Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence karşımızda hamile bir bayan varken daha fazla kendini kötü hissedeceği şeyler yazmayalım. Evet maddi durum düzelmeden bebek olmamalı çünkü bazen her şey yolunda gitmiyor , bugün hamileyim yarın giderim devlet hastanesinde bedava doğururum gibi bir şey değil. Bir bebeğin maliyeti en az 10 bin lira. Ama olan olmuş bir kere . Bazen de korunulduğu halde oluyorSizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?
Aynen inşallah doğalgaz ödeme işi bitince hadi çıkın demezlerKonu sahibi kira vermiyor ama o eve doğalgaz, kalorifer döşetmiş. Kira gibi bir şey yani. Oradan çıkarken kaloriferi, doğalgaz borularını söküp götürecek değil ya. Çok uyanıkmış ailen. Ailenin böyle olduğunu bilmiyor muydun daha önceden? Neden bile bile gelip içlerine girdin ki? Tek göz bir yere hem daha az kira verirdin, hem de annenin apartmanında kalbin kırıla kırıla aç kalacağına kendi evinde aç otururdun. Kimseye boynun bükük olmazdı, yüzgöz olmazdın hiç olmazsa. Çok üzüldüm gerçekten.
Elimizde iki tane bilezik kaldi ya iste onlari bozdurcakmisim neden istemisim.. oyle degisiklerki konusulacak gibi degil keske gorseniz nasil insanlar oldugunu..
Ya Allah askina insan neden boyle birsey icin yalandan konu acsinBence konu fake. Durumlar bu kadar kötü, bir de hemen hamile kalınmış. Acaba anne ablaya neden iyi de konu sahibine canavar?
Bence konu fake. Durumlar bu kadar kötü, bir de hemen hamile kalınmış. Acaba anne ablaya neden iyi de konu sahibine canavar?
Hayır tabikide lutfen boyle ithamlarda bulunmayin olurmu oyle sey su mubarek gunde kimi neden kandirayim.. neyse onu anlattim acik acik. Annem evlat ayrimciligi yaptigi icin bize canavar ablama melek.. abimlede ayni sekilde sorunlu.. o kadar cok sey varki okuduklariniz birer ozet.. kimse kimsenin icini bilmezki. Allah razi olsun iyi yorum yapandan da kotu yorum yapandan daKonu fake mi gerçek mi bilmiyorum da acaba neden fake konu açıyorlar ki bazı kişiler? Gerçekten bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum; neden hakikaten? Amaç ne? Çok saçma geliyor?? Daha burada yeniyim, cahilliğime verin![]()
Konu sahibesi şartların gereği bile isteye yaptığı bir kötülük yok ama siz karnı burnunda sıkıntılı bir anneye bile isteye kötülük yapıyorsunuz Ne diyeyim Allah kalbinize iyilik versinSizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?