Hamileyim ve boşanmak istiyorum

Ailem arkamda canim cok sukur donmemi de istemiyorlar ona ve ailesine gore cok normal dovse bile yuvam deyip sahip cikacakmisim babasi annesini kac defa kemerle dovmus falan bu kafada bi insan ve annesi cok numaraci bir kadin kalp krizi geciriyorum diye ambulans yerine bizimkini arar. Ailesi dedim sustumda iste esim hic sevemediki beni onlarin korkusundan olmuyormus sevgisiz.. tesekkurler yorum icin sagol canm

Aileniz destekse bir dakika bile katlanmayın. Onlar er geç anlayacak hatalarını da iş işten geçmiş olur mu olmaz mı onu bilmem. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaslar merhaba.. aylar once de yazmistim esimle daha 4 aylik evliyken bosanma derecesine gelmistik..evliligime bir sans daha vermek icin gelip yalvarinca tekrar dondum ama 15 gün surmedi ailesi başladı aglayip sizlamaya .eşimin dogum gününde ona sürpriz yapmak istedim basbasa kutlamak icin evde pasta vs yaptim onu hosnut etmek icin aramiz duzelsn diye ama ablasiyla annesi basbasa kutlamak istedim diye bana yapmadiklari demedikleri kalmadi gecirdigim bu sure zarfinda en kucuk laf soyleyip saygisizlik etmedim ama esimle konusmalarini duydukca okudukca nefret ettm kizlar ben cocuk istemedim ilk baslarda korundum, esime seni sevmiyor seni sevse cocuk isterdi dediler ve kendisi korunuyor herkese de senin kisir oldugunu soyluyor demisler esim bana surekli kotu davrandi ben yanina yaklasip sakalasmaya calistikca uf bunaltma beni gibi seyler soyledi tek kaydettigim ilerleme yatakta sarilip yatmasini saglamamdi onun haricinde hic bir konuda mutlu degildim.. en sonunda 1 ay once hamile oldugumu ogrendim kizlar istemesemde Rabbim nasip etti dedim sevindim deli gibi cocuk isteyen adam tepki bile vermedi.gömlegimin ütüsü yamuk olmus diyerek 3 gun sonra eline bisey gecirip ustume yürüdü o kadar korktum ve bunaldim ki tekrar ailemin yanina geldim ve artik dönmeyecegim kizlar simdi hicbisey olmamis gibi yaziyor konusmak istiyor ama icimden gelmiyor ne yapmaliyim bana bir yol gosterin ne olur hayatima devam etmek ve mutlu bir insan yetistirmek istiyorm Allah kismet ederse yasamayan bilmez
bu aileler ne istiyor böyle ya. ne kadar çirkin davranışlar. neden evliliğe müdahale edip, çirkince davranarak dolduruşa getirmeye çalışıyorlar. bebeğiniz olacak evliliğe devam etmeye çalışın desem , çok yıpratıcı olacaktır sizin için. çocuk olunca katlanılır diye düşünmeyin , çocuğun da psikolojisi bozulacak. alın karşınıza konuşun. güzel dönemlerinizden konu açın. biz böyle değildik falan diye başlayıp, bak işte evladımız olacak herşeyi kötü günleri geride bırakmaya söz ver vb. bir konuşma yapabilirsiniz en azından bebeğiniz için son bir şans. geriye dönüp baktığınızda keşke dememek için...
Sevginiz bittiyse, saygı bittiyse o zaman yapılacak şey boşanmak. önce bir kendinizi sorgulayın ne yapmak istiyorm, hayatıma nasıl şekil vermem gerekiyor ve bebeğim için en doğrusu ne olacaktır şeklinde bir analiz yaparsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Allah , evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hakkınızda hayırlısı olsun.

Geri dönmeyi düşünürseniz , bebeğim için derseniz, psikoloğa gitmesini, evlilik terapistine gitmeyi, ailesinden uzağa taşınıp aradaki dengeyi düzgün kurmasını istediğinizi, ailesiyle çok yüz göz olmak istemediğinizi ve gerekli olan neyse onu düzeltmesini mutlaka şart koşun.

Bunlarda yamuk çizerse iyice anlarsınız oluru olmadığını.

Mutlu günler hepimizin olsun...

Kayınvalide ve görümcenin 'korunma' nuhabbetlerinden midem bulandı.
Ne çirkef insanlara düşmüşsünüz.
Hamilelik büyük hata olmuş ama elbet Allahın bir bildiği vardır.
Hakkınızda hayırlısı.
Ama kolay kolay güvenmeyin kocanıza.

Maalesef bende çok zor bir hamilelik geçirdim kızım şimdi 1,5 aylık ve bende boşanmayı düşünüyorum Allah’tan hayırlısını dilemekten başka çözüm Yok

Arkadaslar merhaba.. aylar once de yazmistim esimle daha 4 aylik evliyken bosanma derecesine gelmistik..evliligime bir sans daha vermek icin gelip yalvarinca tekrar dondum ama 15 gün surmedi ailesi başladı aglayip sizlamaya .eşimin dogum gününde ona sürpriz yapmak istedim basbasa kutlamak icin evde pasta vs yaptim onu hosnut etmek icin aramiz duzelsn diye ama ablasiyla annesi basbasa kutlamak istedim diye bana yapmadiklari demedikleri kalmadi gecirdigim bu sure zarfinda en kucuk laf soyleyip saygisizlik etmedim ama esimle konusmalarini duydukca okudukca nefret ettm kizlar ben cocuk istemedim ilk baslarda korundum, esime seni sevmiyor seni sevse cocuk isterdi dediler ve kendisi korunuyor herkese de senin kisir oldugunu soyluyor demisler esim bana surekli kotu davrandi ben yanina yaklasip sakalasmaya calistikca uf bunaltma beni gibi seyler soyledi tek kaydettigim ilerleme yatakta sarilip yatmasini saglamamdi onun haricinde hic bir konuda mutlu degildim.. en sonunda 1 ay once hamile oldugumu ogrendim kizlar istemesemde Rabbim nasip etti dedim sevindim deli gibi cocuk isteyen adam tepki bile vermedi.gömlegimin ütüsü yamuk olmus diyerek 3 gun sonra eline bisey gecirip ustume yürüdü o kadar korktum ve bunaldim ki tekrar ailemin yanina geldim ve artik dönmeyecegim kizlar simdi hicbisey olmamis gibi yaziyor konusmak istiyor ama icimden gelmiyor ne yapmaliyim bana bir yol gosterin ne olur hayatima devam etmek ve mutlu bir insan yetistirmek istiyorm Allah kismet ederse yasamayan bilmez
Bence zorlamanın anlamı yok. Değişeceğinide sanmıyorum .Kendini ve o çocuğun piskolojisini düşün. Gerçekten çoğu kişinin başaramacağı birşey yapmışsın keşke bende senin gibi cesaretli olabilsem.:110:

Canim ben onlara da dedim birlikte kutlayalim diye ama kimse onemsemedi ama dogum gunu geldi catti annesi hastalandi beni eve cagirdi temizlik yap diye kosarak gittim yaptim temizligimi surprizimi hazirladimve bizim ilk yilimiz daha once de hicbiri bir kez olsun esimin dogum gununu kutlamamislar ah bi anlatabilsem ama cok karisik hersey
Mesele dogum gunu su bu degil. Esinizin olgun bir kisilige sahip olmamasi ve sizinle ailesi arasindaki iliskide denge kuramamasi:(( Burda cocuk var bir daha dene diyenler var. inan evlilik nasil baslarsa oyle gidiyor. Esiniz birkac gunlugune degisecek ve yeniden eskisi gibi olacak.zaten birkere denediniz gordunuz degisen birsey olmadigini. Cocuk olacak diyede vazgecmeyin. Boyle kisilerin dogacak cocuga cok faydasi olmayacak. Yine siz kendi kendinize buyuteceksiniz. Bari cocuk ve siz huzurlu,mutlu bir ortamda olun. Bende ayni sizin durumunuzdaydim. Cocuk icin devam ettim. Yillar yili gecti degisen birsey olmadigi gibi yipranan ben oldum. Birde cocugu buyuturken hic yardimi olmadigi gibi cocuguylada problemli:(( Lutfen kendiniz ve cocugunuz icin yol yakinken dogru karari verin. Yoksa daha cok ama cok uzulrsunuz. 25 yili askin tecrubeyle sabittir:((

Back
X