• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve cok yalnizim : (

MayisPapatyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
882
819
103
Merhaba. Yeni evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Belki de korunmamak en buyuk hatamdi ama bu cocugu cok istiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde o kadar sevindim ki.
Esim de evlenmeden once surekli cocuk istedigini soylerdi. Cocuklari da cok seviyordu.
Ama hamile oldugumu ogrendiginden beri hicbir sevinc yada heyecan belirtisi yok. Bana da hic deger vermiyor. Surekli küsüyor konusmuyor benle. 2 gundur grip oldum. Hasta olduguma inanmadi bile. Küstü gitti. Hasta halimle ve bulantilarimla kendime ve karnimdaki bebegime bakmaya calistim. Cok sukur iyilestim cabucak.
Surekli agliyorum. Ama kendim icin degil. Babasi bebegimizi sevmiyor ilgilenmiyor diye agliyorum.
Bebegime bisey olur diye cok korkuyorum. Ne olacak bu isin sonu : (

Merhaba. Yeni evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Belki de korunmamak en buyuk hatamdi ama bu cocugu cok istiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde o kadar sevindim ki.
Esim de evlenmeden once surekli cocuk istedigini soylerdi. Cocuklari da cok seviyordu.
Ama hamile oldugumu ogrendiginden beri hicbir sevinc yada heyecan belirtisi yok. Bana da hic deger vermiyor. Surekli küsüyor konusmuyor benle. 2 gundur grip oldum. Hasta olduguma inanmadi bile. Küstü gitti. Hasta halimle ve bulantilarimla kendime ve karnimdaki bebegime bakmaya calistim. Cok sukur iyilestim cabucak.
Surekli agliyorum. Ama kendim icin degil. Babasi bebegimizi sevmiyor ilgilenmiyor diye agliyorum.
Bebegime bisey olur diye cok korkuyorum. Ne olacak bu isin sonu : (
Erkeklerde babalık duygusunun gelişmesi biraz zaman alıyor..
şöyle olsun böyle olsun denir ama çocuk olduktan sonra kendilerinde yük hissederler.. ama zamanla düzelir merak etme..

Bence eşiniz şoka girmiş gibi geldi bana. Yaptığı yanlıştan dönmesi için zaman verin ya da bu durumdan rahatsız olduğunuzu anlatın.

Erkeklerde babalık duygusunun gelişmesi biraz zaman alıyor..
şöyle olsun böyle olsun denir ama çocuk olduktan sonra kendilerinde yük hissederler.. ama zamanla düzelir merak etme..
Ins dediginiz gibidir cunku kendimi ve bebegimi cok degersiz hissetmeye basladim.

Naz yap kız. Valla bak. İlk hamileliğimde bende senin gibiydim. Bulantı kusma o kadar çoktu ki gözümü ancak acilde açardım. Benim akilli kocama da sağdan soldan bak naz yapar kadınlar hamileyken midem bulanıyo canım şunu çekiyo bunu çekiyo derler demisler. Bu da inanmış benim numaradan kustugumu saniyomus. Doğuma kadar ruh gibi bembeyaz gezdim de yüzüme bakmamisti numara diye. Şimdi ağzımı açıyorum şuram agriyo buram agriyo. Cidden agriyo ama abartıyorum bazen. Yoksa insanca söyleyince anlamiyolar. Bu hamileliğimde baya baya ilgileniyo benle.

Bi de kişilik yapısıda onemli. Mesela benim eşim de sever çocukları ama duygularını belli edemez. 3 hamilelik haberi verdim 3ünde de ne diyeceğini bilemedi. Sanki akşama misafir geliyo demişim gibi tepki verdi. Ama normalde de böyle zaten. Dedesi vefat etti ama taş mısın mübarek hiç mi duygulanmiyosun. Yani diyeceğim o ki senin eşin de öyle duygularini içinde yaşayan biriyse kendini çok büyük bi babalık heyecanı yaşayacak adama alistirma. Olmaz çünkü. Belki tekmeler falan başlayınca biraz değişir. Sonra alışveriş biraz daha heveslendirebilir. Doğunca biraz daha babalık duygusuna sahip olur ama bebeğimi istemiyo diye düşünme.

Söylemeden edemiycem :( 2. Ay çok erken ama senin için de. Zor bi süreç ve evliliğin güzel yanlarını bi 5 6 ay sonra çözebiliyosun zaten...

O zaman da hemen hemen ayniydi. Bazen kuserdik bazen barisirdik

O zaman boşa bebeğe bağlama olayı.
Evliliğin ilk zamanları böyle geçer, saçma kavgalı, hayal kırıklıkları ile falan.
Bebeği sevmediği için değil yani.

Ama acele olmuş en azından 1 yıl çocuk olmasa iyi olurdu.
Hayırlısı olsun yine de.
Üzülmeyin düzeleceğine inanıyorum..

Bence sizde de hormon değişikliğinden dolayı yanlış anlamalar olmuş olabilir. Yani normal Zamanda olduğunda takılmadığın konulara fazla anlam yüklüyor olabilirsin. Birde babalık kucağa alınca başlar hemen dehşet tepkiler vermesini bekleme bence

Bazen erkekler bebek olacağını öğrendiklerinde baba olmak duygusundan önce eşlerini paylaşma kıskançlığı yaşarmış diye duymuştum. Şimdi karım benden çok bebekle ilgilenecek diye geçici bir bunalım yaşıyorlarmış. Belki de öyle bir durumdur.

Erkekler bebegi gormeden baba olamiyor, yok sok oluyor falan diyorsunuz da bunun bebekle ilgisi yok ki. Severek evlendigi biricik esi rahatsiz ve destege ihtiyaci var. Hamile olsun olmasin bu durumdaki biriyle ilgilenmemek icin onu onemsemiyor, ve merhamet duygusundan yoksun olmasi lazim.

Naz yap kız. Valla bak. İlk hamileliğimde bende senin gibiydim. Bulantı kusma o kadar çoktu ki gözümü ancak acilde açardım. Benim akilli kocama da sağdan soldan bak naz yapar kadınlar hamileyken midem bulanıyo canım şunu çekiyo bunu çekiyo derler demisler. Bu da inanmış benim numaradan kustugumu saniyomus. Doğuma kadar ruh gibi bembeyaz gezdim de yüzüme bakmamisti numara diye. Şimdi ağzımı açıyorum şuram agriyo buram agriyo. Cidden agriyo ama abartıyorum bazen. Yoksa insanca söyleyince anlamiyolar. Bu hamileliğimde baya baya ilgileniyo benle.

Bi de kişilik yapısıda onemli. Mesela benim eşim de sever çocukları ama duygularını belli edemez. 3 hamilelik haberi verdim 3ünde de ne diyeceğini bilemedi. Sanki akşama misafir geliyo demişim gibi tepki verdi. Ama normalde de böyle zaten. Dedesi vefat etti ama taş mısın mübarek hiç mi duygulanmiyosun. Yani diyeceğim o ki senin eşin de öyle duygularini içinde yaşayan biriyse kendini çok büyük bi babalık heyecanı yaşayacak adama alistirma. Olmaz çünkü. Belki tekmeler falan başlayınca biraz değişir. Sonra alışveriş biraz daha heveslendirebilir. Doğunca biraz daha babalık duygusuna sahip olur ama bebeğimi istemiyo diye düşünme.

Söylemeden edemiycem :KK43: 2. Ay çok erken ama senin için de. Zor bi süreç ve evliliğin güzel yanlarını bi 5 6 ay sonra çözebiliyosun zaten...
Eslerimiz ayni ozellikte galiba. Benim esim de numara yaptigimi filan saniyo galiba ondan ilgilenmiyo. Keske erkekler de dogum yapabilseydi de halimizden anlayabilselerdi.

Adam evlilige alisamadan gebelik girmis devreye sok olmus. Hamileligini cok onplana cikarma kadinliginin onune anneligin gecerse sogur senden

O zaman boşa bebeğe bağlama olayı.
Evliliğin ilk zamanları böyle geçer, saçma kavgalı, hayal kırıklıkları ile falan.
Bebeği sevmediği için değil yani.

Ama acele olmuş en azından 1 yıl çocuk olmasa iyi olurdu.
Hayırlısı olsun yine de.
Üzülmeyin düzeleceğine inanıyorum..
Bosanmak bazen benim de aklima geliyor ama evliligimiz tam oturmadi belki bazi seylerin caresi bulunur diye vazgeciyorum. Ama bu bebek olayindaki davranislarini affedemiyorum bi turlu

Erkekler bebegi gormeden baba olamiyor, yok sok oluyor falan diyorsunuz da bunun bebekle ilgisi yok ki. Severek evlendigi biricik esi rahatsiz ve destege ihtiyaci var. Hamile olsun olmasin bu durumdaki biriyle ilgilenmemek icin onu onemsemiyor, ve merhamet duygusundan yoksun olmasi lazim.
Dogru merhamet duygusu yok galiba. O hasta olsa ben ona en iyi sekilde bakardim. Hastaya kusulur mu hic. Dusmanin olsa bakarsin : (

senin hormonlar eşinde yükselmiş :rolleyes:
küsüyomuşş:KK48:
canım sanırım sen biraz duygusalsındır bu aralar her hamilede oluyormuş:KK64:

boş şeylere üzme canını ve bebişini :anneadayı::nazar::KK46:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK39:

Back
X