- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sedalikisa
-
Kesinlikle...kimse kimseye boşan diyemezHiç kimse burda aman hadi bosan diyemez o senin kararın
Ama şiddet var için icinde hamilesin birde bende hamileyim okurken sinirlendim madem istemiyorsun be adam bosan ne uzatiyorsun ..
Bazı insanlar 1 şansı daha haketmezler .
Ewet bu kızın gercekten milletin yuvasinda gözü vvar kendi boşanmış galiba herkes bosansin istiyo.aksamdan beri hatta hergun kac kişiye boşan dedi inanamazsiniz yani
Başka yerde havla canimKız, sen gidip kocandan para çalmaya devam etsene.
Şiddet görmeye de devam et.
Niye başkaları da aynı kaderi yaşasın istiyorsun?
Kıskanma güçlü kadınları.
çok teşekkür ederim. ben pek dillendirmek aileme yansıtmak istemiyorum. ama dediğin gibi ailemin yanına gidebilirim biraz kendi kendimize kalalım o zaman zaten anlaşılır neyin ne olduğu.Kararınızı tabii ki kendi başınıza vereceksiniz, sizi yönlendirmek değil ancak fikir paylaşımında bulunabiliriz.
Kocan tam bir çocuk.
Öyle olur zaten, evlenirler birden aileleri kıymete biner.
Sanki ailesini ondan çalıyorlar veya uzaklaştırıyorlar.
Baba olacak bir adam değil.
Daha karnında iken değer vermiyor ki, doğursan ne olacak?
Ne değişecek?
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Düzelme yolunda bir adım atmıyorsa ve sana bu anlamda destek vermiyorsa, ayrılmak belki de en doğrusu.
Fakat bunu hemen boşanma yolu ile yapma derim.
Önce bir ailenle konuş, büyüklerinin de fikrini al.
Olmadı başta bir ayrılırsın (aile dönmek gibi) bir denersin sensizlik ile nasıl başa çıkıyor.
Baktın adam hiç oralı değil, o zaman ayrılırsınız.
Bazen eşlerin bir birinden ayrı kalması yararlı olabiliyor.
Bazen de ters tepebiliyor.
Başka yerde havla canim
Okey canım bekle ararim hadi hadi baska yerde havla! Hav hav havvvv! :)Kalitesi olur insanın biraz.
Şimdi ne olacak ben sana söyleyeyim.
Ben sana dava açacağım.
Sonra sen beni özür dilemek için arayacaksın
+KİB
Okey canım bekle ararim hadi hadi baska yerde havla! Hav hav havvvv! :)
Aslında bu soyledigine verilcek bi cevabim da varda neyseee burda soylemeyeyim.senin amacının ne oldugu belli zaten
Hav hav hav havvvv!!!!! :)
çok teşekkür ederim. ben pek dillendirmek aileme yansıtmak istemiyorum. ama dediğin gibi ailemin yanına gidebilirim biraz kendi kendimize kalalım o zaman zaten anlaşılır neyin ne olduğu.
şimdi aradı. akşam oturup konuşucaz. umarım sakin bir konuşma geçer. ben şuan hayatımın en stresli günlerini yaşıyorum. şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca evet belki o da stresli cnkü daha önce ben bebek kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım. ve şimdi tekrar hamile kaldığımı öğrenince ikimizde çok telaş yaptık. salı gunu kalp atısı olup olmadığına bakılıcak. bana zaman gecmiyo o ise hergun isten gelince kaç gün kaldığını sayıyo. sanırım bu stresi dışa vurmumuzda bir yanlış var bu ara. ama bu son aylarda cok sinirli olduğu gerçeğini değiştirmiyo. bu sadece bu son 2 haftanın açıklaması olabilir. sizce yanlışmı düşünüyorum?Tek sorunu eşinizde görmedim ben. Sorununuz tamamen karşılıklı. Mesela sigara içmeye giden adama durduk yerde laf söyleyip tahrik etmişsin en basitinden. Eger seni çok rahatsiz eden seyler varsa ailesine tutumuyla ilgili esinle bunu ciddi sekilde karşılıklı otururken konuşmalısın. Çoçuk gibi tafra yaparak bir yere varamazsın adam da bir süre sonra eeh yetti be der ciddiye almaz. O yüzden bazı şeyleri cabuk tüketmemek lazım bebek de geliyormuş oturup konusun ve birşeyleri değiştirmek icin kararlar alın. Ve gercekten niyetiniz olmadığı sürece bosanma lafını sürekli ağzınıza almayın cunku iki taraf da farkinda olmadan hazırlar kendini bu duruma lafı geçtikçe.
istem dışı güldüm benzetmelerinize :) evet bu da bir yöntem olabilir. uygun birini bulup çekineceği birini bunu yüzüne vurdurmayı denemeliyim.Kocanız çok görgüsüz kaba saba. Sizden utanmyor belli. Bir yakınınızdan rica edin, aynı ortamdayken oturuşuyla ilgili onu uyarsın. Emin ol düzelecektir. Çünkü öküz erkekler karılarından utanmaz sıkılmazlar, ele gelince öyle bir çeki düzen verirler ki kendilerine şaşırır kalırsın.
Ama hata kadınlarda. Ahırlarından çıkarıp topluma katmaya çalışıyoruz bu öküzleri. Sonra da böyle oluyor işte.
25?ıkınızınde bırbırınızden farkı yok bence
yasınız kac ?
cok kucuk olmalısınız dıye dusundum
Kızlar noldu ya? Sakinleşin biraz. Müdahil olmak istemedim aslında ama, konu sahibinin de konusunu sabote ettiniz. Neden bu kadar büyüttünüz hiç anlamadım. Prayforlosers şaka olarak yazdı onu bence. Napcak milletin evliliğinde gözü olup da. Bu evlilik de başkalarının gözünün kalacağı bi evlilik değil zaten. Bi şakayı çok büyüttünüz. Yapmayın lütfen. Konusu kapanmasın kadıncağızın.Aslında bu soyledigine verilcek bi cevabim da varda neyseee burda soylemeyeyim.senin amacının ne oldugu belli zaten
Aslında bu soyledigine verilcek bi cevabim da varda neyseee burda soylemeyeyim.senin amacının ne oldugu belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?