Hamileyim ve canim cok yaniyor...

Sizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?
Bence karşımızda hamile bir bayan varken daha fazla kendini kötü hissedeceği şeyler yazmayalım. Evet maddi durum düzelmeden bebek olmamalı çünkü bazen her şey yolunda gitmiyor , bugün hamileyim yarın giderim devlet hastanesinde bedava doğururum gibi bir şey değil. Bir bebeğin maliyeti en az 10 bin lira. Ama olan olmuş bir kere . Bazen de korunulduğu halde oluyor

B _Bifeyza_ okurken içim parçalandı acıyı içimde hissettim sanki ..
Ne kadar kötü insanın annesinin bu şekilde ayrım yapıp bu şekilde davranması
Anneni de ablanı da babanı da allaha havale et canım ama inşallah durumunuz bir an önce düzelir ve ordan çıkar gidersiniz
Senin yerinde olsam asla muhatap olmam
İnsan düşmanına bile bu şekilde davranmaz.
Çok üzüldüm ama lütfen üzülmemeye özen göster çok zor biliyorum ama bebeğin her şeyi duyuyor ve hissediyor onun için daha iyi olmalısın

Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim darda kalan her kulunun yardımcısı olsun. Bir an önce size hayırlı bir kapı açsın inşallah kimseye muhtaç olmadan yaşayın. Bu anlattıklarının benzerlerini kat kat ve fazlasını ben yaşadım ama çok şükür bitti. Şimdi onlar bana.muhtac Allah 'in adaleti şaşmaz canım ee yada geç herkes yaşattığını yaşar merak etme.

Konu sahibi kira vermiyor ama o eve doğalgaz, kalorifer döşetmiş. Kira gibi bir şey yani. Oradan çıkarken kaloriferi, doğalgaz borularını söküp götürecek değil ya. Çok uyanıkmış ailen. Ailenin böyle olduğunu bilmiyor muydun daha önceden? Neden bile bile gelip içlerine girdin ki? Tek göz bir yere hem daha az kira verirdin, hem de annenin apartmanında kalbin kırıla kırıla aç kalacağına kendi evinde aç otururdun. Kimseye boynun bükük olmazdı, yüzgöz olmazdın hiç olmazsa. Çok üzüldüm gerçekten.
Aynen inşallah doğalgaz ödeme işi bitince hadi çıkın demezler

Elimizde iki tane bilezik kaldi ya iste onlari bozdurcakmisim neden istemisim.. oyle degisiklerki konusulacak gibi degil keske gorseniz nasil insanlar oldugunu..

Sen onları biz çoktan bozdurduk kaç aydır ne yiyor içiyoruz sanıyorsun deseydin ya. Senin durumun çok kötüyken keşke bilezik vermeseymissiniz

Oncelikle cok gecmis olsun bakin hamilesiniz uzulmeyin sadece yasadiklarinzidan ders cikarin bebek olmus ama 2.yi lutfen hemen dusunmeyin durumunuzu duzeltin param var su kadar bilezigim var demeyin icinizi vermeyin o 2 bilezigi de bozdurduk diyin sonra da her ay kenara para koyun bankada biriksin onlar size huzur vermez ama orada kenara para koyana kadar oturun mesafeli olun uzulmeyin.

Bence konu fake. Durumlar bu kadar kötü, bir de hemen hamile kalınmış. Acaba anne ablaya neden iyi de konu sahibine canavar?

Çok üzüldüm durumunuza,inşallah bebeğiniz bereketle gelsin sizi feraha çıkaracak gelişmeler yaşayın.

Sizin hatanız annenizi aracı tutarak ablanıza haber uçurmanız.
Eşinizle de konuşmuşken anneyi araya sokmak gereksiz olmuş.
Annenizi de Allaha havale edin,yorumlanacak yanı yok,hamile evladına hakaret,beddua etmek...ne denirki........
Olaylar büyürse sizi orda da barındırmazlar.
İnşallah bir an evvel beliniz doğrulur.
Amin..

Bence konu fake. Durumlar bu kadar kötü, bir de hemen hamile kalınmış. Acaba anne ablaya neden iyi de konu sahibine canavar?

Konu fake mi gerçek mi bilmiyorum da acaba neden fake konu açıyorlar ki bazı kişiler? Gerçekten bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum; neden hakikaten? Amaç ne? Çok saçma geliyor?? Daha burada yeniyim, cahilliğime verin:D

Konu fake mi gerçek mi bilmiyorum da acaba neden fake konu açıyorlar ki bazı kişiler? Gerçekten bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum; neden hakikaten? Amaç ne? Çok saçma geliyor?? Daha burada yeniyim, cahilliğime verin:KK70:
Hayır tabikide lutfen boyle ithamlarda bulunmayin olurmu oyle sey su mubarek gunde kimi neden kandirayim.. neyse onu anlattim acik acik. Annem evlat ayrimciligi yaptigi icin bize canavar ablama melek.. abimlede ayni sekilde sorunlu.. o kadar cok sey varki okuduklariniz birer ozet.. kimse kimsenin icini bilmezki. Allah razi olsun iyi yorum yapandan da kotu yorum yapandan da

İşte elde avuçta olmayıp da insan birilerinden ailen bile olsa bişeyler kabul edince böyle oluyor.Annenize mi kızsam ablanıza mı yoksa bu yokluk borç harç içinde bi de çocuk yapan size mi?

Szin olan bılezıgı ,ablanız vereyım dedıgınde neden eşime sorayım dedınız ki?tamam abla ver deseydınız. Ayrıca annenızı neden karıstırıyorsunuz olaya ,ablam verecek mi diye neden annenızın evıne gıdıyorsunuz, arayın sorun ablanıza? Eşiniz nezamandır işsizdi ki bu kadar darda kaldınız hamıleyken,allah yardımcınjz olsun ,esınızın aılesınden yardım ısteyın bıraz durumları varsa

insallah kimseye muhtac etmez sizi rabbim.
Anneden Anneye fark var.
bir anne evladi acken kendi tok olamaz.
bir anne evladi dardayken o refah icinde olamaz.
bir anne bile istiye evladina kiyamaz uzemez.

Babanız nerede ?

Kırılmakta Haklısınız .
Bak şükret eşinde işe Başlamış şnşallah memurluk olur da kimseye Muhtaç olmazsınız .

Keşke annenle hiç konuşmasaydın. Olan olmuş artık. Bebek kısmetiyle gelir üzülme sakın herşey yoluna girer. Bol bol dua et. Kendine dikkat et hayırlısıyla doğur herşey rayına oturur. Allah büyük unutma.

Eşinizin ailesi ile aranız nasıl ? Maalesef anneniz de olsa bazi insanlar yalnız,parasız kaldıgımızda bizden çıkar saglayamayacaklarindan ters düşüyorlar. Biz esimin ailesiyle gorusmuyoruz.Ben de hamileyken günlerce aç kaldım. Elektrik kesildi. Annem 1 kere dahi be temizligime yardıma geldi ne başka birşey. En ufak doğum günü gibi bir etkinligim olsa hazırlık yaparken devamli "zaten kaç kişi gelecek ki"der aşağılar. Ama Allah büyük ben size dua edeceğim herşey çok güzel olsun,lütfen sizde bana edin.
Eşinizle bu süreci yipranmadan gecirmeye çalışın. Ve bence kolunzdakilerden birini inceltip eve yemek alın bol bol. Ben alyansima kadar sattim.

Sizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?
Konu sahibesi şartların gereği bile isteye yaptığı bir kötülük yok ama siz karnı burnunda sıkıntılı bir anneye bile isteye kötülük yapıyorsunuz Ne diyeyim Allah kalbinize iyilik versin

Back
X