Hamileyim ve çok fazla kabızlık sorunu yaşıyorum :(

Peki gaz problemi yaşayan da oldu mu şu şişlik hiç geçmiyor ve sancı oluyor :KK43:
Nohut fasulye lahana bunlar gaz yapiyit ben çok meraklıyım mesela evde kuru üzüm vardı acaba ne işe yatiyor diyip arastrdm faydaları goruncr yedim yenidünya vardı araştırdım düşüğe engel oluyormuş yedim kabızlık ve kilonun en büyük nedeni beyaz ekmek ve bakliyat kuzum bundan uzak dur yiyorsanfa az ye mesela bulgur pilavı 3-4 kaşık yersen metabolizma çalıştırır ama koca bir tabak yendiğinde kabız yapabilir

Nohut fasulye lahana bunlar gaz yapiyit ben çok meraklıyım mesela evde kuru üzüm vardı acaba ne işe yatiyor diyip arastrdm faydaları goruncr yedim yenidünya vardı araştırdım düşüğe engel oluyormuş yedim kabızlık ve kilonun en büyük nedeni beyaz ekmek ve bakliyat kuzum bundan uzak dur yiyorsanfa az ye mesela bulgur pilavı 3-4 kaşık yersen metabolizma çalıştırır ama koca bir tabak yendiğinde kabız yapabilir
Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini uygulayacağım. 🤗

Merhaba arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim ve bu hafta çok ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Aşırı gaz sancısı var ve bu beni patlayacakmışım hissine sokuyor. Ikınmak tehlikeli olabilir diyorlar ama ıkınmadan da olmuyor. Ne yapabilirim, lütfen bana yardım edin. :KK43:
Akşamdan bir kaseye 3 4 adet kurukayisi köy sıcak su dok ustune sabahta suyunu iç tanelerini de ye faydası olur. Yeşil mercimek tüket ilk 3 ay ilaç almak iyi değil diye biliyorum

Akşamdan bir kaseye 3 4 adet kurukayisi köy sıcak su dok ustune sabahta suyunu iç tanelerini de ye faydası olur. Yeşil mercimek tüket ilk 3 ay ilaç almak iyi değil diye biliyorum
Evet o yöntemi denedim bir nebze de olsa faydası oldu ama şişkinlik ve gaz sürekli rahatsız ediyor inşallah o da geçecektir. Teşekkür ederim

Ben de her şeyi denemiştim artık hiç olmayınca doktoruma danıştım duphalac şurup vermişti rahatlamıştım

Back
X