hamileyim ve boşanmak istiyorum!

sedalikisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
12
3
1
arkadaşlar merhaba. çok çıkmazdayım burada birşeyler okudum ve hemen üye oldum. kendimi kısaca anlatayım. 2014 agustosunda evlendim. severek evlendim (bi kaç sorun cıkmıştı hemde ailemi karşıma alarak evlendim ama şuan bi problem yok) başlarda çatırdayan ve karşılıklı şiddet barındıran bir evlilikti. 2-3 kere şidet içerikl, kavgamız oldu daha snra ciddi konuşmadan sonra bunlar kalmadı şükür.
şimdi sorunum ise şu: eşimçok sinirli olmaya başladı, sorduğum sorulara bile sinirlenir oldu. bana yaptığı en ufak bir iyiliği bile gözüme sokuyo yüzüme vuruyo. beni rahatsız eden hareketlerinden hiç vazgeçmiyor. ağzı açık yer herşeyi şapırdatarak (benm takıntım var), oturduğunda bacaklarını açar bide açıp kapatır sürekli. bazen eve kuzeni ve eşi geliyo onların yanındada böle oturuyo her sefernde işaret ediorum ayıp dıyorum genc karısı var kuzeninin öle sallanmaz diyorum. bacaklarım agrıyo böle rahatlıyorum diyo. bla bla bla... bu ve buna benzer o kadar birbirimize zıt hareketler var ki. yaklaşık 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. şuan 6 haftalık hamileyim. ve öğrendiğimden beri defalarca hüngür hüngür ağlattı ki biz bu bebeği 1 yıldır istiyoruz bir kürtaj yaşadık daha düzgün yaklaşması gerekirken benm ona anlayış göstermemi istiyor. evlenmeden önce ben değerliyken evlendik 1 umaraya ailesi yerleşti. en son akşam yine ipler gerildi mutfaga sigara içmeye gidiyordu bende: o kadar korkaksın ki şu sigarayı bile bir kişi öğrencek diye ödün kopuyo dedim. oda: ben sevdiğim insanların (anne ve babasından bahsediyo) üzülmesini istemiyorum o yuzden saklıyorum dedi. (halbuki yalan babası cok mızar ve anneside o yuzden saklıyo). bende sen zaten bi tek beni düşünmüyosun beni sevmiyosun o zaman dedim. oda sen kendini sevdirmemek için elinden geleni yapıyosun dedi. bende yanına gittim bunu içten mi sölüyosun dedim evet dedi. o zaman bitirelim dedim. tamam yarın avukata gidelim hemen dedi bana. sonra ben yatak odasına gectm yatıyodum mesaj attı sabah kaçta kalkıcaksın diye. bende ne zaman dersen kalkarım dedim. bakıyomda pek heveslisin kesinmi kararın gbi bişiler dedi. bende ikimizde aynı seyi düşünüyoruz olsun olan dedim. snra bebegi falan sordu abuk sabuk konuştuk. şimdi sizlere soruyorum. ama daha cok evlilere. çünk bekara koca boşamak kolay. bana akıl verin nolurrr dertleşmeye çok ihtiyacım varrr. uzun oldu hakkınızı helal edin.

Hiç kimse burda aman hadi bosan diyemez o senin kararın

Ama şiddet var için icinde hamilesin birde bende hamileyim okurken sinirlendim madem istemiyorsun be adam bosan ne uzatiyorsun ..

Bazı insanlar 1 şansı daha haketmezler .

Hiç kimse burda aman hadi bosan diyemez o senin kararın

Ama şiddet var için icinde hamilesin birde bende hamileyim okurken sinirlendim madem istemiyorsun be adam bosan ne uzatiyorsun ..

Bazı insanlar 1 şansı daha haketmezler .
şiddet ilk 3 ayda karşılıklı olmuştu şimdi yok şükür. ama değişmiyo sürekli kırılmaktan ağlamaktan yoruldum. annesi üzülcek diye kelimelerini hep nasıl seçiyo anlatamam ama bana gelince hiç düşünmeden konusuyor.

Kafanızda bir sürü soru işareti var ve siz 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorsunuz. Cidden kendinize bu süreçte sordunuz mu: Bu kadar huyu batıyor bu adamın, benim bu adamla bir geleceğim var mı? Yani çocuk planladıysanız demek ki o hareketler sizi ayrılığa itecek kadar rahatsız etmiyormuş.

Eşinin tedaviye ihtiyacı var. Psikolojik sorunları var. Şiddet, huzursuz bacak sendromu bunun göstergesi. Ama bacakları açarak oturma kısmı tamamen terbiyesizlik. Baba olmaya hazır değil. 9 aya kadar da yetişmez. Iki çocuk birden büyütürüm diyorsanız kolay gelsin.

Benim milletin yuvasında gözüm var, bence boşan.

Oturmamış bir evliliğe niye bebek?
milletin yuvasında gözüm var derken? böyle biryere gidecek bişey yazdıysam kusura bakmayın. bu sinir ve kırma olayları 2-3 aydır başladı. öncesnde oturmuş bir evliliğimiz vardı zaten. ama artık sinirinden terslemelerinden sıkıldım. ayrıca bekarmısınız bilmiyorum ama bir evlilik içindeyken oturup oturmadığını rahat anlayamazsınız.

Bizim hiç böyle ottan b.ktan sürtüşmeleri kavgaya döndürmediğimiz için bilemicem.
İkili olarak geçinmeye gönlünüz yok belli ki

Kafanızda bir sürü soru işareti var ve siz 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorsunuz. Cidden kendinize bu süreçte sordunuz mu: Bu kadar huyu batıyor bu adamın, benim bu adamla bir geleceğim var mı? Yani çocuk planladıysanız demek ki o hareketler sizi ayrılığa itecek kadar rahatsız etmiyormuş.
sadece ağız ve oturuşunu sürekli yüzüne vuruyodum ama bu sinir olayı son zamanlarda başladı ve dayanamıyorum artık. bu sinir ve dikleşmesi yoktu daha önce.

Eşinin tedaviye ihtiyacı var. Psikolojik sorunları var. Şiddet, huzursuz bacak sendromu bunun göstergesi. Ama bacakları açarak oturma kısmı tamamen terbiyesizlik. Baba olmaya hazır değil. 9 aya kadar da yetişmez. Iki çocuk birden büyütürüm diyorsanız kolay gelsin.
işte bende bu yuzden cocugumu kendim mi büyütsem diyorum?

milletin yuvasında gözüm var derken? böyle biryere gidecek bişey yazdıysam kusura bakmayın. bu sinir ve kırma olayları 2-3 aydır başladı. öncesnde oturmuş bir evliliğimiz vardı zaten. ama artık sinirinden terslemelerinden sıkıldım. ayrıca bekarmısınız bilmiyorum ama bir evlilik içindeyken oturup oturmadığını rahat anlayamazsınız.
Yok yok ben sizin için yazmadım onu :)
Anlarsınız birazdan gelecek yorumlardan neden yazdığımı.

Evliyim ben, iletişim problemleriniz zaten çok açıkmış.
Yani büyük bir sorun varmış, yazmışsınız zaten.
Keşke biraz biraz bekleseymişsiniz.

Eşiniz biraz çocuk gibi geldi bana, iki çocuk büyütmek istemezdim.

Siddet varsa durulmaz
Sokakta kalsam gene bosanirim ben olsam

Yok yok ben sizin için yazmadım onu :)
Anlarsınız birazdan gelecek yorumlardan neden yazdığımı.

Evliyim ben, iletişim problemleriniz zaten çok açıkmış.
Yani büyük bir sorun varmış, yazmışsınız zaten.
Keşke biraz biraz bekleseymişsiniz.

Eşiniz biraz çocuk gibi geldi bana, iki çocuk büyütmek istemezdim.
bende öyle bişey yazdım sanmıştım :)
ya artık hamile kalıncamı anladım bazı şeyleri daha ciddi düşünmeye mi başladım bilmiyorum. şimdi düşünüyorum bu eve bir bebek. o çocuğun yanında ya sürekli kavga edersek o ne yapar? yada yıkılmış bir yuvaya doğarsa ne olur? o kadar çıkmazda kaldım ki anlatamam.

Siddet varsa durulmaz
Sokakta kalsam gene bosanirim ben olsam
şiddet olduğunda bunu yaptım zaten gideceğimi olmayacağını şiddete katlanmayacağımı söledim bir daha hiç olmadı. ben sadece onu evliliğimin başını ve son 3 ayına kadar düzgün ilerlediğini belirtmek için yazmıştım.

Back
X