Hamileyim ve çok mutsuzum

eylldebahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
33
5
36
35
Saat 02.42 gece iki tane çocuğum var ve hamileyim. Ama çok mutsuzum ruhum daralıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum.sırtımı dayıcam kimsem yok. çevremde herkes bana karşı sevgisiz kimse beni hesaba almıyor.halimi hatrımı soranım yok. Korkuyorum çocuklarımın kaderi de bana benzerse ne olur bana yardım edin manevi olarak yalvarırım. Dua da ediyorum her seferinde.

Saat 02.42 gece iki tane çocuğum var ve hamileyim. Ama çok mutsuzum ruhum daralıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum.sırtımı dayıcam kimsem yok. çevremde herkes bana karşı sevgisiz kimse beni hesaba almıyor.halimi hatrımı soranım yok. Korkuyorum çocuklarımın kaderi de bana benzerse ne olur bana yardım edin manevi olarak yalvarırım. Dua da ediyorum her seferinde.
Ya insanları napcan sen kendine değer ver önemse. İnsanların amacı zaten dibe cekmek eşinizle iyiysen iz cevreyi hiçte tınlamayın kim size nasılsa sizde onlara öyle olun.

Hayatının daha iyi olacagına inan :) 3 tane bebe çok zor evet ama size arkadaş olacaklar.

Canım bence sen çocuklarınla yeni doğacak bebeğinle hayattan keyif almaya bak. Milyonlarca insan var bir çocuğu olsa etrafındaki kimseyi umursamayacak. Evlatların sana Allah'ın lütfu, kıymetini bilmelisin bence.
Çok güzel konustun bencede keyif almaya bak evin içindeki o güzel sesler
Biz napalim olsun diye senelerce uğraşıyoruz baskalarida arayıp soranim yok diye dert yanıyor Allah bağışlasın size çocuklarınızı...

Bence sen kendi degerini bilememişsin.Kendini sevmiyorsun.Sahip olduklarini sevmeli sahip olduklarinla yetinmelisin.bu zamanda az insan rahat kafa.. Allah kafi dir insana.. benim 3 cocugum olsa kimseye niye yoksun demeye zaman bulamazdim sanirim. Elbet birileri gelir birileri gider sen şuanki durumunu düşun. Skntilar gecicidir kalici degil ama buyur edip başinda taşimassa canim.Allah kolaylik versin

Sanırım hormonların etkisiyle hamilelik depresyonu yaşıyorsun. İçinden bağıra bağıra ağlamak geliyorsa ve iyi gelecekse git bir odaya doya doya ağla. Hayata küsmemek için 2 muhteşem sebebin var, 3. muhteşem sebebin de yolda. Ben onlardan 1 tanesine sahip olabilmek için 3 yıl kendimi paraladım ve artık maalesef şansım da kalmadı. Halimi hatırımı soranım yok demişsin, herkesin kendine göre sorunları ve hayat telaşesi var, çok fazla şey beklememek lazım. İlla ki birileriyle iletişim kurmak istiyorsan neden ilk adımı sen atıp, varsa anneni, kız kardeşini, kuzenini veya bir kız arkadaşını ara, hal hatırı sen sor. İnsan bazen başkalarından beklerken karşı tarafın da kendisinden bekleyebileceğini unutuyor. İlk adımı at, birilerini ara ama aradığında da dertten tasadan konuşmak yerine ordan burdan konuşarak kafanı dağıtmaya çalış. Önümüze gelene dert anlatmaya devam ettikçe kasvet dağılmak yerine artıyor.

Bence sen kendi degerini bilememişsin.Kendini sevmiyorsun.Sahip olduklarini sevmeli sahip olduklarinla yetinmelisin.bu zamanda az insan rahat kafa.. Allah kafi dir insana.. benim 3 cocugum olsa kimseye niye yoksun demeye zaman bulamazdim sanirim. Elbet birileri gelir birileri gider sen şuanki durumunu düşun. Skntilar gecicidir kalici degil ama buyur edip başinda taşimassa canim.Allah kolaylik versin
Beniö kimsesizliğim anam kardeşlerim den bahsediyorum.

Back
X