hamileyim ve boşanmak istiyorum!

Kızlar noldu ya? Sakinleşin biraz. Müdahil olmak istemedim aslında ama, konu sahibinin de konusunu sabote ettiniz. Neden bu kadar büyüttünüz hiç anlamadım. Prayforlosers şaka olarak yazdı onu bence. Napcak milletin evliliğinde gözü olup da. Bu evlilik de başkalarının gözünün kalacağı bi evlilik değil zaten. Bi şakayı çok büyüttünüz. Yapmayın lütfen. Konusu kapanmasın kadıncağızın.
Canim mrb..gunlerdir bakiyorum bu kiz her paylasim yapan evli bayanlara boşan diyor.baskı yapiyor.bosanmadigi icin de aşağılar gibi konusmalari var.bende diyorum kii kimseye boşan diyemezsin diyorum terbiyesiz terbiyesiz konusmalar.allah korkun olsun diyorum.git az otede allah korkusu varmış diyor..ben bu şahsiyeti adlandiramadim :).sizin varsa bi düşünceniz buyrun

balkona çıkarken korkaksın falan demişsiniz ya oda sizin yanlışınız. Kışkırtıyorsunuz resmen.
Sanki sorun tek taraflı değil karşılıklı gibi.

Kızlar noldu ya? Sakinleşin biraz. Müdahil olmak istemedim aslında ama, konu sahibinin de konusunu sabote ettiniz. Neden bu kadar büyüttünüz hiç anlamadım. Prayforlosers şaka olarak yazdı onu bence. Napcak milletin evliliğinde gözü olup da. Bu evlilik de başkalarının gözünün kalacağı bi evlilik değil zaten. Bi şakayı çok büyüttünüz. Yapmayın lütfen. Konusu kapanmasın kadıncağızın.
Yahu tabiki ironi yaptım Colinim ya, ben hep boşan diyorum diye.
Milletin yuvasında gözüm var dedim.
Niye olsun milletin yuvasında gözüm yahu :)

Ama bu hakaretleri de yutacak değilim elbette

Bu adam 2 günde böyle olmamis hep böyleymis neden 1 yildir sana kocalik yapamayan adami sen baba yapmakicin ugrasiyosun

ya Şu bacak açık oturma huyuna bende kılım . Erkeklerde neyse anatomik olarak acik oturabiliuorlar ama benim ablam kanepede kayar bacaklarinida sonuna kadar açar öyle oturur birşeyde diyemiyorum :KK43:
Benimde en nefret ettiğim şey bu. Sığırlar resmen :sinirli:

Söylesene allah aşkına, zaten ne kadar çirkinleşebilirsin ki
Çok zayıf bir kadınsın, kaliteli bulmadım, bence zeki de değilsin. Eğitimsizsin. Kendini geliştirmek adına bir çaban da yok.
Kendin sataştın bana, yorumumu alıntılamak zorunda değildin.
Şiddet görüyorsun, görene boşanma diyorsun
Kocandan para çalıyorsun, evlilik devam ettirmeye çalışıyorsun

Hadi sen ettiriyorsun, millet niye ettirsin be kadın?
Kıskanç olan ben miyim?
Eşinle tanıştığımda ona ondan para çaldığını söyleyeceğim

Sen şaka yapıyorum sanıyorsun galiba, ama suçu tekrarlıyorsun.
Canım ben ciddi ciddi avukatım ve şu an dilekçemi yazıyorum.
Baya bi sinirin bozulmuş senin galiba sakin ol canım kasma kendini.bu kadar.kendini ne kadar onemsedinn ve benide.ne kadar kucumsedinn

Baya bi sinirin bozulmuş senin galiba sakin ol canım kasma kendini.bu kadar.kendini ne kadar onemsedinn ve benide.ne kadar kucumsedinn
Burda acilen konu lara isteyen istedigi fikri yazar ve bu seni zerre kadar ilgilendirmez oku ve gec böyle hakaret ederek yazmak zorunda degilsin ..

Benimde en nefret ettiğim şey bu. Sığırlar resmen :sinirli:
Erkeklerde Açıp kapatıp oyun oynamadıktan sonra sorun yok bence ölcülü bir sekilde açık durabilir . Ben bir kere erkek arkadaşıma kapasana dedim bi nasıl oluyo acayip komik duruyo Küçük kadın gibi oluyolar

Canim mrb..gunlerdir bakiyorum bu kiz her paylasim yapan evli bayanlara boşan diyor.baskı yapiyor.bosanmadigi icin de aşağılar gibi konusmalari var.bende diyorum kii kimseye boşan diyemezsin diyorum terbiyesiz terbiyesiz konusmalar.allah korkun olsun diyorum.git az otede allah korkusu varmış diyor..ben bu şahsiyeti adlandiramadim :).sizin varsa bi düşünceniz buyrun
Hımm önceden bi sorun yaşadınız sanırım. Yani oluyor üyeler arasında böyle fikir çatışmasının kişisel çatışmaya dönmesi. Burda birçok üye tecrübe etmiştir bunu emin olun. Bende dahil. Ama birşey kazandırmıyor tartışmak. :KK43: O an sinirle tartışıyoruz ama sonrasında anlıyoruz ki, elimize geçen birşey yok. O yüzden büyütmeyin bence. Çok rahatsız oluyorsan yorumlarından o üyeyi görmezden gel. Böylesi daha iyi oluyor. Tavsiyem, karşılıklı birbirinizi görmezden gelin. :KK66:

Burda acilen konu lara isteyen istedigi fikri yazar ve bu seni zerre kadar ilgilendirmez oku ve gec böyle hakaret ederek yazmak zorunda degilsin ..
Ben.kimseye hakaret etmiyorum hakaret eden kişi belli canimm.anlamadan bide kavgalara karismaniz yok mu alahiimmm

Hımm önceden bi sorun yaşadınız sanırım. Yani oluyor üyeler arasında böyle fikir çatışmasının kişisel çatışmaya dönmesi. Burda birçok üye tecrübe etmiştir bunu emin olun. Bende dahil. Ama birşey kazandırmıyor tartışmak. :KK43: O an sinirle tartışıyoruz ama sonrasında anlıyoruz ki, elimize geçen birşey yok. O yüzden büyütmeyin bence. Çok rahatsız oluyorsan yorumlarından o üyeyi görmezden gel. Böylesi daha iyi oluyor. Tavsiyem, karşılıklı birbirinizi görmezden gelin. :KK66:
:)) tamam canim tesekkurlerr

Bekara karı boşamak kolay lafıda çok klişe bence.
Yaşadıklarınızı anlatınca tabikide evli-bekar farketmeksizin boşan yada boşanma denilebiliyor.

Konunuza gelince. İnatlaşmayla uzatmışınız konuyu. İkinizde suçlusunuz.

Bence süründür, mahkeme falan açılsın. Korksun. olacağım derse denersin, tabi eğer seviyorsan. Yok aynen burnunun dikine giderse boşa. Hayat senin hayatın yine de. Ne denir ki :S

Sana ne kadın benim allah korkumdan sana ne??????????????*
Kocandan parayı çalarken senin korkun yok herhalde hiç?
Millete boşanma dayak yemeye devam derken de yok?

Az bile söyledim sana, yine söyleyeceğim
Az ileride allah korkusu varmış, git az ötede oyna bana bulaşma.

Dün de böyle beni boşan dedim diye, böyle aklı sıra canım bak şimdi çok günah bu, e sen kimseye boşan diyemezsin allah korkun olsun falan diyor
Komik mi değil mi anlayamadım

Niye yorumumu alıntılıyorsun????????????????????????????
Bak bir de bana hav hav dedi, sonra da hakaret etmiyorum hakaret eden belli diyor.

Konu sahibi, konuna mıçtığım için ben kendi adıma çok özür dilerim.
Ama duramadım, boşanmayacağın zaten en başından belliydi.
Ben bunu anladım en başından zaten.
Ama mutsuz ve laçkalaşmış bir ilişki yürütülmez. O yüzden sana kendi adıma devam et diyemezdim.

Dün de böyle beni boşan dedim diye, böyle aklı sıra canım bak şimdi çok günah bu, e sen kimseye boşan diyemezsin allah korkun olsun falan diyor

Bak bir de bana hav hav dedi, sonra da hakaret etmiyorum hakaret eden belli diyor.

Ama mutsuz ve laçkalaşmış bir ilişki yürütülmez. O yüzden sana kendi adıma devam et diyemezdim.

Tamam guzelim sakinnn...sakin oll..simdi anladım senin yaşın baya bi küçük galiba.anliyorum ben seni.hadi az otede oyna canım tmm?ablalarin burda senin yaşını aşıcak konusmalar yapiyor

Back
X