiyetsizi ve annesini evirip çevirip dövesim geldi. siz nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz valla takdir ettim. Sakın yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi kışkırtmak değil ama inan ben olsam o evi onların başına yıkmıştım.
Allah size sabır versin, evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Benim ablamın doğumuna çok kısa bir zaman olmasına rağmen evini temizletiyordu. Kendi kızı çok düşük yaptı ama hamile olmadığı zamanlar dahil elini sıcak sudan soğuk suya sokturmadı insanlar vicdansız.

siz de kendinize düşünmek için zaman ayırın. burada en önemli çocuğunuz. Rabbim sağlıkla elinize almanızı nasip etsin.

Annesini getirmesi şimdi de götürmemesi olayı soğutmak için .
Çünkü yüzleşmeye korkuyor.
Başka açıklaması yok.

İpek aynı pencereden bakıyoruz canım da bebeği için şu stresli ortamdan bir an önce kurtulması gerek.

Kesinlikle katılıyorum.
Senin annesinin yanında konuyu açmayacağını biliyor ve kaçıyor.
Umarım bu işi daha da uzatmazlar.

Bende eski eşim tarafıdnan dogumdan sonra terk edılmıstım hamıleyken beraber oldugu kadına asık olmus megersem
ben bir taraflarımı yırtarken o hiç acımadan ve Allahtan korkmadan (ben yapılan seylerın karsılıgı oldugunu dusunurum , Allah cezalandırır bebege bısey olur dıye en azından) aldatmıs hatta ne demıstı bılıyormusun melekyavrum
karnımda bebegım Allah sahıdım yalan soylemıyorum bunuda foruma ılk kez yazıyorum

ben bır gun eve geldım xxx bulusmustum sen üzerinde bilmem neli(eşşekli) pijeman ile önüne getirdikleri tepside yemek yiyordun(7 ay boyunca evde bakıldım) sacların karmakarıştı dedi

üzüldünmü dedim(bence acıncak bır haldeydım- ek bilgi hamılelgım basından berı turlu turlu sorunlarım oldu 15 gunde bır dus alıyordum doktora gıtmeden evvel sadece )

hayır dedi vijcan azabı cekmedim devam ettim dedi

ne kadar enteresan dimi bazı insanlar gercekten çok kötü ve ben erkeklerin evlatlarını sevdiğine inan inanmıyorum bir cocuk gibi sevimli tatlı diye severler ama evlat gibi sevebildiklerini düşünemiyorum
devamını yazmıyacagımki üzülme diye
Yaşadığın ne kadar ağır ben hamileyken ogrenmemiştim ama o beni o şekilde gördüğü günü dün gibi hatırlıyorum sancılardan dolayı hastanede yatıp cıktıgım ilk gün idi o gün

anaaam... büyük konuşmayayım da hamile kadına yaptığı eziyete bak.. düşman olsa vicdanım rahat demez...
Allah çektirmesin deseydin... Sana hiçbir şey olmaz merak etme...

merhamet etmeyene merhamet edilmez..

Back
X